Desperate hemmafruar!

Tjenaaaaaaaaaaare.
Gick hem från dani vid 9 för ville inte missa DH. Jag och mona gjorde massa roliga och oseriösa videosar till bloggen. Men vi typ garva hela tiden haha! Danis katt sprang runt som en galning i huset. Haha men nu är jag ju iallfall hemma och jag har ätit 2 bullar, och ska försöka få upp min kokosnöt. Har försökt på alla sätt. Att slå den i väggen, banka på den med handen, tagit en smörkniv och försökt få upp den .. Det är hopplöst. hahaha men nu börjar ju DH. Så puss!

BLOGG

JAG BLIR TRÖTT NÄR JA SKRIVER OCH INGEN KOMMENTERAR ELLER NÅGONTING SÅ HÄR KOMMER FRÅGAN
 SKA JAG TA BORT BLOGGEN ?


Soda streamer

Vi har fått en soda streamer här hemma så det är ju sjukt bra! Så man kan göra ramlösa och massa goda safter m.m. Fast jag vet inte hur man gör höhöhö.. Men jag får lära mej någon dag. Och snart så ska jag dra t fotbollen. Är skit taggad för att spela! Juste alex känn dig äääägd för jag har en modernare soda streamer och finare ;-)


min!                                                                          alexs

Cup soup

sitter här hemma nu och äter en Cup soup. det är skit gott och tar minst 2 min att göra. Det är billigt tror ja och bra om man har brottom till något så har man inte ätit så kan man äta det här. Skit gott och nyttigt tror jag. Någon slags Thaimat är det iallafall! Men nu så ska jag äta vidare! :) Love Rebecca

näsblod

har itne skrivit något idag, im sorry, men kom nyss hem från skolan och påvägen hem råkar jag slå mej själv JÄVLIGT hårt på näsan så ja börja blöda näsblod haha men det var nt så mycket även fast ja slog hårt. Så det var skämmigt. Sen så kom jag hem och tog en glass och jag och min bror börja slåss som vanligt.. ibland hatar jag han ! Haha men vet ni vad jag köpte idag?:P jag köpte en kokosnöt :D de e skit gott men ändå äckligt. Sen nu så ska ja gå t fotbollen sen får vi se :) ska kanske sova hos någon om ja får? bye

Im happy :)

jag är skitglad för jag har typ rensat min data med bilder och sånt eller gjort allting på plats iallafall!  Så det känns lyckat. Men nu så ska jag tömma diskmaskiiinen , sedan så ska ja duscha och sen kolla på en film så de blir mys. Skriver senare tror ja:) Eller så hörs vi imorgon. haha ja hitta en SJUK bild på mej och emma eller iallafall på mej :P

( det ser typ ut som ja har acne eller något , men det har ja inte det är bara effekten)
ciaaaao

det sjunker..

besökarna har sjunkit jättelågt.. ni måste läsa mer.. Men då måste ni säga vad ni vill att ja ska skriva om NI BESTÄMMER!!!!

i <3 fotboll

Hejhej , har nyss kommit hem från fotbollen aso shiit de va skit kul. De va inte ett dugg kallt ute och inte jobbigt heller! Sen nu så gick vi hem från fotbollen eller inte gick dåra, men jag nikki, filippa, saga , agnes och ellen sitter på bussen och ja sjuuunger som vanligt hAhahaah allti lika fult.. Dem tycker det äääär så ruuligt när ja sjunger så dem filmar i smyg haha dem e sjuka-.- . Men Sen kom jag hem satte mej vid datan och åt mat. Sen nu så skulle ja kolla hur mycket min film hade laddat den hade inte kommit långt den..

seeeeeeeg -.-

fotbollsträning

nu ska jag på fotbollsträning skriver senare när jag kommit hem . Puss

förslag?

Tjo.
kom hem nyss skulle blogga i datasalen men alla börja jiddra och stöörde så jag gjorde inte det. Men jag kom hem för en stund  sen. Är Skit hungrig haha ja är de allti(; haha men jag laddar ner jakten på lycka just nu. Alla säger att den är skit bra och att man får tårar när man kollar på den is it true?

är det någon som kan komma med någon rolig film som ja kan ladda ner?:) helst en komedi eller sorglig.

CIAOOO!


vad vill du ?

jag har vaknat nu och ja önskar ingenting mer än att det är helg eller lov så man kan åka till thailand och ligga på stranden och sola och bada såklart. Olivia är ju där nu .. hon borde ju vara glad! Haha men iallafall har ätit frukost och klätt på mej idrottskläder eftersom vi har det som första lektion på måndagar.
vad skulle ni valt exakt nu vid den här tiden du läser det här inlägget, vart skulle du vilja åka?

sola och bada på stranden i det blåa vattnet eller..

.. åka skidor i det fina fjället

film eller sova?

Nu ska jag lägga mej i sängen och kanske kolla på en film? ja vet inte om jag pallar men vi får se, ska lyssna på musik också.Kommer inte skriva mer blogg ikväll tror ja. Men vi får se helt enkelt. Puss och godnatt

4 program / film

jo det är ju söndag idag, och då är det 4 stycken bra program kan man säga.
19.00 Gossip Girl
20.00 Wipe out
21.00 Beck , eller sanningens ögonblick
23.00 så ska jag kolla filmen ja hyrde igår!



wipeout

Kom hem för en stund sen vi var och fikade på waynes cofeé . Där köpte jag en liten kaka kom inte ihåg vad den hette, men god var den! Sedan så gick vi hem t toras nya lägenhet, fin var den också! Sedan så gick ja hem och nu är jag här och kollar på wipeout. För er som inte kollar på de, kolla på det här youtubeklippet så kanske ni blir lite intresserade? det går iallafall kl: 20.00-21.00 på söndagar!:)går iallafall kl: 20.00-21.00 på söndagar!:)

trött

tjoooo, kom nyss hem jag gick ju ut med nikki , vi gick runt lite träffa hennes kompisar chilla , köpte godis allt de där. Jag är verkligen SKIIIT trött. Sen nu ska ja bara chilla hemma ska äta ,sen om ja gjort läxorna och vart duktig så kommer ja få gå ut och fika med tora på odenplan. Sedan ska ja hem och kolla på massa program. Men mona sa en äkta sak här:
till er rasister;
den maten ni äter kommer från turkiet , grekland, frankrike, m.m
din handväska  du har kommer från italien
din musik kommer från amerika, spanien
och din sport du går på kommer från ett annat land som de kommit på.


Ibland hatar jag söndagar

nu sitter jag och mona här och fixar oss, vi har plattat håret och ska nu sminka oss och välja kläder. Nikki kommer hit om kanske en halv timme , eller något , vad vi ska göra vet ja inte, men mona ska på dans vid 2 så hon ska dra vid 1 . Imorgon är det ju måndag fanfanfan.. och ja har inte ens gjort matteläxan! Men det får bli ikväll då ska jag kolla på wipeout och beck, sedan på filmen som vi hyrde eftersom ja somna haha. Men nu är det frukost dags. Puss puss

Klockan

Ni vet väl att man ska ställa om klockan 1 timme framåt? mona sa de nyss och hon tyckte jag hade sovit lite men ja hade ju sovit till 10 igentligen. men aja, nu är klockan 11.04 och inte 10.04. Aja här får ni en bild på mej och mona så som vi ser ut nu , godbye


film

Hejhej:)
jag är med mona , vi har vart lite ute och haha  vi dog av garv hela tiden vi garva hela tiden. Sedan så va vi med några och sedan så drog vi hem. Så drack vi lite cola och tog chips, sedan så drog vi till videobutiken och hyrde 2 filmer en till mamma någon tråkig och en till mej och mona. Step brothers heter filmen som vi hyrde. så nu ska vi lägga oss i min bäddsoffa och kolla film på datan:) skriver sen.


hahahaha

http://hotel626.com/
ärligt det är fan skitläskigt.. Prova du och se hur långt du vågar göra!

ridning

har nyss kommit hem från ridningen gud asso ja har typ blivit kär i att rida :O ska fan börja tror ja :) och ja kunde gallopera , trava och tölta. haha men nu har jag det jävligt brottom jaaa lovar er bilder senare eller imorgon. för nu ska jag t stan och möta mona med alex . Puss

pinsamt..

