Morsdag

Godnatt alla. Nu så ska ja sova ! men ni har väl grattat er mamma höhö? De har iallfall ja :) Puss på götten nu så blir de mobilen och musik i sängen.

Bild tagen någon dag i veckan !

Gröna Lund bilder

Jag har ju lovat er lite bilder från idag? Självklart håller jag mina löften:)

jag.. ser fett sur ut

Jag och alex i jetline ..

hihi jag älskar slänggungorna :)..

innan frittfall höhö..

I frittfall ..

söta alex .. !


Dresscode


mörkblåa jeans
svart tublinne
vit kofta med mönster på

Bilder från igår


cornelija, dani och joy

nästan allihoppa

Alla chillar

Olivia öppnar mitt och monas paket tror jag

ointressant

Nu är jag hemma och är lite blöt i håret. För ja tog årets första dopp :) Härligt härligt.. Jag och alex började bråka lite för ja putta ner henne i vattnet så hon fick lockigt hår hihi ! Sedan putta hon i mig. Men men nu är jag här hemma och jag ska sätta igång med storstädningen nu. För annars får pappa damp. Puss

BÄSTA HUMOOORN :D

Anonym om sommarväder?:
men herregud rebecca, du ser väl själv att du inte kan gå runt i dom där vita byxorna , dom är ju helt totalt förstora ! du skämmer ut dig själv folk kommer tro att du inte kan din egna storlek på kläder !



HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHHAHAHAHHAA LÅT MIG GARVA ELLER GRÅTA?!??!?!??!?! OKEJ JA GARVAR OCH SÅKLAART JA VET MIN STORLEK PÅ MINA JEANS !:S HUR TÄNKER FOLK EGENTLIGEN HAHAHHAHAHAHAHHA ! står du för vad du skriver så borde du fan kunna skriva ditt namn?

tjejmiddag

Nu så är jag färdigifxad! Så nu så ska jag åka till Olivia och ha de lite funny hihi! Sedan vid 10 så ska jag träffa alexandra någonstans så ska hon sova hos mig ! Puss :)

Vilket?



Hello

Är hemma nu! Har ju inte bloggat ett skit eller hur? Jag är skitglad faktiskt ! först så vann vi  matchen igår med 1-0 och så träffade jag nikki efter skit längesen sedan så sov ja hos ellen och jag har blivit lite brun idag, jag ska få min månadspeng ! Jippi är skitglad. Sedan så ska jag till Olivias tjejmiddag som ska bli jätte mysig! :) HIhi.. Men nu så ska ja äta något. Puss sötisar

15.30

Nu så är jag hos pappa. Jag var ju hos mamma ett tag och tömde diskmaskinen för att få min månadspeng för att smöra lite kan man säga med andra ord ! Sedan så mötte jag upp ellen vi gick till Åhléns och kolla där så köpte hon nagellack och lite andra småprylar. Snart så ska vi på match så det ska bli kul . Sedan efter de ska vi ju somsagt sova i kungsängen. Vi kommer ha det skitkul och så ska vi vara ute hela natten typ, busa och göra allt ni kan tänka er! Haha. Vi kommer inte ha någon tillgång till data tyvärr.. Så det kommer inte bli mycket bloggning alls om jag fattat rätt! Men bilder kommer vi ta kan ni räkna med ;) Nu så ska ja klä på mig. Puss !

biden tagen igår men visst ser mitt hår ovanligt långt ut?

Nu

Nu så ska jag gå och möta ellen någonstans, vi hörs sedan när jag är hos henne där på söder ! Puss

en liten bild på mig :)

haha



hemma bitch

Nu så är jag hemma slutade väldigt tidigt ! Slutade halv 12. Skolan va helt okej de va lugnt och vi fick sluta tidigare på alla lektioner. Och så fick vi vara inne på vad vi ville när vi hade datalektion : ) Idag så ska jag sova hos lilla Ellen i kungsängen vi ska ha det skit roligt enligt planen höhö.. Men nu så ska jag koka nudlar sen så ska ja duscha :) Puss !

Jag hatar dig

.

2 bilder


Jag när vi vänta på bussen

Ellen någonstans på grönan !

Hahahaha

Haha vet ni vad Ellen gjorde? När vi var påväg hem så åkte vi till tc eftersom vi skulle hem. Då står "paow " Med några och ellen går bara fram till henne och säger : Hej ! Din blogg är jättebra :) Hon ba; Tack vad gulligt av dig !! Sedan så gick ellen därifrån lite såhär 'stolt'. Sedan när vi sitter på tunnelbanan så garvar hon ihjäl sig verkligen hon skrattar och skrattar och skrattar och skrattar ! så säger hon hela tiden : Hahahahahhaha varför gick ja fram till henne ens? Guuuuud va pinsamt !!!!! Så satt hon där och skämdes ! Haha ni skulle bara sett hennes min alltså !

Ösregn

Jag och ellen var ju på grönan som sagt. Vi åkte , slänggungorna, uppskjutet, yetline, popexpressen. Det var inte så mycket ? Men jag träffade Julieta en snabbis och sedan så var vi där på grönan och så när vi ska åka flygande mattan i lustiga huset så kommer de en liten kille typ 13 år och sätter sig över oss.. Haha vi blir ju lite chockade och skrattar skit mycket ! Sedan så stack han och vi åkte massa saker så sedan när vi skulle åka frittfall så vågade inte ellen.. Så kommer den här killen med sitt " gäng " och ba; jo men kom igen gör de för hennes skull lalalala. Haha dem va sköna. Sedan drog jag och Ellen hem för det ösregna.. Det var ju lite synd. Men vi tog bilder fast alla bilder är på ellen typ.. =O Puss ni får en bild som jag tog innan jag åkte hem i från till Gröna Lund!

Jag ser miffad ut men man måste ju få bjuda på sig själv !

fix time

Nu så ska jag fixa mig till grönan , ska dit med ellen! Lägger in bilder snart :)

sommarväder?

Gud vad ja är trött.. Pratade med pappa till 12 igår och sedan så vaknade jag 06.45 + en halvtimme.. Fy Rebecca! Haha jag låter som en hund. Men måste lära mig att passa tider ! Liksom tänk om man inte hade en klocka? Hur skulle de gå?! Komma försent eller förtidigt till lektioner komma till en fest 3 timmar innan? Men iförsig så finns ju solen och vissa kan ju se tiden då. Men förutom det så har jag inte gjort så mycket mest segat hemma och tagit lite bilder på min dresscode. Jag tycker dresscode låter så mycket finare än outfit ´som låter så tråkigt ! Sedan tack en en gång för alla kommentarer !

Bilderna är inte redigerade men visst är mina ben rätt bruna? =o
Men det blir inget kort kort idag för det regnar och är tråkigt väder ute. Jag sattsar mer på jeans thights ! Fast jag bytte till blåa..

Linne- H&M
Tröja- Gina tricot
Jeans thights - Gina


Olivia

Haha vi har våra småtjafs och våra dealar ja vet, men du vet att jag älskar dig gumman vad som än händer. Vi har våra perioder men nu är allt bra visst?:) Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR dig bara så mycket gumman. never forget it..!

www.oliviabaldwins.blogg.se - skit söt tjej ja svär

2-0 till Barca

Har precis kollat på matchen barca - Manchester United. Haha lite kul satt och smsa med angie och hon visste inte vad det va för något haha, blondin säger jag bara .. Förutom det så ska jag nog gå och lägga mig är inte på topphumör just nu. Så det får bli sängen resten av kvällen. Imorgon så ska jag vakna 06.45 och INTE trycka på stopp och somna om ! För då kommer det bli samma sak som idag. Sedan så prata ja lite med ellen, haha båda vi höll på Manchester United för att alla killar va så snygga eller Ronaldo iallfall *smiile* ! Sedan så ska jag få min månadspeng imorgon hoppas jag..

så glad var han visst inte idag efter matchen

I forget

Juste jag höll på att glömma nästan, jag hade ju en liten tävling ni vet " säg vilken bild som är finast så kan du bli länkad " Så nu har ja lottat.. Vinnaren blev Nadia parker söt liten bloggerska : ) Grattis gumman ! Läs den bloggen den är rätt bra faktiskt !

Love&peace


Störande

Jag vill bara säga att varför ska alla härma sina vänner? Liksom jag nämner inga namn nudå men liksom om man köper ett plagg som man verkligen älskar så köper en kompis också ett sånt. Visst det är ju helt okej men när man gör så hela tiden om allting ! Det är ganska jobbigt måste ja få säga. Det är liksom alltid någon liten kopierad människa bredvid en. Eller om man skriver om samma saker alltså att man kopierar ens text och tar in den på sin blogg, playahead sida msn , eller något liknande. Jag kanske är i min egna värld nu och ni kanske tycker jag är jättekonstig och allting. Men jag tycker det är jobbigt. Det får mig bara på lite tröttsamt dåligt humör. När vissa personer härmar mig med allting. Jag har min stil och följer till mina moden och använder det jag tycket är fint. Inget mer!
känner ni samma sak ibland?


Skitsöt


kolla vad söt Emma var förut ? Hon är ju det fortfarande :)

D R E S S C O D E


Inte så bra bild jag vet , men jag har alltså en rosa kofta som är toras
ett ljusrosa linne, och ljus blåa cheap monday jeans !

Mys

Är hemma hos lilla Emma nu! Hon bor så fint måste bara visa bilder på de någon dag. Liksom hon bor på stureplan i typ en 7 rummare sen skit modernt och allting ! Vi har kollat på made också på mtv när 3 tjockisar skulle gå ner 15 kilo men klara bara av hälften haha ! Det pogramet äger. Sedan så har vi ätit lite mat och nu så smaskar båda på chips ! Mysigt mysigt. Sedan lyssnar vi på en skit gullig låt på hennes platt tv. Hon ska på fotboll snart, så då åker jag hem :) Puss puss nu så ska vi sjunga och lära oss den här låten haha !

vi är så coola vi vet

gröna ögon hihi

Presenter

Hej bloggar bara en snabbis för ska till stan med mona. Vi ska nämligen köpa present till Olivia som ska ha tjejmiddag på lördag ! Så nu så ska jag bara hämta en jacka och pengar. Så bye  bye vi hörs lite senare. Då så ska jag komma med massa tips om jag hittar min laddare till kamera. Ciao

kanske köper jag något på vägen?


Otur

Nu är jag vaken och står på fötterna ! Jag hade satt klockan på ringning 06.45 men såklart så råkar man stänga av klockan och så vaknar halv 9?! Så jag fick fixa mig snabbt och kamerans batteri tog precis slut. En  ny otursdag idag. Skit kul verkligen. Så vill jag bara säga TACK FÖR ALLA KOMMENTARER! det stärker. Men nu måste ja kila till skolan, jag slutar kl: 20 över 1 så räkna med bloggning där någonstans ! Puss

jag vet att jag ser helt miffad ut men älskar färgen på mitt hår och mina ögon och det ljusgröna gräset där bak.!

Profil


fin i profil?

Chockad & Glad

Tack så väldigt mycket för alla underbara kommentarer ! Det stärker mitt självförtroende när ni skriver så snälla saker och visar att ni läser min blogg ! Tack tack tack tack! Jag har fått upp till 18 kommentarer. Det är ju jättebra eller hur? Tack jag älskar er :) Puss

me you

frisyrer

Ja kom på två nya frisyrer eller iallfall en av dem  ! Vad tycker du? Något du skulle kunna ha till en vardag? Det skulle jag absolut kunna ha !

den jag hittade på, den är lite anorlunda på sidorna bara.

en klämma i en tofs!

1 eller 2 ?

Teeth

Haha den sjukaste filmen jag har sett ? Jag tänker inte precis berätta vad den handlar om haha men den är helt klart nummer 1 på sjukaste filmer ! 

Jag och tora har bara mest legat i hennes säng käkat massa sött och hennes gulliga hund har sprungit upp och ner upp och ner. En chiuaua faktiskt vet inte hur man stavar men ja. Så har vi gjort en drink eller en milkshake om man säger så. Skit god och gjord av Tora. Sedan nu så ska vi kolla på en till film sedan så ska jag hem antagligen. Man vill ju inte missa desperate housewives right? Har börjat bli lite tråkigt senaste tiden när edie slutade i serien hon var ju rätt rolig av sig ! Eller hur? Men som sagt så har ja inte så mycket mer att säga så nu får vi bara se vad nästa film blir. 

Peace


At Toras place

Nu är jag hemma hos tora, vi har haft det rätt lugnt och mysigt. Vi har solat på hennes ballkong lite och gjort en drink som innehåller fanta esotic och redbull. " redbull ger dig viiiingar " det var snarare mina strumpbyxor som fick vingar och höll på att flyga bort från ballkongen. Sedan så gick vi ut med easy hennes hund alltså och träffade ellen en stund. Ellen lämnade en sladd som hon hade lånat eller lånat o lånat jag hade snarare glömt den hemma hos henne ! Men nu har ja den och ja kommer lägga in massa bilder. Det luktar kaka.. Ja kommer snart ! Puss


vad tycker ni om min frisyr idag? 


Utgång

Nu så ska jag träffa min lilla tora, har massa bilder sen att visa er. Ha tålamod hörni! Men ellen kommer med sladden senare. Så det kommer bli proppat med bloggning senare när jag kommer hem. Puss och hejdå !

Vad ska du göra i sommar?

Sola, bada, ragga, gröna lund, semester på mallorca, busa, ha mysiga utenätter, london, äta glass, ung 08? Vad ska just du göra i sommar ?
Sommaren är ju liksom här det är 20 grader ute och det är skitvarmt. ! Det finns liksom 1000 saker att göra på sommaren. Jag älskar sommaren, man känner sig fri som en fågel och bara kan gå ut vart man vill och solen skiner på kroppen och bländar ögat. Så känner man glassen smälta på tungan. Åh ja dör, vill bara åka till öland, london, tranholmen, turkiet (kanske) , gothiacup, örebrocup. Ja det är massa som ska hända i sommar.

Dagens fråga:
Vad går din sommar ut på?


Mamma ringer

Mamma : du får inte gå till skolan du är sjuk ..
Jag: Okej hejdå men jag ska träffa tora
Jag :*klick* ..

1 minut senare
Mamma: Man lägger inte på bara sådär Rebecca?!
Jag: Men du bombar ju hemtelefonen och ja orkar inte snacka med dig
Mamma: Men jag har sjuktanmält dig nu
Jag: Och?
Mamma: *klick*


Hon gör ju precis samma sak? Så pratar dem i ett år om att man inte ska lägga på och att det är respektlöst, sedan när dem gör det själv då gör det ingenting det är bara för att vi inte kan skälla ut en vuxen!



Fan

Godmorgon allihoppa, blogg.se funkade visst inte ett tag, så jag blev väldigt irriterad. Men jag är också väldigt irreterad på att jag måste stanna hemma idag, det är ju skönt såklart men jag ska ju också träffa tora! Men mamma tycker inte att man ska va hemma om man är sjuk och sedan träffa kompisar. Men hon fattar ju för fan ingenting ! Liksom jag fixade mig klar till skolan och allt sen så ringer hon bara in till skolan och säger att ja inte kan komma? Är inte det rätt konstigt? Jo.. sen får hon största dampanfallet också. Så nu stannar jag hemma och ja kommer träffa Tora oavsett. Så ja ni får tycka precis vad ni vill om det. Så vad ska hända nu? Ja ska ha precis lika tråkigt som igår. fan !


mommas boy

Kollade nyss på ett sjukt roligt pogram på 3an som börjar kl: 20.00 tror jag. Asso en mamma typ Jojo's mamma hon är fan sjuk i huvudet och ba; nej inga mörka, inga tjocka, inga lalalalla liksom de är inte hon som söker kille de är ehnnes son vafan ! Liksom rasist eller  vad? Hon ser ju själv inte så jävla bra ut eller hur? Har jag rätt eller fel? Hon har ju redan skämt ut sig för 9 mijoner för hennes beetende visst?


cirklar går aldrig ut

Min design är knas nu jag vet, men måste få tag på lizette haha ! Men lizette om du ser dehär skriv en kommentar så ja vet ;) Eller logga in på msn eller messa. Sedan Ellen om du ser de här ge mig mina pengar imorgon + sladd till kameran.!!!!  Haha utbrott eller vad? Men jag har iallflall skit tråkigt som man brukar ha när man är sjuk. Men imorgon så ska jag nog träffa min lilla tora. Vi ska sola och kanske bada men bara KANSKE! haha ska putta i henne och då kommer ni dö för då är tora suuur. Haha. Nej ja drev lite gumman! Men nu så ska jag fortsätta att kolla på kommentarerna, det ringer här hemma men ingen orkar att svara mamma säger att jag ska svara och ja säger till Philip att han ska svara och han till mamma. Det går runt  som en cirkeln. Stackars den som ringer.. Haha men hejdå !

Föresten min design var väl lite fin?:)

sommarprat

Nu sitter jag på balkongen med datan och pratar i telefon med tora och dricker blåbärssaft . Kan det bli bättre? No i don't think so ! Själv så har man fått lite färg på kroppen och jag och tora har bara snackat om vardagslivet om hur kul vi ska ha det i sommar och vart vi ska åka med varann tillsammans.! För vi ska nämligen till Öland i Borgholm. Ska du också kanske dit ? Messa direkt då ! Haha och mycket planerat har vi att göra. Sedan så ska jag kanske till norrland med henne till hennes landställe de är så mysigt där uppe på sommaren har ju själv hört Mona i min klass prata om Kalix en hel del hehe.

här ska vi sova jag och tora :)

här är huset vi ska bo i

en liten matplats

ett till sovrum

ett till haha

ett till :P

ballkong.

Det här är världens bästa rubrik!

Shit har inte bloggat ett skit idag fast jag har vart hemma hela dagen. Har ätit lite fil med flingor! Iallfall något. Min brorsa är hemma här och sover för han är typ också sjuk kanske är de mitt fel? Haha ! Han förtjänar de ! Snart så ska jag ta lite penselin *ledsen gubbe* De är verkligen hemskt ! Men folket vad har hänt med kommentarerna? Fundera på den du.. Den har jag funderat länge nog. hejdå
Alex kom du ihåg den här bilden när vi satt på klippan och kolla på fotboll och käka godis. Minnen



Dags för film

Jag ska fixa min design ja vet att den är knas nu men får väl be proffset Lizette hjälpa mig. Egentligen borde jag ligga och sova nu eftersom jag är sjuk. Men ska nog kolla på en film på datan nu. För är man trött då kan man gå o lägga sig men om man inte är varför då sova? Så efter de här blir det väl antagligen inte någon mer bloggning. Ingen rolig är inne på msn heller så det blir ju helt klart filmdags. Men det var allt för idag eller kanske bättre att säga för inatt. Vet inte hur många gånger jag lagt in den här videon men den väcker minnen asso..