förlåt !
skrev inte igår kväll im sorry men jag och alex hade fullt upp kan man säga eller kanske inte vi låg i soffan och kolla på film som båda somna till eller iallafall  jag.. pinsamt :$ haha ja måste bara berätta att det var min otursdag igår.. först går jag in i en stolpe , sedan när ja ska möta dani och cornelija så halkar jag i snöön så hela  min jacka blev blöt .. sedan när jag e hemma hos alex så håller hennes mamma på och gosa med henne det här är vårt samtaalsämne.
(alex mamma) haha alex du är så söt!
(alex) jaja..
(alex mamma ) e din mamma också såhär jobbig? haha
(jag ) nej ..
fatta hur pinsamt det var jag sa helt fel så alla börja garva i hennes familj.. men ja sa faktiskt fel!
men vi har iallafall vaknat nu ye! och vi ska till stallet och rida :D undra hur det går för mej ? kommer hem med bruten nacke eller vad? :Ojag har typ inte ridit på 5 år.. men ni får önska mej lycka till :)
puuuuss!

olla vilken gullig bild på mej och sessan<3

Fredag

Heeeeeeeeeeeeeej :)
jag har vart poå stan med mona och hon skulle leta efter sina jävla tygskor, vi gick in i minst 7 st h&m men hon hitta inte sina skor. Moahahhaha.  Sedan så gick vi hem till lilla dani! Vi åt lite bullar där och sedan så skulle mona visa en "läskig" sak . Men man kunde inte se den för än kl: 6 , men jag kom inte ihåg vad hemsidan hette.. Iaf, det snöar ute nu FAN! Snart så ska jag hem och tömma diskmaskinen hemma och sedan ska jag gå med dani t donken. sedan ska jag sova hos alex, skriver mer senare pusshej !

så här fint hår vill ja ha ! :D

klumpig , klumpigare, rebecca

Jo jag brukar aldrig kolla var ja går när jag smsar med någon så när jag var påväg hem så smsa ja med mona b, sen är mitt i fridhemsplann där många gåår såklart sen går korkade rebecca rakt in i en fucking stolpe så ja typ blev fett yr vilket var väääldigt pinsamt ..men nu ska ja och mona b, åka t stan och köpa skor t henne sen ska ja äta på donken! kiss and hugs.

love u

förlåt

förlåt för att jag inte skrev imorse men hade jävligt bråtton för ja skulle träffa nikki i tbanan och hämta lite grejer bla.; min skinnjacka. sedan fick ja låna en tröja också yes! haah, nej men jag slutade kl: halv 12, väldigt tidigt sen så gick ja hem t sofia en stund för hon skulle hämta pengar sedan så mötte vi mona och hanna i odenplan och vi gick t åhléns och checka in parfymer haha hela ja är sprayad av 10 olika perfymer. Sedan så drog vi till donken åt lite, sedan så drog mona hem och jag hem och jag va med mona1 nudå. Och nu sítter jag hemma här och äter en amigos choklad för ja har nt ätit något från hela dagen förutom frukost. Men nu ska ja försöka laga något gottii :)
kiss!

jag ÄLSKAR den här parfymen.
en fråga till er.
stavas det parfym eller perfym? :$

lockigt hår

hejsan, jo nu ska ja berätta snabbt va jag gort idag, först så slutade jag skolan och nikki kom hem t mej vi chilla åt nudlar lyssna ppå musik och de ni vet, sen så va vi inne på datan lite och teslut så gick hon för att träffa nån.Jag gick t fotbollen och ja ni vet ju vad som hände där och de som ja skrev i senaste inlägget. Jo juste jag tog ett varmt bad med hårinpackning i för haha ni vet inte hur slitet och LOCKIGT  mitt hår va idag, ska lägga in bild. Sen gjorde mamma godaste maten omg .. skit god verkligen, först typ någon god potatis sen me nån kyckling sen hade hon gjort massa såser och gjort något med en tomat med sås, sen sallad och dressing! de kanske inte verkar va gott men tro mej de va de. och nu sitter jag här med gurka och morot med en dippsås i min mysiga nya soffa med filtar.
  
före ( i skolan ) mitt face           efter när jag tog ut bullen.. lockigt eller hur?:O
ser heeeeelt cp ut -.-


very bad ..

jag har nyss kommit hem från fotbollen, haha ja  svär de va inte kuul! De va iskallt och jag    hade  ingen känsel..2 timmars träning gosh! Sen en i  laget råka stämpla mej på min hand fatta va ont när den är kall som en isbit. -.- whatever ja hade bara linne och tröja på mej, sen nu har jag tagit ett bad. men nu ska jag äta skriver snart!:)

oooutfit

slänger in en snabb dagens outfit !

den e skit sne och ja ser cp ut men
tröja- ja vet inte vart
linne - h&M
jeans- gul och blå

nyttig

har nyss vaknat eller nyss? nej ja vaknade runt 8 kanske och sedan till frukost så drack jag te med macka och flingor med mjölk. Lite nyttigare känner jag mej nu! Jag har sovit i min bäddsoffa för första gången yeeeee! jätteskön verkligen och man sov djupt och så hade jag 10 kuddar också. Men nu måste ja sminka mej lite och fixa mej. Så ja skriver mer senare! PUSS


någon bild från förra veckan!

SPRUTA

jag glömde berätta att jag tog en spruta i skolan idag , och det gjorde JÄÄÄÄVLIGT ont enligt mej och mona höhö.. Så ja har typ fått fobi för sprutor ! men sprutan var för röda hund , mässling och påssjuka som alla i skolan tydligen får.. haha ah , men ska kolla på tv nu puss!

måste sluta!!!

kom hem för någon stund sen.. gud va ja känner mej fet och äcklig för ja har ätit så jävla mycket onyttiga saker idag som tex; chips , mc, kakor, bulle, cola, glass m.m .. nej gud stackars min kropp, måste sluta och äta sånt här onyttigt och framför allt på vardagar ! Just nu sitter jag här med en blåbärspaj i knät.. Rebecca sluta nu! Men jag och tora hade det väldigt mysigt vi satt på ett lite café i odenplan någonstans och satt och prata om allting där i timmar . haha men nu ska ja kolla på tv och ta en C-vitamin som är bra för kroppen ! yes.

vad brukar ni äta på vardagar som är onyttigt?
( inte för ja äter sånt här varje dag bara nån enstaka gång! )

VÅFFELDAGEN

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
har nyss badat ett varmt skumbad och tagit gurkor på ögonen skitchill. har nyss ätit oxo pasta med något haha komer  nt ihåg och pallar nt fråga! ska kanske träffa tora snart på odenplan vad vi ska göra vet ja nt. Juste de e u våffeldagen idah så ja ska ääta det snart om ja får ner något mer  i min mage Haha. Men CIAOO Ska fixa mej och sånt nu såå..;)
är de inte rooooliiigt kolla hundar pratar haha ja dör av garv!

Stan

Nu är jag hemma här och ja sitter här med en glass i handen för jag har vart jävligt hungrig idag.  för ja åt bara en pommes på donken. Har vart på stan med noppin och sohad. Noppin köpte ett par byxor på gina sedan så gick vi till mc och åt sen så drog ja hem.. för ja e skit trött och ja ska kanske på träningen om ja orkar dåra. för jag är ju också förskyld haha, juste ja träffa mona2 haha asso mona som jag var tidigare med idag kommer ja kalla för mona 1 och den andra mona blir mona2. hahah vem bryr sig , men tora ska kanske komma hit ikväll har inte träffat henne på skit länge så det ska bli mysigt om hon nu kan ses.. Och då kommer det bildeer också. men om ni vill fråga något speciellt som jag själv tycker är okej så kan ni alltid fråga om ni vill få reda på något:) puss


nån ful bild ja hitta innan ja skulle dra någonstans

TJOOOOOCKISAR?