RIP

Måste bara lägga in den här videon. Det känns som jag också måste skriva något om henne.. Ja kände ju inte henne men man bryr sig ju
.
Rip Malin Karlsson

Iallafall någon som tröstar mig

Haha jag älskar att driva med Emma speciellt med " W" . Men hon bryr sig iallfall om min halsfluss haha!

Är man sjuk så är man

Nu är det bara 2 saker som gäller för mig, twilight & frukt för att jag ska bli friskare snabbare ..


Före och efter




Vilken bild tycker ni vart bäst och finast ? Den som ger svar kan bli länkad, för ja lottar ut vem som blir senare om just DU kommenterar de här inlägget.

Ett måste

  • Fixa min design lite - älskar nya saker
  • Duscha - känner mig riktigt smutsig
  • Kolla efter väskor - vill ha en ny
  • Försöka äta något - jag är ju sjuk då brukar man inte bli hungrig

Det är några saker ja måste göra today. Men nu måste ja kliva upp ur min sköna säng och sätta i laddaren till datan innan datan stängs av !


Sjuk

Jag är sjuk. Fyfan vad jag hatar att vara sjuk men det är ändå skönt. För man får vara hemma från skolan. Men jag har halsflus, vet inte riktigt hur det stavas men ont gör det iallfall. Det gör ont när jag sväljer och jag kan knappt äta. Så det blir ingen skola för mig imorgon. Min mat kommer vara penselin. Usch det är så äckligt! Det smakar så  starkt. Nej, nu måste ja vila mycket och dricka mycket te. Jag tror jag drack te minst 3 gånger hos Daniela. Mamma har precis ringt doktorn eller läkaren så 10 i 5 så ska jag till serafen tror jag att det hette. Puss från en sjuk Rebecca

Bilder från igår








haha kolla danis ben


tekopp

Nu är jag hemma hos dani med mona, olivia och josefina. Vi har legat och sovit i Danielas soffa allihoppa. Mona och Olivia köpte kakor och massa gott, sedan så har jag druckit te. Har lite ont i halsen. Ikväll så ska det bli fett mysigt för vi ska grilla :) Men nu så ska vi ut och köpa grillsaker som vi ska äta. Vi hörs lite senare. Ciao ciao


du är saknad bästevän

Hur ska jag börja egentligen.. För det första vad har hänt mellan oss? Ja saknar dig grovt asso .. Vi umgås inte längre. Men du är fortfarande den som betyder mest för mig och är min bästavän. Vi måste börja umgås fan. det finns ingen som du. Ja menar allvar. Våra minnen är sjuka, vi har skrattat ihop, gråtit ihop. Det finns ett hopp där ute.. Jag ska kriga för dig min ängel. Det sägs att allt blir bra tillslut. Jag tror de mellan oss iallfall. Vi har så mycket gemensamt ihop, och hur länge har vi kännt varann? Från vi va snorungar ellerhur. Tack för allt säger jag bara att du alltid funnits där för mig tack verkligen. Jag ska tacka dig på något sätt. Ja lovar. Utan dig vet ja inte vad ja skulle göra, hur ja mådde eller hur ja var. Du gjorde mig till en starkare person och fick mig att kriga. Jag glömmer aldrig dig, jag menar aldrig då! Visst hur många människor säger det till folk men ja svär på min död att ja aldrig kommer glömma dig. Vi har minnen.. jag tänker på dig hela tiden ja vet inte vad som hänt? Det känns som jag har sabbat allting.. Men snälla ja ber vem som helst låt allt bli som förut. Du kommer förmodligen inte läsa det här men du ska veta att jag älskar dig. Hur många gånger ja säger de så menar jag det varje gång mer o mer. Det smset du skrev t mig för ett tag sen ligger på sparade meddelanden..
där du skrev:
Älsk du e övedrivet söt, sötis jag älskar dig och kommer alltid att göra det och du har en stor plats i mitt hjärta min lilla prinsessa. Jag kan lite på en vän som du för du är real i mina ögon det har du bevisat i alla dessa år, även om jag har sakt för några månader sen att du e falsk men du vet att jag sa de för att jag blev arg på dig..
Iwill alweys love you hur långt vi en bor ifrån varandra hur lite vi än träffas hur långt våra skolor skulle ligga i från varandra trust me you be in my heart forever rebecca.
<3<3

jag läser de varje gång jag mår dåligt. Men hur som helst hoppas jag på det bästa.. Att det ska bli du och jag igen. För du kommer alltid att vara min bästavän.
Nicole Ulysses som du sa ; hur långt borta vi än är ifrån varann så älskar jag dig lika mycket ändå.


fixat

Nu så har vi kollat på en film som heter "21" den var faktiskt skitbra i slutet och de eftersom jag har sett hälften med mona så förstod ja lite, men ja somnade då haha. Sedan nu så har vi fixat oss lite och alex ska dra snart och jag ska träffa min lilla dani ! Alex gick precis nu. Så nu så ska ja dricka lite te för jag har lite ont i halsen och så ska jag äta lunch! Puss på er.

lördagsmorgon

Godmorgon allihoppa
Jag och Alexandra vaknade för någon minut sen, då kan man ju såklart blogga eller hur? Ja. Men idag vet ja inte riktigt vad som ska hända. Vi ska kanske till grönan och köpa guldkort åt Alex. Eller så är vi hemma och chillar eller kanske går på stan. Vad vet jag. Måste prata me henne.. För vi kan ju inte sitta här i min säng och ruttna hela dagen. Sen senare ikväll så ska jag sova hos Daniela. Längesen jag sov där faktiskt jag tror att det var för 2 månader eller 3 till och med. Men men.. Här får ni en bild på presenterna som Alexandra gav mig!

armband, tvål, chocklad och godis ! thank you darling.

shh..


Idag imorse så rensade min mamma en blommkruka i vardagsrummet. Det hade växt små potatisar trodde mamma.. så hon la fram dem så skulle ja och hon smaka lite.. Sedan efter 10 sekunder känner jag hur hela min hals bränns upp och svullnar upp. Jag får panik och mamma med.. Liksom tänk om det var giftigt. Så vi ringde 112 och pratade med någon tjej och berättade att det kan vara farligt om man äter mycket men inte om man äter så lite som vi åt. Så det höll oss lugna. Jag drack typ 3 glas mjölk & tog massa värktabletter. Det var dagens hemlighet ! Den ända som vet om det här är nog Mona som var med imorse helt chockad och alexandra som är med mig nu..

tv & nagellack

Vi har precis kollat på film och ska nog nöja med oss att spela buzz. Haha vilket liv! Sedan så ska jag göra fransk manikyr på alex eftersom jag va så bra på daniela eller hur Olivia? Haha ! Så det här blir mitt andra försök för idag på alexandra. Ja gjorde fett ojämnt och så tappa ja hela vita nagellacket på bordet på balkongen. Typiskt mig. Jaja haha jag har en hemlighet som ni kan få veta ikväll.. Kanske ! Rätt kul faktiskt. men nu så ska vi roa oss med tv och nagellack haha. Puss !

Mamma trodde att det var fågelbajs tills hon såg att det vita nagellacket stod brevid..

filmdags


den här filmen ska vi kolla på nu ! ciao

avensjuka hjälper aldrig ..

Jag och alexandra har precis ätit middag , fett god den var. Sedan så har vi tagit lite bilder .. Det är inte kul att ta bilder med henne för man känner sig så jäkla blek. Förlåt för mina svordomar men blir fan skit sur ! Men vilken tur att smink finns!  Kommer inte precis ta skitbrunt puder eller något sånt. Men men pratade lite i telefon med tora om en tjej.. Asså jag blir så arg och irreterad på folk som ska göra exakt allt likadant.. men här får ni bilder.

 brun eller  vad?

Alex is home

Äntligen så funkar min data ! Mamma köpte en ny sladd för 700 kronor tror jag att det var.. Tack mammsen. Sedan så var ju mona här. Vi började bråka om en ben & jerrys haha fyfan vad töntiga vi är Mona. Haha ! Men vi kollade på film sen så åkte hon hem. Sedan så kom ju alexandra hem idag ! Jippi. Hon är fan skitbrun. *avensjuk * När vi står bredvid varandra så känner jag mig blek som en albino. Sedan så kom hon med massa presenter. Lägger in bild på vad senare. Men nu så ska väl alex blogga lite tror jag! Kan inte ta några bilder me min kamera för ellen har min överförare idiot .. Haha nej , men det var jag som glömde den. Men men. Skriver snart igen. Puss !

här är en bild från igår. Jag och Olivia gör fransk manikyr på Daniela, det blev faktiskt riktigt bra !

ugnspannkakor

Jag är fortfarande hos dani men ska dra om 5 minuter ungefär. Mona ska ju sova hos mej och vi ska kolla på film och käka chips. Kan det bli bättre ? Haha. Sedan så har vi sätt en kille strippa fönstret mitt emot danielas balkong ! Äckligt. Vi  har  nyss ätit mat , ugnspankaka. Mums ! Hihi men nu så ska mona skriva för vi ska ju somsagt dra snart. Puss

Oj oj oj, vad snygga  vi är eller hur?