Mona1 är här och vi sitter i min nya coola soffa haha, vi har tjockat oss med chips och sedan trängt oss igenom hinder som är  15-20 cm haha ni anar inte våra rumpor kom inte igenom haha aja nu skämmer ja ut mej :P men mona hade svårast eftersom hon åt upp alla chips!-.- .. fast det var ju lite kvar dåra, Vi har gjort inget typ ska träffa andra mona snart och noppin:) har typ inget att skriva om just  nu? men
NI MÅSTE SÄGA VAD NI VILL JA SKA SKRIVA OM FÖR ATT GÖRA ER LITE MER INTRESSERADE ÖVER MIN BLOGG!

sovmorgon

Nu är jag vaken och har dragit t mamma för att lämna lite grejer,  Snart så måste jag åka t skolan JAG HATAR SKOLANN det tar så jävla mycket tid av allting , liksom halva livet är typ bara jobb och sova..? Ja vill inte gå i skolan för ja kan nästan allt eller nej men mycket iallafall!:) haha. Juste jag har fått min soffa den är skit stooor när man fäller ut den , här kommer de en cp bild på den och mej :D puss

godnatt

Nu ska jag lägga mej och smsa med folk och kolla på tv. Känner mej skit fet för har ätit massa onyttigt vilket inte är bra för min kropp.. Men imorgon så kmmer bilder tror jag och sedan så ska jag väl gå på träningen sedan, vi har fys då som jag inte gillar så värst mycket dåra..men vet ni? ja ska riida med alex häst på söndag eller lördag för det va skit  längesen jag red typ flera år sedan? men bye bye !

tisdag

det är ju tisdag idag och det menas ju att det är desperate housewives idag! får inte missa. Men dem senaste timmarna har ja snackat  lite med noppin och med angie i lur . Juste ja träffa noppin en snabbis idag när ja va med mona , gud va ja saknat henne! har saknat dani med..:/ men ja ska kanske träffa noppin imorgon och då ska vi göra något antar ja haha. Men nu ska ja kolla lite på tv, skriver mer senare. Men jag undrade vad tycker ni om min profil ..? jag gillar den inte så mycket men ibland (a) puss

citronvatten + choklad

Citronvatten med amigo choklad ni måste pröva det, haha ni vet väl hur man gör citronvatten? inte alls svårt det är bara ta lite citron med vatten:) men jag har mitt lilla egna recept.



 





ja där är receptet sen behöver du bara en amigo marabou chocklad!:)

lugg eller inte?

jag har ju lugg och har haft det i kanske 4 månader, och såklart den har ju växt ut och så.. och ja hade lugg när ja va blond sen när jag blev brunett så har jag inte använt den någonting.. Men grejen är att ja hade det i förrgår typ och ganska många har sagt att det är fint. men vad tycker ni?

haha ja ser lite konstig ut dåra men jag var inte beredd när alex tog bild. men vad tycker ni?
ska ja börja med det?:)


@ home

Hej, nu sitter jag här hemma och äter lite chiips (a) haha vi fick sluta en kvart tidigaree så de va skönt. Idag så ska jag nog bara ta det lugnt , Mona vill att ja ska hänka me till vasa real men ja pallar verkligen inte iiiidaaaag! idag har jag vart skit huuuungrig ska ta mer chiips! haha ja e fett onyttig men men man lever bara en gååång:) jaja ska kolla i kylskåpet om vi har vindruuuvor för det är ju nyttigt , haha whateveer här kommer någon bild på vindruuvor hahah gillar inte ni det?:)

i love it !

höhö

ja ångrar mej de där me förra inlägget eller..?

ni väljer?

tjena!
har nyss ätit har vart med elin och alex .. Och det är en tjej faktiskt som ja skullle vilja slå ut tänderna på nu.. JA kommer få daaaaaamppp snaaaaaart! intressant inlägg dåra .. men jag har faktiskt tänkt på OM JAG FÅR MINST 15 KOMMENTARER PÅ DET HÄR INLÄGGET SÅ LÄGGER JAG IN EN BILD MED EN BAJSBRUUUN ANSIKTSMASK PÅ MEJ OCH JA SKA HA 15 KOMMENTARER INNAN TORSDAG! MEN OM JA INTE FÅR DE SÅ BLIR DET INGEN BILD:) YOU CHOICE ! + jag kommer se om nån har skickat typ 5 gånger samma sak på ipadressen .. då räknas dem bort.! BYE BYE!

17.05

hello again, såhär ser jag ut idag 


 pussehej! :)

USCH!

Nu sitter ja här hemma med alex vi fixar oss lite grann snart ska vi gå för att träffa några kompisar eller ja vet inte ens vad vi ska göra hahah! vi bara gör något.. juste på bussen så är det en skiiit äcklig gubbe med typ skit äckliga små ögon och en näsa som går som en haj och en mun som dreglar skit mkt .. Usch men iallafall så är han typ psykisk störd ( stavning? ) och han går fram till oss och tycker att det är skit coolt att ha en mobil och han börja ta med sina äckliga fingrar och hälsar på alla i bussen .. Hahah ni anar inte hur  mycket vi skratta:O Men ja allt har vart bra idag hur har det vart med er?  love&peace!

onödigt

hej, Har nyss kommmit hem från våran tråkiga färd..skit onödigt igentligen men  vi åkte från brommaplan t farsta strand sen tillbaka haha vilket liv-.-.. Men JA och alex har chillat och garvat hela resan aso haha ni anar inte :P Just nu så är vi hemma och kollar på Gossip Girl haha stöörsta tjejpogramet haha. Men snart så ska vi äta är skit hungri och det ska bli lassange mums:) Älskar hennes pappas mat , han borde bli kock  hhahahaha vilka tankar ja har(: skriver mer senare och då kommer alla biiiilddder.

puss


våren e häär!

Nu är jag hemma hos alex här vi har ätit vindruvor! vi ska åka någonstans snart tror ja.. eller så kollar vi film, som hennes bror sa skulle va väldigt bra, " pineapple express " . Vad som kommer hända sen vet ja faktiskt inte men ja visar dagens outfit senare, Och ja glömde ladda upp en bild igår som ser somriiig ut! med glass och allt det där ;) haha här är den.


nej.. kanske inte så somrig men solen skiner och äta glass YUMMIE!

söndag morgon

Matchen gick dåligt mot hanviken . men den glömmer vi nu direkt! själv har jag vartt hemma en stund med alexandra, vi har städat haha, och sen fixat oss jag har duschat mej , sedan så har vi ätit billys pizza jag älskar det! Nu är alex hemma typ hon skulle lämna lite saker hos sin mamma från hennes pappa. Har fixat mina ögonbryn lite också och sedan så har jag valt kläder för idag. Senare idag så kommer ja va me alex vi kanske träffar någon, och så ska ja sova hos henne  så de ska bli nice price mice haha nej ja drev har sämsta humorn men just nu lyssnar jag på musik, Whitout musik no life. haha men ska ta något att äta och försöka att mitt fucking håår ska torka för ja hittar inte hårtorkaren -.- PUSS


Bio time

nu har jag nyss kommit hem från bion shopahoplics bekännelser, rätt rolig men ingen man riktigt rekomenderar!
Vi skyndade oss te bion snabbt kvart i 9 och filmen va från 9 till 11. Så vi sprang boka 2 biljetter och sedan skynda oss i den låånga kön.. jag har bliiiivit så förskyld! hatar att vara sjuk eller vad man ska säga.. Sedan så sprang vi hem från hötorget 11, och min mobil hade laddat ur. Sedan så kom vi hem för typ 15 kvart sen och nu ska vi nog sova eller fixa oss vem vet?:) har fotbollsmatch tidigt imorgon så skriver kanske på morgonen eller efter det :) puss

låt

min favorit låt ja kan lyssna på den hur många gånger som helst.. JAG ÄLSKAR DEN!