Tack !

okej okej .. Ja ska inte ta bort bloggen ! Men gud vad glad och chockad jag  blev när ja såg alla kommentarer ! Tack så väldigt mycket. Så många kommentarer vill jag ha i varje inlägg. Men just nu så är jag hos Daniela med Olivia och Mona. Jag och Mona har köpt massa godis, chips läsk och hyrt filmer ! Myskväll kommer det bli här iallfall. Olivia fixar Danielas tånaglar just nu och jag och Mona bara snackar lite. Ni glömde väl inte att gratta Olivia igår? Katten Simba springer runt här och biter mig i fötterna aj aj aj.. Men han är ju fortfarande världens snällaste. Men nu så ska jag vara lite social med alla andra här ! Haha , men vi hörs igen. Juste ! Varför jag inte bloggar är för att min data inte funkar nu ..:/ Förlåt. Men det ska nog fixa sig snart eller hur? Jaja Puss på er.

haha hittade den här bilden på Danielas dator vig ?

-

JAG KOMMER LÄGGA NER BLOGGEN SNART.. om ni gillar min blogg så mycket visa det då ! Jag vill minst ha 5 kommentarer annars är bloggen borta inom klockan 6. Puss !

photoshop


photoshopad , gulbruna ögon med lite guldbrunt hår. Vad tycks?

bilder vi har tagit









engångsgrill är billigt !

dåligt bloggande jag vet. men jag slutade vid halv 2 och åkte till brommaplan , ja väntade på bussen i 20 minuter fast det stog att det bara va 10 minuter kvar.. Sedan så åkte ja hem t angie eller iallfall mötte upp henne. Vi åkte till ekerö C och köpte en engångsgrill och godis och tuggumi t hennes lillasyster. För vi ska nämligen ut och grilla ikväll ! Det ska bli jävligt mysigt eller vad säger ni? Ni har faktiskt blivit gryyyymt tråkiga som aldrig kommenterar längre. Kanske lägga ner bloggen ? Ja det måste ja fundera lite på. Angie sitter och kollar på svampbob fyrkant haha ! Svampbob fyrkant svampbob fyrkant svaaampbob fyyyrkant ! Jag kan den låten:) Det kommer bli ruskigt många bilder ikväll så var beredda! Men nu så ska vi göra något annat tror jag.. Vi hörs !


 


frukost i stan är alltid gott !

Nu så ska vi tagga till tåget och in mot stan för att äta frukost på mc tror jag eller något fik ! Vi hörs väl ?

morgon

Omg vad jag är trött .. Vi har sovit lite och nu känner ja mig som en stucken gris som inte kan gå upp ur sängen. Nu har vi fixat ellens hår, syns inte så mycket. Men nu måste vi gå upp och mata ellens kaniner, dom är jättesöta, haha dom kissade på ellen igår... puss

lime drink med jordgu

Vi har kollat på desperate housewives lite, inget speciellt egentligen. Inget intressant hände rättare sagt. Men jag och ellen gjorde en egen drink som vi kom på själva. Grymt god faktiskt !


1. vatten i ett glas
2. pressa lime i den, en halv.
3. ta 2 matskedar socker
4. pressa en eller två jordgubbar och lägg ner i drinken
5. ta en sked med honung.
6. russchian blanda vi också i lite.
sedan så blandar du bara runt lite, nyttig och god samtidigt som den är rätt onyttig ;)

Sen nu så ska vi lyssna på musik och chilla lite. Kommer inte kunna blogga inatt för dem stänger typ av ellens internet så hon inte ska sitta uppe.. Men men vi får väl antagligen höras imorgon? Vi ses Puss


hur skön får man bli ?


haha asså kolla hela bilden jag sitter typ helt fokuserad mot kameran med mina mussepigg  gubben där bakom är fett bestämd och inte vill vara med på bilden och lite längre bort sitter de en kille och garvar kanske för han går runt med 50 rullar toalettpapper? Ja vad vet ja.. Han kanske går på toaletten 20 gånger om dan? hahahahha

i gonna sleep @ ellens house

Hejhej! Har prcis kommit hem till ellen nu. Vi har vart hos hennes mormor haha :) Men vi kollade på kattungarna och dem har faktiskt fått sina ögon nu hihi! Vi låter som värsta tööntarna men dem va fan skitsöta ! Sedan så har vi ätit glass och sen när vi kom hem till ellen så studsa vi matta me hennes lillebror för han vile de.. Då råkar ellen sparka han i ansiktet när hon ska sparka på bollen.. och han GALLskriker verkligen. hehe ! För han börja blöda näsblod stackarn.. Så vi gick in nu och lyssnar på the voice. Skit nice, snart så ska vi antagligen slinga ellens lilla hår. får se hur det blir. Säg inte till ellen men ska göra hennes hååår randigt MOAHHAHAHHAHAHA ! ciao !




film


filmade lite :)

match








där fick ni lite bilder ! puss

ångest

Shiit har inte bloggat på typ 2 dar? Fast jag kom hem igår runt kvart i 11. Jag och angie var ju på fotbollsmatch som sagt. 1-0 blev matchen. Jippi och ja satt och smsa med emma och hon sa bara att vi ( djurgården ) gav aik lite uppvärmning. Yeah right emma? Haha:) Vi har typ tagit massa bilder också ! Det var verkligen kul att se. Hihi men men just nu så är ellen hemma hos mej och vi ska gå och köpa hårslingningsfärg. Men nu så ska ja ladda upp bilderna från matchen igår. Puss o kram skumbanan :D

Haha syyynd diif :)


lite skraja va för aik ?

Angie Gästbloggar!

Hejsan alla söta :) Just nu så håller rebecca på att fixa sig, eller ja hon plattar håret och jag väntar på min att det ska bli min tur. Funderar på hur jag ska ha håret, utsläppt eller toffs? Nej jag vet inte. Men nu så ska vi gå och äta risifrutti. Puss!


hahahha skiiiit gammal & pinsam !!!


vintras!

sommaren


angie & becca
brownie & blondie


höstas


höstaaas ! :D



sommarn

där fick ni lite bilder eftersom vi inte kommer kunna blogga under kvällen.
Men bloggar kanske sen när jag kommer hem !

natalie orki

Godmorgon eller min morgon har redan vart om man säger så. Är hos mamma idag och imorgon så ska ja t pappa eller ska kanske sova hos ellen o då så ska ja slinga hennes hår. Yeee värsta frisören :) Jag vet inte vad ja ska färga mitt hår till seriöst.. Mörkbrunt vill ja ha till sommaren men ja vill vara lite mörkblond till sommaren så vad ska ja göra? Tips någon? ska fixa mig klar för skolan nu , men innan det så får ni ett videoklipp som får armarna att rysa så blir man så glad också !  

 
ärligt hur bra kan man bli?

so läxa..

Nu så har jag gjort hälften av min so läxa. Eller det är inte precis något som man skriver ner saker bara att man ska lära in de i huvet. Så nu så ska jag lära mig resten. Vet ni? Det är grymt mysigt att ligga i sin säng och lyssna på musik och dricka eller äta något medans man gör läxor. Något ni borde testa ! Men nu börjar kl: närma sig 12 . Jag ska sova senast halv 1 har jag bestämt ! Puss och godnatt.

designa din egna tröja




den här tröjan designa jag på en  hemsida där man kan beställa dem så som man designat dem. Bajsbra! Blev fan kär i den här tröjan ja gjorde. Som ni ser så ser ni priset. Just den här tröjan skulle alltså kosta 550 kr. Rätt bra pris va för en sån här fin tröja? Det tycker jag. Funderar på om ja ska köpa den eller inte.. Eller så gör ja om en ny. Jag tror att man även kan lägga in en bild på sig på tröjan tex: en bild på din bästavän, eller dig själv. Jaa vad vet jag?:) Det här var ett stort plus eller vad säger ni?

rubrik

Kom nyss hem  har träffat frida o isse, för hon skulle ge mej mina kläder men hon orka inte så hon ska ge dem imorgon bitti -.- Haha men vi spela lite basket me hennes brorsa, sen tagga ja hem. Sedan så har ja typ inte gjort något speciellt. Längtar feta mycket t imorgon. När vi ska på match (: Men nu så ska ja gå och köpa en tidning om ja orkar haha är fett trött i hela kroppen .. Inga bilder ifrån idag. Sorry ! Men ni har blivit fett tråkiga. Ni kommenterar aldrig, har ja blivit sämre på att blogga eller vad? Kyss =)

aik - dif

Imorgon åker ja och angie t råsunda och kollar på aik - dif. Haha AIK ska vinna äligt de e skämmigt om dem förlorar :o

Aik i mitt hjärta

planer

planer för veckan ( inte helgen )
måndag : Aik - Dif råsunda med angie
tisdag : vakta småungar , sen kanske sova hos ellen och slinga hennes hår.
onsdag : träffa en kompis antagligen.
torsdag : sova hos frida .. ( kanske )

DAYDRESS

adidas byxor
vitt linne
rosa tröja
sen väska

städa och städa och städa när ska de ta slut?-.-

Nu så ska jag städa i mitt rum. Pappa berättade att jag ska få göra om mitt rum! Det förväntar jag mig stooort! Men ni har väl inte glömt att jag har namnsdag idag?:D haha typ överlycklig:) Men ska få någon tidning eller pengar av pappa. Föresten så har jag nyss dushat och känner mej hur fräsch som helst faktiskt! Det var någon som ville se hur mitt rum såg ut va? Aja jag lägger in bilder senare :) Har precis bäddat min säng med nya lakan och sånt ! Här får ni en sjuuk video som ni kan garva åt medans jag städar -.-

min humor !

gröna lund?

hm.. Ja vet inte , mona skrev att olivia stack för de va långa köer.. Sedan så tar de ju en halvtimme att åka dit och så ska ja duscha fixa mej som tar runt 1 timme kanske. då e klockan 4. Sedan så ska ja va hemma 6. De tar en halvtimme tbx. då måste ja alltså tagga halv 6. De menas att hälfen på 1 och en halv timme är 45 min. Alltså 45 minuters åktur.. Jag säger nog nej. För jag är skitseg i kroppen efter fotbollsmatchen .. Så förlåt mona. Men iallfall matchen gick sådär bra.. 3-3 blev det och dem ledde med 3-2 och sedan när dommaren skulle precis vissla i pipan att matchen va slut så skjuter ja in ett mål grymt eller vad? Haha, men nu så ska jag nog bara chilla hemma göra läxor osv. Puss !

fotbooooll

Vaknade nyss har lite huvudvärk, och klockan är bara 10? Men ja måste gå upp för jag har fotbollsmatch.. åh -.- Men men vi ska möta aspudden men ja vet inte vilken tid vi ska samlas så om någon i laget ser de här och då tror ja att det är ellen som läser det här inlägget just nu så vilken tid är de samling idag? However solen steker genom mitt fönster på mitt ben så de är fett varmt.. Och idag så ska jag kanske till grönan med mona, niki & olivia. Men vi får se om ja pallar och kan. Annars mår ja hur bra som helst :) Men nu så ska ja äta frukost annars kommer mitt ben snart börja brinna..

haha fett skön bild

lördagsbilder !


emma hedvig & tora

schteeeekaren tora

en nytagen bild på mig

hemma

Kom precis hem , har vart med tora, emma & hedvig. Vi va och träffa några och åt korv haha! Mer berättar jag inte! Vi "såg" en film också. Haha men nu så ska ja ladda upp några bilder i nästa inlägg :) Puss !

Ray J - Anytime


MUSSEPIGG?

haha nu får vi se vem som har rätt här? Jag eller mamma o frida..
liknar ja mussepigg me öronen när ja har örhängena sådär utstickande? :P

HAHAHAHHAHAHAHHa vaaa mobbad

Haha nu så bjuder vi allt på oss :O

här är två bilder från igår när vi gör yooga efter en film haha ! Vi hade inget annat för oss:) Sen så somna typ båda i värsta konstiga ställningen för de va fett skönt eller hur kycklingen frida? vi e  sjuuuka :D Men men vi fick två bilder iallfall på ena så sover hon typ? Aja hahah ja var iaf vaken på den :D bajskorv. haha har skittråkigt.. men när ja va hemma så skulle ja hämta lite saker hos mamma eftersom ja och frida bor 1 min från varann.. då följde frida hem mej en stund.. Då kalla mamma mej för mussepigg för mina örhängen stog rakt ut haha ! Sedan ringde hon mej för hon trodde att ja blev ledsen? Haha aa tårarna foorssade mamma ! :( Nej drev. Men iallfall.. Så nu kallar frida mej för mussepigg och mamma hahah ! Sen så va vi på grönan ett tag, sen så blev de lite små tjaffs så då orka ja inte vara kvar så ja stack. Sen nu så har ja ätit en billys pizza.. !

glada är vi allt !

hon sover typ?

hejdå

hejdå !

yoooogaaa

 Nu är ja hos frida vi kom  nyss hem typ, har köpt godis och sånt. Sen nu så ska köra yoga för fridqa e fett stressad ! Haha men orkar inte skriva hejdåååååååååååå

bäst musik just nu .. RIX FM !!

Nu så ska ja gå och möta upp dani olivia och cornelija tror ja, eller om de är cornelia. Ja vet inte, ni får ha en lika trevlig kväll som jag! CIAO

fulaste profilen !

homework

Så nu är ja äntligen hemma. På pappas jobb så printa ja ut lite bilder hehe  ! Jag och min lilla pappa åkte till nacka för att hämta mitt batteri till min kamera. Min kamera hade ju gått sönder förut.. Men nu är den fixad tror ja.. :) För håller på att ladda den och så.. Måste fixa mej lite också tills ikväll. Inte värsta make upen men fixa iordning mej iallfall. Här kommer två bilder från idag. Puss !

haha mona och sofia, mona gäspa de är drf hon har öppen mun

me and my money for food !

mona har faktiskt också fina ögon

pappas jobb

Hejhej ! Sitter här på min pappas tråkiga kontorsjobb. Han sa att ja skulle gå t hans job runt 12 så gjorde jag det sen när ja ringer så svarar han inte -.- .. Så nu har ja inte några pengar kvar på min mobil typ 80 öre ? Sedan så ringde hans jobbarkompis till han och då svara han och då fick ja prata med honom och då säger pappa att han är på ARLANDA på möte.. Oh good ! Men jag gick och åt medans för ja va jävligt hungrig. Och vet ni vad ja kan på photoshop  ? Ja kan byta ögonfärg hihi fett stolt ! Men nu så tänkte ja printa ut lite bilder.. Har inget annat för mej ! Puss

när är läggdags för er?

Nu så ska ja sova, eller sova? Nej ja ska gå ifrån datan iallfall! Och ligga i min säng och smsa med folk. Shit imorgon är det fredag, fan va veckan har gått snabbt :o Ska ta ett glas juice också så jävla gott precis innan man går och lägger sig. Man blir liksom lite trött av de men ändå får en kick ! Haha :) Gud som ja pratar.. Men men vi hörs imorgon bloggen !

haha värsta guldlock håret längst ner ;p

ny länkning

Alexandra lindelöw ponce de leon.. åker imorgon till grekland.. FATTA VA LYYYXIGT?! hon kommer bli skiitbrun och allting-.- fett avensjuk jag är ! Jaja sedan när hon kommer hem så kommer hon snacka om alla snygga killar och blablabla haha! Alex om du ser de här så vet du att ja äälskar dig ;) Men här kommer din lilla länkning!
för att komma till alexandras blogg? Tryck här Puss !

i gonna miss u ..

Rix Fm

Imorgon 15 maj så är Rix Fm. Folk kommer uppträda där och det är i kungsträdgården. Ja tror att jag ska dit , Jag ska nog dit med mona, olivia, och dani. Men men vi får väl se helt enkelt. ! Ja längtar som fan. Noppin jeanette och massa kommer också va där. Har saknat jeanette bajsmycket! Men imorgon träffar jag nog henne. Men nu så har ja lust för en härlig dusch med hårinpackning eller iallfall balsam ! Puss på er

tack !

Tack för ni tog er tid att skriva lite kommentarer !
här kommer länkningar.
Angelas : klicka här för att komma till hennes blogg
Kezaya : klicka här !
Joy : klicka häär !
Klara: klicka här igen !
Tack så jättemycket för tipsen.. Ska nog göra några hårinpackningar ibland, och ska kanske t frisören och göra de som angela skrev. Ni kan självklart skriva mer tips , ni kommer få en länkning då också ! :) Så  keep going ! Puss

LÄNKNING? GE MEJ TIPS DÅ!


mitt hår.. asso det har blivit skitslitet i topparna och ja vill verkligen inte klippa mej. Sedan så har det blivit rätt långt också. Sedan så plattar ja då och då.. så blir det ännu mer slitigare..SNÄLLA vet någon något bra tips? kanske någon spray eller behandling eller vad vet ja? Alla som ger tips får en länkning ja lovar. För det är mitt hår som jag mest gillar på mej själv ! Puss alla och svaara gärna!

fotboll är liivet eller huur?

Nu så ska ja gå på träningen, ska vara där om 20 min så måste rulla vidare nu. Har packat färdigt min väska!  Så allt är fixat men mitt rum .. de är bara lite stökigt hehe.. Men men får ta och fixa de någon dag nästa vecka då ja kommer till mamma igen. Love&Peace


kärlek! Kolla in magen asso.. han ska ja gifta mej med när ja blir lite äldre hähä ;)

Spiiiiiiikmatta

Shiet.!
Va hemma hos Mona och hon hade en indisk spikmatta, Aj aj aj säger ja bara det brändes över hela ryggen så hade ja typ fått hål i ryggen? Och hela min rygg va röd ! Jaja det var iallfall dagens upplevelse ! Haha ; ) Allt har vart flyt idag förutom skolan.. De är sååå F*ckung tråkigt i skolan ! Förlåt för mina svärord. men blir så suur! Jaja just nu är ja hos mamma. Ska på träning halv 6. Skriver snart igen. För nu så skriker min mage att den vill ha maaat !