STAN

nu ska jag gå , skriver mer sen när ja kommit hem , puss

förberedd för stan

nu är ja hemma, kom hem för en halv timme sen kanske från nikki. Ja och nikki vakna runt 10 tiden och vi gick uut så som vi såg ut haha mongo barn men ändå;-)  Vi gick runt i bromsten och chilla tog lite bildeer och sedan gick vi hem. vi va ute i 2 timmar typ fett duktigt. Men sedan så kom vi hem te henne åt frukost sedan så åkte vi till spånga lämna tillbaka filmen vi hyrde och sedan så gick vi hem te henne åt igen haha. Sedan så gick vi ut, och åkte te hallonbergen sedan skulle hon tagga och ja me så ja åkte hem och hon te en kompis. Såå nu e ja hemma , snart ska alex komma och vi ska te stan och hon ska sova hos mej , och ja har inte berättat för henne att ja har match kl: 8 imorgon höhöh.. hon kommer laacka :O whatever nu ska ja fixa mej puss

Hos nikki

Rbriken beskiver allt, ja e just nu hos Nicole,idag så har jag vart på stan med alex och vi kolla i typ varenda affär och ja ska få pengar av pappa imorrn till jacka, den jävla jackan ja inte hittat!! Men jag looooovar er att imorrn så har ja den;) mmen sedan så har ja och nikki vart i sumpan lite sen åkte vi hem te henne och hyrde film och köpte godis. The eye den filmen hyrde vi och köpte skit mkt goodis men  nikki har typ redaaan ätit upp allt. HahahHaha, snart så ska vi kolla på filmen vi hyrde och nu så ligger vi i hennes säng och har det chill. Lyssnar på musiik och kollar på tvn. skriver mer sen för nuuu ska ja kolla på filmen, CIAO!

sööööötiisss hon e en coooling visst alla?(:

En äkta vän ..

..När du har en bra vän vid din sida som du vet till 100 % att du kan lita på den personen så ta henne inte i andra hand. När du känner dej besikven på en av dina närmaste som verkigen svikit dej stort dissa den , du förtjänar ingen som gör så mot dig. Om du hamnar i grupptryck säj bara; ja vill inte och sedan tagga därifrån. Sen sista saken lär dej känna personen innan du säger saker till den! För någon dag kommer du bli sviken det blir alla så håll dej till dina närmaste och berätta bara saker te dem du kan lita på . Bara en äkta vän ser när sin bästavän gråter inombords..

inga bilder idag

Idag så slutade jag 3, mötte nikki på odenplan min praaaaaaaaatmaskin haha! Vi åkte in te stan kollade lite i affärer sen drog vi t donken tjocka oss med mat dära.. efter de gick vi te gina tricot kolla lite , gaash måste shoppa mkt imorgon. Ska sova hos nikki imorgon oxå tror ja. Iallafall så åkte vi hem till mej ja bytte om te fotbollsgrejer och lite sånt sen nu så sitter ja här med musiken mot mina öron och softar hemma haha. Men skriver sen har inge att skriva om just nu. Puss allesammansss!

my jacket

jo imorgon så ska jag verkligen köpa min skinnjacka som jag sagt i 100 år. Ska köpa någon för ungefär 500-600 kronor. Och jag vill att min ska se ut såhär ungefär vad tycker ni om den? det skulle passa suuper med en vit eller svart halsduk! whatever, bilder kommer imorgon tror ja, och då ska jag vara med nikki :)


sommar hårfärg?

Har nys tagit en dusch och ska gå och lägga mej snart tror ja. ska kolla lite på tv nu om det är någon bra film! Skriver mer senare om jag har lust eller om ja inte somnat ;) haha. Har nyss tagit bort sminket också men håret är helt lockigt , måste göra något åt det. Till sommaren så ska jag nog ha ljusbrunt med blonda slinger i är inte det ÄKTA sommar hårfärg? det tycker jag eller vad tycker ni?:) Love&peace!


Dagens outfit


rosa tröja- gina tricot
vitt linne - bikbok
jeans tights - gina tricot

Tips?:)

Hellu
är hemma nu med ellen som också är här, försöker göra ett videoinlägg me hennes mobil men jag ser mobbad ut höhö. Snart ska vi ut i stan och ja ska köpa min lilla skinnjacka! Efter det så ska jag hem och dra till fotbollen. Men jag har några tips
1.om du någon gång en morgon glömt att tvätta håret och du har lite smutsigt hår och du hinner inte tvätta det så kan du - ta lite puder på ditt hår bara lite för det ska se mindre smutsigt ut.
2. om du vill ha något läppstift / läpglans som ska hålla hela dagen så kan du - ta lite läppstift på dej och sedan läppglans då håller det länge.
3. om du har fått tunt hår av plattning , färgat eller något så kan du platta uppåt alltså att du håller i ditt hår uppåt och plattar då blir håret mer luftigt och ser tjockare ut!
4. när du smörjer in dej med kräm runt ögonen gör så här då:

du ska smörja in hudkrämen utifrån
och in inte så på den andra bilden.
det minskar rynkor.
5. Om du vill få ögonen så större ut och att pudret rougen ska se bättre ut så gör så här-

ta någon ljus sminkpenna vid ögat så kommer de matcha in med ögonvitan.
där pilen är där ska du sätta rougen eller pudret ( på kindbenet. )
så det var några förslag. PUSS

No frukost?

godmorgon!
jag börjar kl: 9.20 och ja ska dra hem i från 9.00 , så det här inlägget måste gå fort. Men man kan inte klara sig en morgon utan frukost eller jag kan inte det iallafall.. vänta .. shiiiiiiit har inte äätit frukost nu  måste ja springa snabbt till köket haha det låter som det tar 1 år till mitt kök! Nu bombas min mobil med sms också shit vilken morgon! men nu ska jag draaaaa har tråkiga spanska som första lektion puss hej !

nåågon bild på donken hahah! är väldigt sugen på det !


godnight bloggishen

gud va kul att få lite kommentarer och så. fortsätt så så kommer ja skriva lite mer om mej och saker ni vill ! men nu ska jag nog gå och lägga mej ska vara pigg imorgon , och så ska ja köpa en skinjacka också. Ska träffa ellen en snabbis också för hon ska lämna några clips till min hårförlägning!  men det här blir nog sista inlägget för idag, men nu kommer mamma med plåster till mitt ben:( love&peace!

va det inte rätt fin färg på läppglanset eller vad det nu är?:)

färglinser

har nyss sett på desperate housewives, superbra, men fixade lite bilder också. Fick några bilder från tora äntligen! när jag har färglinser:) hihi, men här får ni en bild på det skillnaden och det.! puss ska ta ett varmt bad nu .seaaaaa



"Detta fält måste fyllas i "

så nu är jag hemma , köpte ett pudeer solpuder på åhléns för 110 kronor. Det pudret är jättebra verkligen. Men idag så har jag vart med sofia hemma hos henne vi kollade på filmen och satt i soffan åt lite sötsaker hih. Hämtade hennes gulliga lillebror på dagis också. Sedan så gick jag vid halv 7 för hon skulle på stan. Jag gick hem åt en god middag som mamma gjort sedan så träffa ja alex och de där att vi köpte puder. Vi gick runt lite och hade tråkigt men roligt ändå. Alex måste kunna ladda upp videon idag annars blir jag suuuur! men nu ska ja ta något att äta. pusssss

har jag rätt ?

bye bye

nuu ska ja ut en stund och kolla i affärer , hoppas ni får ha det trevligt skrvier mer sen när jag kommer hem och då blir det fullpropat med inlägg ;) byeeeeee

varför just jag?

det är som gud valt ut just mej för att allt ska hända mej eller aa nästan då! men det händeer alltid mej något som idag tex ; jag ramlade, skämde ut mej för skit många och mycket mer! Jaja skit samma. filmen gick inte att ladda upp men vi ska försöka imorgon. Ni måste lägga massa kommentarer och säga vad ni vill att ja ska skriva om. Snart ska vi gå och lägga oss eller jag och alex har slått vad om vem som kan vara uppe längst och den som vinner får 50 kronor av den andra. gissa vem som kommer vinna -.- ..? det kommer säkert bli alex som vanligt haha. Men ja ska hälla vatten i mina ögon så ja blir pigg! smart jag är. Juste glömde skriva förut att ja känade 20 kronor idag på 2 minuter, gissa hur?
1. jag frågade folk om pengar
X. jag gjorde tjänster för folk
2. sjöng
Ja det blir dagens fråga just nu. men nu ska vi kkolla på tv lite sedan så gör vi något annat. puss


em vääädigt gammal bild på mej och alex första gången vi träffades!

dagens olycka!