Jif tvättmedel

Har tagit mina vita smutsiga skor som ja hade i höstas. Om ja ska vara ärlig tror ja att de är nikkis :P Men men nu så har ja försökt att tvätta dem rena för sist ja använde dem var när vi körde fotboll i lera och på is.. Hihi not good ajt?
Men än så länge har de inte blivit någon speciell skillnad. Men dem håller på att torka nu ! hAHA man fick såna här gratis på hötorget förut. Då tog ja 4 st ! Jaja vi får väl se hur dem ser ut när ja kommer hem! Puss


 


coolt

Om man tänker efter så har ja 2 tavlor i mitt rum som är väldigt coola. Jag har aldrig tyckt att dem är speciellt fina. Men nu om man kollar så är det rätt häftigt och coolt. Ena tavlan föreställer en tjej som är sminkad och pratar i telefon , och det rinner ner röda droppar från den. Andra föreställer bara en som sminkar mej , och pudret är i regnbågsfärg. Aja det är svårt att beskriva men här får ni bild på dem !


plugghäst

Fan vad duktig jag är ! Har gjort matteläxan, no läxan, engelska läxan och musikläxan. Wohoooo värsta einstein! :) Okej nu så ska ja komma med några konstiga ideer ja brukar ha.. som vissa andra också faktiskt brukar ha haha !

1.. Tänk om jag är utvecklingstörd eller cp ?.. Asso ingen får erkänna de. Mina vänner får inte de min familj får inte det. INGEN! Okej det är ju inte sant såklart .. tror ja?:O
 
2. Tänk om man skulle kunna byta hjärnor med varanndra tex: einstein byter hjärna med en 5 åring så blir den här 5åringen värsta tallangbarnet och blir rik och känns över hela världen !

3. Tänk om man kunde förvandla sig till ett djur eller till en osynlig människa .. Ja ni kan ju gissa min första tanke. plan A Råna första gina tricot och bank !  Plan B.. om de inte funkar.. Tar ja godis från en godisaffär eller åker utomlands och träffar kändisar höhö..!

4. Tänk om man hade ett öga på finger toppen! Då skulle man kunna tjuvkika på allting. Prov.. om någon är bakom en osv..

haha ja de här är några av mina sjuka tankar ! Har aldrig ni några såna här liknande? :)

hemmafru

Har städat lite, man mår ju bra av att allting är rent eller hur?:) Jaja men pallar inte skriva just nu. Bye

hehe !

Hello my name is rebecca and i hate the school !

Har inte hänt så mycket just nu . Hart ätit lite pluggat och sånt tråkigt ! Har prov i musik imorgon för att ingen gick på musik lektionen förra veckan haha ! Men men ibland måste man få njuta lite eller hur?:D Aja :) Jag är på ett väldigt happy humöör faktiskt  ! Pratar lite med emma på sms och hon är på beyonce saken.. Ååh lyllos henne vilken lyckoost hon är! Ja vill också gå på den. Men ska kanske gå på britney spears kanske enligt mina planer hehe ! Men nu så ska ja ladda upp lite bilder ja nyss tagit. Mest ego bilder men men :)

Lyckad dag !

Tja! Jag Mona och Olivia va på donken ett tag och hade matkrig haha. Vi e gaaaaalna! Så va vi helt smutsiga på händerna eftersom vi tog massa mat och allt. Bläää ! Men sedan så drog vi till västermalmsgallerian och chilla. Olivia skulle köpa skor men det fanns inte dem som hon ville ha där så vi drog in mot solna C där fanns dem inte heller.. Men jag fick iallfall något köpt  ! En parfym för 39 :- Skit good asso den luktar som vanilj med jordgubb och rosor. mm.. Ja älskar den! Sedan drog mona hem och ja och Olivia till odenplan för att kolla efter skorna.. Men icke sa nicke ! Så åkte vi hem. Juste det brann på st : eriksplan så de luktade rök över hela tåget men ja överlevde :) Haha ! Här kommer lite bilder. Puss

gullunge !

i love u

parfymen !


mona och rebecca





några bilder från nu ! Men nu så ska vi möts upp olivia. Puss


1 .. 2 eller 3 ?

Tja bloggen , det är dags att tagga vidare till skolan. Slutar kl: 20 över 1 så va beredd på tidig bloggning! Ja ska gå om ungefär 3-5 minuter. Måste skynda.. Men man ska inte stressa vet ni hur ja brukar tänka? Ja tänker så här ; okej om ja inte hinner med bussen när ja går i min normala takt får chauffören skita i de. Om ja kommer en kvart för sent så va ska hända? Ja kan ju bara säga som det är. Jag hann inte med bussen! Liksom vad gör ni helst? Förlorar en stor del av ditt liv pågrund av stress eller få lite skäll kanske? Ja föredrar skäll :) Jaja .. Nu så ska ni avgöra vilken bild som är finast. Alla är likadana fast bara lite olikt redigerade.


1, 2 eller 3 ? Your choice ! ( stavning )

brown eyes and darkbrown hair

Anna fixade en bild på mej på photoshop. Hon är grymt bra på att fixa bilder och sånt.

ser ni skillnaden? Något i den färgen på " after " bilden vill jag färga till! Vad tycks? Så vill ja ha bruuna öögon :( De finaste som finns! Men men .. här är annas blogg! Stor tack till dig :) <3

fråga&svar

Sanna om tgif:
Tänkte bara säga att din blogg bara blir bättre o bättre!
Mer bilder på dina kompisar, t.ex så kan du ju fota lite omkring i ditt rum ? <3

visst du:) Kommer inte fota mitt rum just nu, men ja kan ju visa lite bilder på mina närmaste som jag umgås mest med osv.. ! Puss







det är dem som jag umgåts mest med och som jag är väldigt bra kompis me! Och som ja litar på väldigt mycket. Sedan finns det ju jättemånga andra kompisar ja också litar på men umgås lite mindre med! Så ta inte illa upp alla andra för ja älskar er också ! :D

tv pogram

Har vart och ätit nu fifan va gott det va. Tog det gammla vanliga : ) Men här kommer lite skvaller som JAG tror att de kommer hända i Desperate housewives..

Dave berättade ju i förra avsnittet att han älskade sin dotter och förra fru så himla mycket och att det var så hemskt att få  vara med om det. För det var verkligen dem han älskade mest. Edna undrade vad som hänt med hans familj. Han sa att dem var med om en bilolycka, frun och hans barn dog i den.. Men om ni kommer ihåg för rätt längesen när Mike var också med i en bilolycka ? Det var dem han hade krockat med.. Så nu försöker ju Dave få med dem på en slags utflykt eller vad man ska säga. Då kan ni ju gissa vad han ska göra mot den familjen.. Hämnd!
endast för er som vill få reda på lite nytt hihi! Men snart så börjar ju Ugly betty. Det måste man ju kolla på eller hur?
Puss

indisk maaaat

Nu så ska jag och familjen gå och äta middag på en indisk restaurang! hm.. vad ska ja ta? En chicken tandori tror jag , haha älskar det skit mycket ! åt ju inte för så jättelänge sen hihi , åt ju lite på donken eller av monas mat. Men nu är det dags att dra. Skriver efter såklart! Och då kommer lite skvaller haha ;) inget intressant egentligen flr er som inte kollar på DH. Men men .. Vi hörs !

nytt i garderoben !


den här tröjan köpte jag i solna centrum för endast 199 kronor! Bra pris. Tyvärr så hann ja inte köpa något annat för mona va såå seg för hon ville äta på donken. Fifan vilken fin tröja mona hade föresten är käär i den haha :) Men den va skit gullig och fin. Jag var iallfall där med alex och mona B. Ja  ville köpa skor på Belle  men de fanns inte i min storlek på dem skorna ja ville ha ..-.- Fuck off !

tagen av toras blogg


ärligt är kääär i låten den är så j*vla bra eller vad tycker ni?

ssshh.. visste du

.. att jag har en liten speciell ögonfärg. Jag har isblåa ögon sedan ser det ut som man har tagit en pensel med färg och papa kastat så det är lite här och var. Det är den mörkgråa. Sedan runt den svarta ringen pupillen så är det orange gul så det ser ut som en svart sol med orange gula strålar. Bilden kommer här. Inte redigerad !

sedan om du kollar riktigt långt in i pupillen så ser du kameran hihi !


löften hålls..

Japp ni fick som ni ville och här har ja bilden på mej på guldkortet och en förstoring så att ni kan se bättre!
kallas det inte humor? Däär har ni de njuuuuuuuuut !

en pigg rebecca för första gången !

Shit klockan är halv 7 och jag gick upp kl: 6! Duktigt duktigt. Men det är bara för att ja aldrig hinner att fixa klart mej varje gång ja itne har sovmorgon.. Men men nu är jag här pigg och glad :D Har tagit ett kort på mitt guldkort som ja lova -.- Faaaan nu måste ja visa de också. För ja håller mina löften no matter what! Men lägger in det i nästa inlägg. :) Men så har jag också tagit kort på min outfit! här kommer den!

linne - salt
kofta - zara
vitt linne - bikbok
strumpbyxor - h&m

varför började just DU blogga?