Aj aj aj .. jag och alexandra sitter här helt skadade! och ja ska berätta heeeela historian jo det började med att vi åkte till brommaplan för ja ska sova hos alex. Och ni vet väl att när man precis har gått utanför tunnelbanan så är det som en blåå figur där som är kanske en och en halv meter lång. Och som ni vet så hittar jag och alex alltid på konstiga ideér... våran idé är att båda ska försöka komma upp på den där saken och det gick inte hur lyckat som helst.. Det börjar med att alex kommler upp utan hjälp och sedan ska jag upp och då tar jag i hennes fot som stöd och då lyckas jag upp som tur,, sedan så vill vi ju filma det också och då går vi ner från den och så örjar jag klättra upp på den. det går jättebra men sedan ska alex upp .. och hon kommer upp och hon vänder sig om så hon ligger på rygg tvärs över den och hon håller på att ramla med huvudet före till marken! då glider hon ner och tar tag i min arm för hon tror ja ska dra upp henne igen och haha hon drar med mej ner så jag föll med ansiktet ner i marken aj aj aj och alex med sin axel. Mitt ben började blöda och alex kan typ inte vrida på sej och ja kan inte gåå.. ååh! men vi fick det på film som tur men man ser inte så mkt jag kanske lägger  in det . det beror på om ni kommenterar de här inlägget och säger att ni vill de annars gör ja inte de. så nu har jag ett plåster på  mitt ben och kan knappt gå .. får se om ja kan vara med på idrotten imorrn vi får se! Men vi hörs lägger in lite bilder från idag och kanske filmen! puss

sooovmorgon

godmorgon bloggen, hur mår ni? jag sitter med min data här och jag börjar 9.20 så det är långt kvar! Men här har ni en lista på vad jag ska göra innan jag går till skolan.
1. städa mitt rum
2. fixa mej
3. borsta tänderna
4. gå ut med sopporna
5. lägga pengar i jackan
6. gå till skolan 9.00
jag är en sån om jag börjar med något
så måste jag göra färdigt det! jag är bara en sån. Så nu ska jag städa mitt rum:)
skeiver mer senare efter skolan! puss

outfit

slänger in en snabb outfit från idag!

svart tubkjol från indiska
brunt skärp från H&m
svarta strumpbyxor från H&m

vad gör man en söndag?

 snart är maten färdig och ikväll så är det beck, mellan 21.00 - 23.00 den mååste ja bara se! förra avsnittet var skti bra. jag har blivit beroende av en låt, "life goes on - 2pac " lyssna nooga på låten den väcker minnen känns det som .. men life goes on hahah , mamma e ute och hyr film sitter också med en marabou schweizernöt haha men de är sjukt gott.!


vilken är din favorit ?
puss

en kall dag

Gud ja, när vi kom hem från fotbollen så duscha vi , sedna så städade vi lite och sedan så fixa vi oss. Sedan så hade vi bestämt oss för att gå till smedis för att ta kort och känna hur varmt det va i vattnet osv.. Men när vi är framme så är det mycket vatten där vi ska gå över till en ö alltså. Så vi går BARBENTA och tro mej det var skiiiiit kallt så man skreeek fan. Och alla människor tyckte vi var sjuka i huvudet ? minst 10 st kom fram till oss och fråga " HAHAH ska ni bada såhär års? " nej vi skulle inte bada bara försökta komma öööver. Sedan när vi kommit över som tuur så ska vi till en annan ö. och då var vi tvugna att kasta över våra skor till den ön vi skulle till. Så först ska angie slänga sin sko över och gissa vad som händer? jo hon tappar skon när hon tar sats och viiips flyger den mitt på en sten och sjunker haah. Jag började garva skit mkt men inte så länge till.. när det hände exaaakt samma sak med min sko. -.- och varför vi ens gick till det här stället var för att vi saknade sommaren och vi gick ut med sommar kläder eller iafall tunna kläder. och vi frööös som fan.. våra fötter var helt frysna och våra skor var helt blöta.. Misslyckade vi är! Sedan så tog vi våra små fotton gick runt på ön sprang till baka i VATTNET, och sedan så skulle ja sätta på mej mina strumpbyxor och skor. Men min sko hade typ krymt för ja tappat den i vattnet :/ Men tillslut fick ja på den. Så sprang vi hem och bad mamma ta en hink eller något med varmt vatten där vi kunde ha våra fötter i. jaa, det här var min dag hitills.







det är bara 5 bilder av typ 100:P men
bild 1. jag
bild 2 jag
bild 3 jag och angie cool effekt va?;)
bild 4 söta angie
bild 5. jag hemma med datan

fotbollsmatch

sorry för ja inte skrivit så mycket idag, eller ja har inte skrivit något alls. men Min morgon började med att ja och angie åkte till stadshagen för att spela fotbollsmatch. Det gick inte så bra i första halvlek men andra så gjorde vårat lag 2 mål! Men vi förlorade med 4-2 .. Men jag gjorde mååål:) en lobb över målvakten och vips så var det mål haha. Och det här var min första match på länge. Men häär har ni en bild på mej och angie och jag är mycket medveten om hur jag ser ut! Puss

bildeer

jajamensan så ska ni få bildeer från idag! Jag har inget att göra, ska nog gå och lägga mej snart. ska upp skit tidigt imorrn för att spela fotbollsmatch. Så det ska bli jobbigt och nice :) Sedan så ska ja och angie gå till något bad och se om vi kan bada i det här vädret haha, vi kommer typ få kramp och frysa ihjäl och döööö.. så ni vet säkert varför det står i tidningen i efterlyst om 2 flickor som dog i vattnet höhö.. imorgon tänkte ja visa hur ja sminkar mej:) however så ska ni få bilderna nu! puss och det här blir mitt godnatt♥





bild 1: här ser ni skillnaden hur det är med kastanjevatten och utan. det ser bättre
ut i verkligheten och finare.
bild 2: haha tog bara någon bild på mina ögon. förlåt för mina hemska ögonbryn..
bild 3: jag
bild 4; med en sån här bulle sover jag meed!:)

12.00 midnatt

angie ligger bredvid mej och soover.. Och det är fett läskigt , för det känns som någon är här? Jaja .. ta det lugnt rebecca.. haha nej ska inte öööver driva men lite läskigt är det.

såhär sover angie? är hon död :O måste kolla nu...
men hon kommer dödaa mej om hon ser de här hehe..
puss

pi dagen haha

sitter här nu med angie och äteer godis! angie kommer typ somna när som helst?hmm.. en sömntuta är hon och ingen nattmänniska! Och ja skriver blogg och kollar in andras bloggar. Imorrn måste ja shoppa något känns det som .. kanske en hm .. en SKINJACKA! yes det ska ja handla tror ja. Och så ska ja kanske köpa något smink! och be mamma ringa in till bilar som kan hämta och lämna stoora möbler:) hhihi jaja , skriver senare.. och jo glömde säga att mona har börjat blogga igen. www.monaass.blogg.se . Lägger in någon bild imorrn eller så blir det ikväll. / puss

någon gammal bild på mej och angie ! :)

rebecca har tråkiiigt!