Jag har länge undrat varför alla börjar blogga? Jo iförsig så är det ju roligt om man har läsare och folk som uppskattar en och skriver fina snälla kommentarer. Själv så vet jag inte varför jag började blogga. Min första blogg hette rberglund.blogg.se tror jag. Men den är borta nu . Jag tror ja började blogga på den för alla andra blogga så ville jag också testa. Sedan så hade jag en annan blogg haha jag kom faktiskt inte riktigt ihåg vad den hette. Sedan så har jag den här också! Förut så var det liksom att ja tvingade mej själv att skriva. Men nu gör ja det för det är roligt och man känner sig glad och snäll ! Eller det gör iallfall jag. För nu har jag liksom runt 70 besökare. Det kommer bli mer förmodligen, eftersom jag kommer fortsätta blogga! Haha :) sedan är det ju skönt att skriva av sig lite, hur man mår, skriva om sina vänner hur mycket man älskar dem, sin vardag. Ja.. Ni vet ! Så frågan är : Varför började just du blogga? var inte rädd för att svara för det är bara modigt och gulligt om ni svarar på det. ( är väldigt tacksam för svar ! ) Puss

gulligt !

Haha kolla vad min mamma gjorde :) Hon kom in med en stooor skål med popcorn sedan ett litet kort på mej när jag va liten :') Saknar den tiden , då de inte fanns problem..

haha guud va konstig jag såg ut på bilden !  Men grejen va att ja äälskade att göra fula och roliga miner på bilder i den åldern :)

fooooood

Nu så ska jag äta en good middag hos alexandra  ! Man kan tro att hennes mamma är kock :O För hon är grym på att laga mat :) Men bloggar sen när jag kommer hem tror jag :) kyss  !


imorgon så ska jag..

köpa ..
1 . pumps eller ballerina
2 . munktröja
3 . hårfärg ( kanske )
4 . kanske örhängen
5 . kanske parfym

sedan kommer inte jag ha några pengar kvar.. De suger buhuu !

måndagar hatar jag

Hej bloggen ! Haft en bra dag? det har iallfall jag:) Jag träffade alex efter skolan så  åkte vi hem till henne så studsa vi lite studsmatta haha vi äälskar det ! What ever så gick vi in och åt hallonkaka ! Fett gott .. tråkigt att ni inte har kommenterat. :/ Men iallfall så har jag testat alex svarta löshår för att kolla om ja passar i de hihi :) Jag tror jag har bestämt mej för vad ja ska färga mitt hår.. eller måste tänka lite. Men men .. (: Alex håller på att trasha några jeans och hon har redan misslyckat med 2 jeans .. -.- Haha snart får väl experten jag komma ;) Hähä.. ja ska nog äta middag här.. men ja måste äta något snart är feta hungrig ! Men här kommer bilder. ja vet att ni gillar det !

klicka på bilderna för förstoring!


blond
eller ..
brunett

jag har tänkt lite.. Jag skulle vilja ha ljusbrunt med ljusa slinger i till sommaren..
eller så skuille ja vilja färga mit hår mörkbrunt! För när jag kollar på andra folk så tycker jag att dem passar i det så otroligt bra! Men man måste ha dem färgerna då för att de ska passa in .. Man måste kanske ha lite ljusbruna ögonbryn eller mörka. Sedan kanske bruna ögon eller blåa eller ja.. det spelar ju egentligen ingen roll :) Men vilken färg tycker ni att jag ska satsa på och vilken färg ni tycker jag passar  bäst i? Måste ha lite hjälp hihi:)


ny design?

Fyfanvad jag är trött idag! kunde liksom inte gå upp ur sängen för var så himla trött.. Det verkar som jag har något stoort emot måndagar. Fast det har väl alla? Haha men ska äta frukost nu tror jag. Ska nog ändra min design lite med bakrund text och lite sånt eller vad tycker ni?:)

chilling

tar ett bad nu skriver sen!


perfect strangers

Vi alla i familjen sitter i vardagsrummet och kollar på en film som heter perfect strangers. Otroligt bra, och man lär sig mycket av vad man ska göra och inte göra. Sitter här med datan i vardagsrummet som ni kanske kan gissa :) Sen äter jag chips, hihi tjockis ! Om jag får mer än 5 kommentarer på de här inlägget så får ni se hur jag blev på guldkortet haha! Så kom igen;) Men nu så ska ja fortsätta kolla på filmen! Puss

3 gånger


grön , gul , blå ! Har gått alla dagar från ja fick mitt guldkort! och det är alltså 3 dagar :)
andra bilden är tagen nyss typ. Men nu så ska ja ta en dusch måste tvätta håret ! Puss så länge (:

3 gången på grönan..

Nu är jag hemma från gröna lund! Jag var där med olivia, och vi träffade massa kompisar där, sen så åkte vi insane och de va några vuxna som åkte på andra sidan vagnen. Och man snurrar ju uppåt om man väger mindre på ena sidan, och ja och olivia flyger uppåt hela tiden. Asså ni som inte åkt den de är syyynd för den är sjukt roliig! Sedan så orkade vi inte va kvar på grönan så vi åkte till donken och åt lite, juste ja träffa Moooonaaaaa B haha fan va saknad hon är aså ! Sen är hon skit brun också hähä :) Sedan så gick ja hem för är skit trött..

Olivias ögon visst är dem fan underbart fina !

dåligt bloggande!

Föööööööööööööörlååååååååååååååt ! Asså ni förstår när man är på grönan så kan man ju inte blogga eller hur? Sen så satt vi inte framför datan på kvällen men vi träffade några sen så gick vi hem till olivia. Haha det va kul när  vi kom t henne , Men berättar inte varför :) Men sen gick vi ut lite och åt , så kom vi hem till olivia igen men då vare inte lika kul längre. Föresten igår så skulle vi åka insane vi hade stått i kö från halv 8- kvart över 9 på kvällen  och det var något fel på den men vi ville verkligen åka den haha! Sedan tillslut så fick vi det. Dem som jobbade där sa att vi skulle få fribiljetter för vi hade väntat så jävla länge. Så det fick vi , en biljett för entré och en biljett med ett gratis åk. Så de va nice. Sen nu idag ska vi också till grönan och då MÅÅSTE vi gå i spökhuset. Haha , men ja sväär de kommer bilder när ja kommer hem därifrån. Olivia tog dett fina bilder på sina ögon me min kamera ! Lägger in dem senare. Puss nu så ska vi göra pannkakor ;)


vårat mål hihi

Fallen angel med chris brown


hos olivia

Är hemma hos Olivia nu vi ska äta pizza snart tror jag, sen drar vi till grönan och hare kul ! Hihi sara kommer vara där tror ja, sså ,måste träffa henne ! Förlåt för dålig uppdatering men det blir bara så dem dagarna jag är på grönan. Jag sover här ikväll iallfall :) Skriver när jag kommer hem för har inte tid just nu ! Men är ni sugna på att se hur jag blev på guldkortet? Alltså bilden?:)

fotboll

godmorgon bloggen och alla besökare :) Alla somnade till filmen direkt typ sen så ställde vi ner den och nu är vi vakna igen. Vi har fotbollsmatch ifall ni undrar varför vi går upp så tidigt. Vi ska möta enskede. Och det som hände igår kan ja tyvärr inte berätta. Sorry . Men om ni vill veta får ni fråga på playahead. rbes@ , hunnys@ , ssis@, aangiie @. Men nu så ska vi äta frukost här kommer lite bidler från igår iallfall på våra bombade glassar.


haha dem gillade också vår glass:)


film

Nu så ska vi kolla på film och se på House bunny vi har vart ute och hyrt den nyss typ , de ösregna fan! Men skriver den där saken som hände igår ist ! ciao

lääääs läääääs även om de är långt !

Jag och Olivia åkte till grönan så skaffa ja mitt guldkort och jag såg helt cp ut på bilden haha ! sedan så var vi där ett tag.. Jo det var båda en otursdag och turdag. Angie och Cornelia kom efter en stuund till grönan. Och sedan vid 6 tiden så skulle vi äta och då så beställer typ alla en tallrik med pommes frites och en stoor korv. Angie fick en plastibit i sin korv och så kom chefen till kiosken och sa att dem skulle ta undan alla korvar så fick angie pengarna tillbaka. Så fick hon en ny tallrik med likadant som hon beställde förut fast en annan korv :P Sedan så fick vi beställa glass hur mycket vi ville och alla vi tog såklart den stööörsta och dyraste glassen. Typ flera kulor + mjukglass + stössel + topping + paraply + maräng + polkagrisstav ! Hahaa :) Fett kul (: Så sedan så åt vi våra glassar och så hände det en liten olycka.. Som jag tar  i nästa inlägg. Då måste ni verkligen läääsa för det är kul men ändå synd.. Men iallafall så åkte ja insane och berg o dalbana , kvasten , popexpressen, frittfall , tilt , extreme , vilda musen. Så det var kul . Bilder kommer i nästa inlägg. ! :)

tgif

tgif? Du you know?
T h a n k s    G o d   I s    F r i d a y !
Idag så ska jag ha det såå jävla bra ska ni veta! Jag ska på grönan med angie, curry och olivia. Jag kommer träffa tora där också ! Fifan va ja saknar henne ! Men nu är det dags! Jag ska få mitt guldkort också så ja kan gå hur många gånger som helst. Sedan efter grönan så ska cornelia och angie sova hos mej. Så det blir en helt enkelt en rolig vild dag men lite mysig ändå ;) hihi! Men nu så ska ja fixa mej ! ciao ! 

läskigt !