Jag har sååå tråkigt som man kan ha.. vet inte vad ja ska göra. playahead laggar och ingen rolig är inne på msn , och ja är skit hungrig och inget bra är på tv enligt mej. Och jaa.. Någon som vet vad man ska göra när man har tråkigt som jag? haha väntar på angie nu , hon är väl här om en halvtimme elelr så där. Ja och angie ska kanske träffa Sara senare.. who news? Men maten ja ska käka snart är kyckling med potatis tror ja , klyftpotatis! :) JA och angiiie bara mååste hyra en film helst en skräck! fast angie hatar det men ska frösöka lura henne och säga att typ the eye är en komedi :D hihih. men här får ni en helt nytagen bild, puss.

bloggar ja brukar läsa

www.givemethat.blogg.se
www.girlthings.blogg.se
www.paulinadanielsson.blogg.se
www.desireenilsson.blogg.se
www.oliviabaldwins.blogg.se
www.marly.blogg.se
www.lifeofjoy.blogg.se
www.saraborg.blogg.se 
www.eellens.blogg.se
www.thugsnlife.blogg.se 
www.monaass.blogg.se
 

det där är några som ja brukar läsa mest. :) vääärda att läsa!

hårförlägning?

många brukar undra om jag har hårförlägning , ibland har ja det och ibland inte. Fast ja har börjat meed det dem senaste veckorna. Men nu vet ni alla att så här långt hår har jag med hårfärlägning och uutan det.

det kanske inte är så stor skillnad men det tycker ja :D
puss på götten

very funny

hejsaann. Igår så såg vi ju låt den rätte komma in och patrik 1,5 . Båda rekommenderas! men vi somnade till låt den rätte koma in. Haha den va fan läskig! Sedan så vakna vi typ 4 gick till ellens hus och somnade om där. Sedan så vaknade vi ja sjöng lite til min ipod och ellen blev typ skit sur för ja sjöng så dåligt (?) hahaha :D iallfall så åt vi smoothiie till frukost mums! Sedan så fixade vi oss lite, och helt plötsligt när ja ska ta ett kort med ellens mobil så är den helt sprucken i kanten?! utav sig självt? lääskigt! Men den var inte helt sönder som tur, så den funkar! och snart så kommer angie hit för hon ska sova häär! Vi kommer nog träffa någon kompis eler  något:) puss

e

dagens outfit ( inte så bra bild )        som många säger att mitt bebis hår sticker ut väldigt
tröja - gina tricot                                     mkt haha och det vet ja själv , haha ja fattar inte varför
linne - bikbok                                           det bara är så på mej ? very funny -.-
jeans - gina tricot


film time

ciaao.
ellen kom hem till mej när hon slutat. vi satt vid datan och åt nudlar sedan så kom hennes mamma och hämtade oss, så åkte vi och ja höll på och somna i deras bil va fett trött.. amen iaf, vi hyrde 2 filmer som vi ska se på , " patrik 1,5 och låt den rätte komma in " så köpte vi godiiis !:) hihi. Sedan så har vi vart här hemma vi har kollat på första filmen den var bra och roliiig hhahah. Men vet ni ? jag är sjuuukt suuuuuuuuuuuurrrrrr för tora kan inte skicka bilderna som ja lovat er! och ja och ellen har tagit kort sedan så vet hon inte vart hennes jävla usb kabel till hennes kamera ÄÄÄÄR! är sååå sur. Och nu kommer typ alla mina bloggläsare tycka min blogg e fett tråkig -.- Iaf... Vi har haft snöbollskrig och mulat varanndra som fan, men ja vann! (a) haha fälde henne skit mycket!:D sedan så har vi gjort en iiiglo en misslyckad.. hahah det är skit svårt att bygga en. Så nu är mina byxoe heeelt blöta :( bajs. Jajaj skriver meeer ikväll för nu ska vi leta rätt på usb kabeln! och så ska vi kolla på låt den rätte komma in! puss.


har trååkigt!

Jag
1. Är du singel? yes
2. Är du lycklig? ibland
3. Är du uttråkad? aaa-.-
4. Är du ledsen?  inte nu ..
5. Är du italienare? No
6. Är du gravid? Haha, neej
7. Är du full? No
8. Är du en cooling? såklart ;)
9. Är du från Irland? irland haha nej?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej inte längre :/

Kärlek

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? kanske
2. Har du nånsin blivit sårad? ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? aa
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? mm
5. Gillar du någon kille nu? näe
6. Har du haft en hemlig beundrare? säkert :P
7. Är du kär? nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? maybe baybe!

10 snabba

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? båda:o
3. Katt eller hund? hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få bästavänner
5. TV eller Internet? Interneet
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? vild utekväll haha:D
8. Pengar eller lycka? lycka
9. Dag eller natt? beror på 
10. MSN eller mobil?mobil


mitt spel!

Här har ni ett spel som jag har bliviiiiit fullt beroende av! Det är jätteroligt enligt mej .. hehe. Kan sitta och spela det här dygnet runt. Men grejen är att man bliir skit sur när man förlorar eller missar en boll eller något. Som jag väldigt ofta gör haha. Ni kanske ttycker de här spelet är skit tråkigt och helt värdelöst. Visst det är det i början men inte när man kommer till dem nivåerna där ja ligger. vid 45 ligger jag. och det gäller att skjuta på bollarna som studsar så kommer man till nästa nivå! värt ett försök iallafall:) http://www.rebubbled.com/ här är sidan och här får ni en bild också ;)


då var man hemma!

 ääntlgen är det fredag och veckan har rullat på som vanligt. snabbt! hemma är jag nu  Home sweet home! sitter här nu slutade för en halvtimme sen kanske? whatever, soleeen skineer idag yippi ! skönt att våren börjar komma nu!. men det är så myycket slask :/ Men det går nog över visst? :) alla bloggläsare ni måste skriva vad ni vill ja ska skriva om tex; vänner eller vad som helst ni bestämmer vad ni vill ja ska skriva om?! Ikväll kan jag lova er att det kommer bildeer för tora ska ladda upp dem ikväll tror ja.. elelr hon sa de. Förlåt för ja vart lite dålig med bildeer, men sedan får ni bilder med ellens webbkamera! men nu ska ja kolla om jag kan hitta något att äta (?) kanske någon macka , nudlar eller flingor. :) hihih bye bye!

Tankar som blir till oord!

det var du som sätte mitt nya leende på plats. Du fick mej känna mer lycklig än vad jag var.
Både vi kämpa för varann, och sket i alla omkring oss.. det var bara våran vänskap.
Ja saknar att ditt namn ska stå på mobilens framsida.. att du ska ringa. Inget kommer
bli som förr ja vet. Men om vi både kämpar tillsammans som vi gjorde förut så kan vi

prata. Ja säger bara : det var du som satte mitt leende på plats, men det var också du som satte gråten på plats.

godnatt.

har duschat nu och druckit ananas juice. Och ja ska gå och lägga mej , har också gjort läxan, visst är ja bra? :) haha! Imorgon så ska ja sova hos ellen tror ja. Men det här blir ett kort inläägg! skriver mer imorgon. puss


la bara in någon bild hhiihi.

läxor..

Har nyss vart och hämtat mina kläder och ätit en Mars glass ! Mums. så sitter jag här och lyssnar på min bäästa press låt. ska göra läxor snart åh de suuger med skola och lääxor! Imorgon så börjar jag kl: 8.15 och slutar 11.40. fett skönt. Ja fick reda på nu att ja inte kan sova hos angie ..:( fan.. va ska jag göra då? kan höra med några, Men nu ska ja tagga t tvn och göra tråkiga läxoor! puss

( lånad från google. )

i miss the summer..


sommaren 08

gothia 08

sommar 08

sommar 08 med angie

haha jag vet inte var jag e men det var i sommar

örebro cup sommras

fotbollscup

grönan 08 jag och sara
är det bara jag som saknar sommaren oerhöööört mkt?! ta mej tillbaka till den här tiden..

i love food!

har nyss ätit middag. har vart skiiiit hunfrig hela dagen men nu äntligen så fick ja lite mat i magen:) den här dagen har vart skön! Ja har mest suttit framför tvn och datan , ellen kom förbi en snabbis, för hon hade typ blivit mulad av massa killar.. hehe. Sen så spela vi spel haha, så snacka ja i lur me angiepangie .. saknar henne :/ och ja ska typ sova hos ´henne imorn. Och ja kommer bliii fett sur om det inte gååår:( Men min skoldag blev rätt  lyckad. Och just nu vet ja inte vad ja ska skriva om ? aja skriver seeeennn.! puss

my day!

Tjeeeeeeeeeniiiiiiiiis bloggen ;)
Idag så har ja inte skrivit så mkt för ja har ine hafdt tillgång till någon data.  men jag slutade kl: 1 idag , för vi va på något museeum och en kille i 9 års åldern kanske fick typ adhd damp på sin lärare och ja reagera ju, sen så säger han; vafan glor du på din hora? asso ja får flipp! han är kanske 8 år? liksom .. Förutom det så var det nt de ända som hände idag precis:) haha. Ja träffade mona och vi gick hem till henne. Ja köpte några kläder av henne som jag gillar. Bildeer kommer tomorrow. Och så åt vi chips där och kolla på filmen " från andra sidan" rätt bra men  ändå inte. Sedan vid 5 drog ja hem , hämtade min väska och sedan så åkte ja till odenplan för att möta upp toriis. Vi åt middag på en thai restaurang vid odenplan. Yummie! haha men det var faktiskt sjuuukt gott faktiskt. Sedan så tog vi bussen hem till henne. Vi bakade en tosca kaka som blev skit lyckad eller iaf mer lyckad än den förra vi gjorde .. höhö. Sedan så har vi bara chillat här hemma, kollat på tv lite och spelat spel haha.. no life .. Och nu så ska ja sova för vi ska upp tidigt imorgon. Men min outfit får ni imorgon och alla bildeer. Och juste jag hade mina linser idag, men ja råka tappa ena.. så ja gick runt med ett brungrönt öga och ett blått hehe..Puss

tv pogram + ett varmt bad:)

hejhej alla bloggläsare!
Just nu så har jag kollat på desperate housewives och linda rosing. Mamma hade köpt lite glass till oss här i familjen så vi käka de och åt nån slags c vitamin dricka :S haha.Men jag tycker Desperate housewives har börjat bli så bra, eller vad tycker ni? kan inte skriva mer nu.. för nu ska jag ta ett bad och chilla.
Det här blir nog mitt sista inlägg för idag. Men jag skriver mer imorgon såklart. Och imorrn kommer ni få se lite saker som jag har köpt! :) Btw , nu ska ja dra till badrummet och kanske ta en anstiktsmask också! juste .. jag har ingen bild på min outfit men jag kan skriva den ändå så kan nu föreställa er den. Puss

jeans - gul och blå.
röd vitt linne - lindex
svart tröja - H&m
svart kofta - Gina tricot.


haha


haha ser ni skillnaden på om man inte skulle haft några ögonbryn? o.O man ser ju helt enkelt inte klok ut! Kolla jag ser sjuk ut. haha. orginalet på bilden är bilden til vänster.

snö .. igen

Ja som ni ser så snöar det väldigt mycket nu , och har gjort det den här dagen. Hade ju sett fram emot att våran skulle komma!:( Men snart måste den ju komma. haha det kan ju nt precis vara  snö på sommaren:P Hahah men det skulle nog vara rätt kul! haha typ kasta snöbollar i värmen? haha det verkar iaf kul! Men Idag så var jag i skolan , det började med slöjd.. det är såååååååå tråååååååååkigt! Sedan så hade vi matte, idrott , rast , So  och sist svenska som vi bara hade i 20 minuter som vi igentligen skulle ha i 80 min. Så det var ju bra. Vill träffa någon idag, men ingen kan ju typ inte:( 
eller ja har inte frågat så många precis höh. Men ja vet inte ska kanske ta det lugnt.. eller något. Dagens outfit får ni ikväll. Och imorgon ska ja använda mina linser som ja köpte med noppin förut! :) haha och ja slutar typ 1 imorrn tror ja.. Men nu ska ja sätta på spisen och göra nuuudlar! i love! ett bra mellan mål om man är hungrig!. Puss eran rebecca
 
en bild från igår, man ser inte så mkt.

Marilyn monroe

haha Ja och tora har bakat kladdkaka, men den blev bränd .. helt svart när vi tog ut den höhö. Men vi har vart på expressohouse today, och tog en ice chai! haha den e god men nt min  favorit. Jag köpte även en tavla på någon skitkonstig affär:p hhaha kom nt ihåg vad den hette men bra va den iaf.! En tavla på marilyn monroe. Tora sover here idag så det ska bli kul! :D Men orkar nt skria just nu men här kommer lite bildeer! love&peace!
 

i want this!



den första bilden kommer från gina tricot, :- 100kr              

den andra bilden är från bik bok :- 199

-

none of us cane chance my personality , only i can chance it!


ja den här veckan har visst gått snabbt , eller vad tycker ni?:) Jag klär på mej mina idrottkläder just nu , för har idrott som första lektion..-.- Idag börjar jag, 9.20 och slutar kvart över 3. Tora kanske sover här idag, men det är bara kanske. Aja måste springa nuuuuuuu! CIAAAAAOOOOOOOOOOOOOO! 

rebecca is tired

Förlåt för ja inte bloggat idag, men har haft rätt fullt upp. Har vart hos alex och vi kollade på filmen "instängd" haha kommer inte gå in i en okänd grotta... never in my life! Sedan så åkte vi hem , ja träffa tora, vi gick runt lite, tog en chai latte och sedan så gick vi hem till mej , gick till donken och sedan så tog vi en mac chicken junior. Sedan så va vi ute lite. Och vet ni? i sommar så ska ja och tora till öööland och chilla galet. tänk sommar! sol bad, killar , solnedgång , glass och allting! jag älskar sommaren verkligen!. Är det någon annan än jag som saknar sommaren? orkar nt vänta längre..!! och idag ska ja lägga mej tidiiiigt! är sjukt trött !
here comes the pictures.

'
visst sere ut som hon inte har några armar?:O


skiiit ful bild ja vet , men något måste man bjuda på :P

brigadeiro

Ja och Alex har nyss kollat på en film som va rätt bra! kom inte ihåg va den hette..
whatever, vi har skit mkt att äta ikväll som godis , popcorn, brigadeiro , läsk och snacks. MMMM vi kommer gå upp flera kilo tonight..! haha Ska kanske se en film som heter , "instängd" verkar va skit läskig och ja som hatar skärckfilmer men ändå älskar ? :p Har inte tagit någon bild idag , men kanske tar me någon webbkamera här.  Hahah men vet ni?:) hennes pappa har 3 datorer ! skit mkt , det är liksom typ 5 datorer här. haha men det är bara 3 som bor här?:o men nu ska vi göra något annat i think..  

puss

vår goooda brigadeiro!

lördag

heejsan!
vi vakna kanske kl: 11 och vi åt coco pops till frukost , älskar det så kollade vi på filmen step up 2 igen haha vi kan inte sluta att kolla på filmen heeeela filmen är såå Perfekt! och bra. Min och monas favorit film nu typ(?) hahahah iaf , vi har suttit vid datan och brååååkat hela tiden om vem som ska sitta vid datan och vem som ska få spela tower bloxx. haha värsta tönt bråket -.- . Men som lyckat så slådde ja rekord på tower blox på monas facebook. 84 poöng fick ja från 65. rätt good va? :)  Idag så ska ja chilla hemma lite sen ska ja kanske sova hos jeanette så de ska bli mysigt, och vi ska ja vet inte vad , men ja ska be henne ringa mej så fort som möjligt! Den här helgen kommer bli skit lyckad tror ja! iallafall så ska ja fixa mej med sminket och de, så ska ja åka härifrån halv 3 . Men skriver mer senare. Puss!

ååhlala. hon låg inte 1 där men det var just där ja förlora och då kom mona etta.


steep up 2

så nu ska ja och mona gå och kolla på filmen och käka godis så min mage inte är toom längre hahahahhHAHA! aja sktisamma antingen så skriver ja före eller efter:) Men vad tycker ni om min nya headeer som ja och mona fixade? kiss!

Pictures from tooday!




 

































med moniis

sååå nu sitter ja och mona här vid datan och hon har just skrivit ett hur låååångt inlägg som helst som tog typ 2 timmar www.monaass.blogg.se är monas blogg. What ever , Min dag har vart kul , Det började med att ja mötte mona på fridhemsplan vi åkte til kista, va där en stund och åt på donken i love it! (: iallafall såå gick vi runt och kollade lite på saker, Vi hittade en affär där det var heliumballonger som vi trodde de va och som han som jobbade där sa..  Men NEEEJ när vi betalat 25 spännn så är det inte helium såklart. Och ja blev skiit sur .. Men det var ju bara början på den här roliga och konstiga dagen.! Sedan så gick vi på bussen till sollent centrum. På bussen så är det en skum typ som sätter sej bredvid mej och mona. Ja sitter längst till fönstret och mona bredvid mej . Den här Killen är sjuk i huvudet , han snackar me sig själv och sjunger och visslar? Sedan så kollar han på oss heeeeeela tiden.. Läskiiiigt..! Och han snacka me oss men vi fattade inte va han sa. Och han stöööörde alla på bussen-.- haha vi garva ihjäl oss och han märkte att vi garva åt han i think.. Men tillslut så var vi framme. Vi gick hem till mona , spelade nööördspelet tower blox på facebook och sedan så gick vi ut och skulle köpa godis och hyra en film. Vi gick igenom centrum till filmkedjan och där så häller vi i massa godis i en påse som vi senare ångrar att vi inte vill ha , så vi får plocka ut godis efter godis och tillslut så var vi färdiga. Vi hyrde filmen Step up 2 en dans film som är ganska roolig och se på om man vill få humöret uppe! Påvägen hem så gick vi till mona och åt middag där , goodaste maten! Tonfisksallad med pasta yummie! Och så drack vi cooola till! :) Sedan så satte vi oss vid datan och fixa bilder och ett jättefint collage på bara mej och mona. Ska fixa min header senare tror ja, eller vad tycker ni? Här får ni iallafall bilderna på vårat Fiiiiiiiiiina collage! puss och kraaaaaam!

fint va?:D

stressad

Tjena mittbena !
idag ska ja sova hos mona så det blir en chillkväll , vi kommer säkert hyra en film och göra något kuuuul!:)
ialllafall så slutade jag kl: 20 i 12. och tro mej ja e skiiiit hungrig! men nu måste ja tagga och möta mona, bildeeeer kommer tooonnight i think. Puss

plugg -.-

SÅ!
är nu  hemma ska kolla på tv lite och mååååste pplugga till so provet imorrn-.- .. jaja
Har vart på träning , har saknat fotbollen!. Men äntligen så går ja:) Hahahha ja va skit hungri innan ja gick så ja köpte en brownie på 7eleven och ja blev fett torr i halsen kunde knappt äta den. så ja åt hälften sen så slängde ja den.. Onööödigt igentligen. Men iaf ja lira fotboll på träningen senn så åkte ja hem  ja åt , och nu ska ja plugga
ciaaaaoooo!

ingen rubrik

Jag orkar verkligen inte skriva just nu, det är saker som hänt och så. Men här kommer dagens bild.


Deal or no deal

Idag efter skolan så va ja hemma , åt lite mellan mål. Ja skulle träffa sara men ja har ingen aning hur ja ska kunna nå henne för hon har tyyp ingen mobil just nu :/ Och min mobil gick sönder idag! Vet ni hela skärmen gick av ! Så nu är min mobil sönder..:( not good.. Men ja har en annan mobil just u osm liknar en tegelsten! :D hahah. Aja så träffa ja ellen hon är sjjuk men känner sej bättre nu, Så gjorde vi en deal för ja va jävligt trött och ja orkade inte åka till medis.. men då gjorde vi en deal. Om  ja åker dit så får ja en chai latte gratis av ellen! Oh ye de gick hon med på så ja åkte dit , vi satt på cafeét "waynes coffe" det var mysigt och vi satt där och snacka ett tag. Sen så drog vi hem  till henne , hon sitter och målar sina naglar och ja sitter vid datan. Jag går härifrån när pappa ringer. Men here bloggishen får ni lite billdeer från idag! Love

chai latte och en chocklad kaka

sexigt ..

Despeerate housewives!


yeeeeeee! nu har äntligen desperate housewives börjat! Min favorit är hon med mörkast hår, hon är lite rolig men ändå bestämd och korkad. haha ! ja ska nog sova nu , så sweet dreams

färgning

Har just färgat håret på mamma har aldrig gjort det förut på henne men jag ville pröva! Det blev mörkbrunt som hon ville så hoppas hon är nöjd. Många skrev på sin blogg att desperate housewives börjar 20.00 men nej:(  21.00 har saknat det pogramet ! Juste jag glömde lägga in bilden på katten im sorry! Men rasen heter sibirisk katt. Och ja tycker att dem är såååå sööta eller vad tycker ni? :)

(bild lånad från google)

Happy day!

Har nyss snackat i tele med nikki , och noppin va här vi chilla åt lite mat, ! Vi har vaaart i rinkeby och tensta för att kööpa färglinser noppins kompis sahed tror ja hon hette va också med. Ja kööpte iaf grönbruna linser och noppin köpte blåa. nice nice! Aja iaf vi gick hem till mej sedan och ja ska kanske fååå en katt ! :D ja e överlycklig typ! För ja älskar katter och då kan danis katt bli vän me min katt ;) haha nej ja driveer men de va en braa idée visst? Hahah whatever. Ja ska kanske träffa alicia fett längesen ..;/ men hon har inte hört av sej. Och snart så ska ja få min stooora bäddsoffa som ja längtat efter och desperate housewives börjar ju idag så YES!. Assoo ja e skit glad idag för det är så mkt som är bra som hänt liksom först katten , sen soffan och desperate housewives! Ibland är inte måndagar dem sämsta dagarna haha! Aja lyssnar på mjuusik nu, ska nog chilla kanske ringa någon , men här får ni bilder på min bädd soffa och rasen på katten.:)
/ Beccaaaa!

så ser den ut!

när den är nerfäld.


outfit


rosa lila adidas
svart linne - gina tricot
gråa strumpbyxor - H&m

ändrade planer

Tjeeeeena!
idag så har ja varit hemma, träffade tora vi va hemma hos mej sen så åt vi middag lite, hahahah ja älskar min egen mat ;) men ändå vi drog te medis sedan för att möta marilyn för hon skulle lämna mina koss och min ipod! Hahah har saknat min undeeerbara musik som ja sjunger sååå fint på ... not! Sedan så tagga vi hem till ellen för ja hade glömt lite saker där med. Sedan så åkte vi tillbaka till fridhemsplan, och kom hem, snacka om livet och så.. sen så skulle hon sova här men de gick tydligen inte.. Men här kommer en bild,  puss R

tycker ni ntie att mitt face ser lite mer brunt ut än förut? det är inte något smink only kastanjevatten!

tora , jag och ellen

första skoldagen..

GOOOODMORGON!
Har nyss käkat frukost och anv'änt mitt kastanjevatten. Det är svårt första början men man får prova lite . Men nu  sitter sminket på och håret i en bulle. Idag efter skolan ska ja möta marilyn för hon ska ge mej mina koss och ipod. Sedan ska ja kanske på fotbollen , bara kanske, det har blivit så kallt ute numera så det känns så fruset och iskallt när ja spelar i det här vädret. Aja vi får se.. Idag är det ju första skoldagen ååååååh ja orkar inte med me skolan mer-.- man blir så trött jämt så har man typ skola i 100 timmar och allting. Skriver mer senaare. men om ni vill så kan ja lägga in en bild på kastanje vatten. Puss!

saknar sommaren som fan. och då ska ja bliiii skit brun!:)

1 mars

ja har vart me jeanette theresa och noppin, vi va i skärholmen C. Ja köpte ett par jeans på ginatricot för 399:- sedan så köpte jag kastanjevatten Rekommenderas, Tredje saken ja köpte var lite tyg som ja köpte haha ska försöka sy något som jeanette och marilyn gjorde:) Och tro mej ja suuuuger  på att sy.. min symaskin gick sönder nyss efter första försöket. But life goes on. Är skiit sur på min bror för ja får inte låna hans jääävla webbkamera!!!! Så ja kan tyvärr inte lägga in bildeer på det ja köpt. Eller jo.. om ja hittar min usb kabel. och ja har ju färgat håret också! Men ska försöka hitta någon kamera som funkar eller en usb kabel ! love and peace

DESIgn

Så nu har ja gjort en ny bakrund på min design hoppas ni gillar det! Ska sova tror ja, och ja färga inte mitt hår idag , ska göra de imorrn när mamma har tid. Och det blir imorgon då, ! Aja nu ska ja sleeeeeeeep, love from rebecca

RSS 2.0