Det  brinner i fridhemsplan en buss brann i motorn. Och det är ju inte så jätte långt ifrån mej.. Läskigt sedan så försov ja mej , så ja har inte kunnat skriva. Im soo sorry ! :( Men fick en bild iallfall när ja gick förbi där ! :)

slutar halv 12 idag så ja kommer hem där runt, så va beredd för bloggning då ! :D

SOCIALA REBECCA! :)

Nu så ska jag vara lite social och fråga er en fråga som jag är väldigt tacksam för svar!
VAD SKA NI GÖRA IMORGON?:)
fundera lite på den du och va inte rädd för att kommentera!

fett cooooool ja e hahahahah

gröna lund here i come !

Så är hemma nu tog ju en dusch klädde på mej och sprang ut för att ta ut pengar till mitt guldkort ! Så nu har jag allt jag behöver. Ni som inte vet vilka dagar gröna lund är öppet här har jag ett litet schema :) hihi!
måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag ( vecka 19 )
måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag ( vecka 20 )
måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag ( vecka 21 )
måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag ( vecka 22 )
måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag ( vecka 23 )

det som är struket betyder att det är stängt, det som inte är struket är öppet!
Så ja ni förstår dem öppnar en dag mer för varje vecka! good good. Jag mår helt toppen just nu :)

det är i fyllt nu också! Så duktigt rebecca ;) haha !

boll hihi!

Jag har nyss vart på fotboll och vi fick en tränare som var engelskman fett coolt asså! Haha. Så vi lärde oss fett många saker och blev mycket bättre tror jag.. Jag har nyss ätit maaaaat oh yes! :D Så ni kan ju gissa vad ja äter på nu? Inte glass för brorsan åt upp den sista ..-.- Men äter dem här goda chocklad rullarna:) Ska duscha snart och sedan så ska ja ta ut pengar på mammas kort till grönan:) 1300 kronor jippie! Fyfan vad ja ska ha det kul imorgon. Så bara så ni vet så kommer ja inte blogga någonting nästan eftersom jag är på grönan och kommer va där på kvällen! men det kommer komma massa bilder och skit många som ja känner kommer också va där :) Men nu är det duschen som gäller. Kiss&Hugs

jag älskar att ha håret uppsatt i en boll :)

frågor och svar

emma om sovmorgon:
1.Har du något förhållande med någon just nu ?
2. Är du fjortis ?
3. Du bor väl typ i fridhemsplan?
4. Är du äkta vän?
5. Är du lycklig just nu ?
6. dduh är väl din storebror ?

SNÄLLA svara gärna på de frågorna! <3

1. Nej jag har inget förhållande med någon just nu men gillar en person..
2. Haha NEEEEEJ?!
3. aa kungsholmen
4. mina kompisar tycker det så ja.?:)
5. det beror på när !
6. Jag det är han -.-
varsegod :)

förlåt..

FÖÖÖRLÅT ! JA LOVAR ATT BLOGGA SOM EN GALNING NÄR JA KOMMER HEM FRÅN FOTBOLLEN.. förlåt !

sovmorgon

Hello vaknade runt halv 8, jag vet faktiskt inte varför ja vaknar så tidigti när ja ändå börjar vid kvart över 9. Antagligen för att jag ska ha tid med att fixa mej, ! Men klockan är 8 nu och jag har inte rört mej ur fläckan med att börja fixa mej. Bara ätit lite frukost. Hahaha jag är sjuk som skriver om sånna här saker. Men jag skriver igen sen efteer ja fixat mej lite och så:) CIAO


rubrik?

Förlåt men orkar verkligen inte skriva. Skriver imorgon mycket. jag lovar. Men om jag vill skriva mer sen ikväll så gör jag det. bye

just take it easy

Jag är här  nu och gör typ ingenting, smsar lite med folk.. ska nog ta ett varmt bad snart. Behöver koppla av lite från allting! Sedan så måste jag städa.. Fan skit dag fan förutom att ha vart med alex.. Men ska ta en glass.. Min åttonde hahaha jävla fet jag är ! Omg.. Mamma får snart gömma glassarna annars kommer ja äta upp allt tills imorgon.. Ups det får inte hända. Men tack för alla gulliga kommentarer ni skickar, blir verkligen på humör för det! Thank all ;) Men nu ska ja ta de chill ! Ciao

18.51

hemma nu , jag och alex tog de chill och studsa studsmatta och så prata ja me henne för hon mådde lite dåligt.. Men nu är hon glad som tur ! sedan så åt vi lite choklad eller jag iallfall. Sen vid 6 så rulla ja hem för jag skulle hem och äta. Så nu har jag ätit som tur! Jag ska äta en glass snart. Haha ärligt har ätit minst 6 glassar på 3 dar? hihihihi Men de är såååå gott tycker ja så blir man ju  glad av det också ! Men hur som helst så ska ja lyssna ltie på musik och fixa lite poäng till den där saken jag la ut förut :)

bilden är inte tagen nu men tidigare idag iallfall !


taggar nu

Nu taggar jag hem till alex, vad vi ska göra där vet jag faktiskt inte haha:) Men uppdaterar när jag har tid igen ! Puss

ser ni att jag har örhängerna på ? Va det fint?


klick :)

http://www.pointshop.se/?ref=3218165 tryck här!

bra gjort rebecca!

Äntligen är jag hemma från skolan höll på att dö , haha! När jag kom hem så städa ja mitt rum lite fixa min soffa, vattna alla blommor och tog kort på dagens outfit! Duktigt visst ? :) haha och nu så ska ja kolla på desperate housewives.. Jag vet vad som kommer hända i nästa avsnitt :O !! Tyvärr så blire inget guldkort idag för det är ju antagligen stängt efetsom grönan är stängd. Sedan så har jag inte pengarna heller. Men nu vet jag exakt vilka dagar de kommer va öppet osv.. Ska ringa ellen snart och höra om hon vill ses, hoppas det! Annars så kommer jag bli uttråkad. Vi ses sen:)

grå tröja - gina
vitt linne- bik bok
jeans thight - gina

before and after


före och efter.. Tycker ni att det blev fint? själv blev jag riktigt nöjd faktiskt!
Målade med ett rosa nagellack. Men vet ni vad som är så bra? Om man vill ha en annan
färg på örhängena så är det bara att ta bort färgen med "nail ta bort " typ så kan man tex
ha ljusare rosa. Det beror ju helt klart på vilka färger man har hemma, alltså nagellack!
:)

pointshop

http://www.pointshop.se/?ref=3218165 
 bli medlem man blir seriöst beroende av det.Man vill helt enkelt klara av alla uppgifter!!!! Det är ändå lite kul :) Och det gäller att samla ihop så många poäng som möjligt sen när man klarat av några uppgifter så får man poäng. Bli medlem nu, det är inget skämt .. ( tror ja ) hihi

i really miss you ..

Tiden bara rinner iväg :O Shit! Jag trodde klockan va halv 8 men kvart i nio :O! Snart börjar desperate housewives Yeaah! Mamma kom nyss hem och hon gör smoothie och min bror kom hem med en hamburgare från mc ! Gott gott. Fan har inte mått såhär bra på länge, och fyfan va jag längtar till helgen! Jag ska ta bilder snart så bli inte uttråkade! Jag kommer med tips i pauserna! Vi ses puss. Men vill bara säga att jag saknar en person ofentligt mycket vid namn sara Niiranen.. Jag sakanr dig så jävla mycket de är sjukt. asso.. Du vet våra tider i somras.. när vi badade i smedis, eller ,  grönan, eller alla kvällar. Ja du vet allt. Jag saknar dig.. Och älskar dig grovt sara.

videoinlägg sötisar :)


hihi lite cp är vi ju också! Checka in min nya mobil ;) haha puss

hos pussgurkan

Vet ni kära läsare jag har alltid kallat tora för Pussgurka lika så som hon har gjort om mej! Ända sen första dagen vi träffades hihi :) Aja vi har vart på stan och jag köpte ett par örhängen och hårspännen för jag behövde det verkligen! Så vi var på söder och kolla in alla coola affärer, haha i love söder. Sen så köpte tora en tröja typ. Sedan så har vi just kommit hem till henne! Jag ska gå härifrån runt 7 tror ja.. Juste vi var på mc också där min mammas kompis barn jobbade hihi, så ja fick fett mycket pommesfrite , fett lyx höhö! Sedan så har vi inte gjort så mycket. Men skriver antingen snart eller när ja e hemma igen :) Puss

jag kommer från planeten mars !

hihi

im home

Nu är jag hemma har så jävla ont i magen ska ta en alvedon. Sedan ska jag nog träffa tora. Har ätit en magnum glass nyss.. Så beautiful gott haha :) Sedan när jag kommer hem MÅSTE  jag städa mitt rum hehe.. lite stökigt :O Bara för jag fick dampanfall igår för ja hittade inte mitt busskort så jag drog ner alla sladdar kläder, smink och ja .. i stort sätt ALLT! ..:/ Inte bra gjort rebecca. Men nu så ska ja ringa lilla tora och höra med henne var vi ska ses och när !

Planer för veckan!
tisdag: va med tora, chilldag
onsdag: fixa guldkort till grönan med olivia.
torsdag: fotboll, köpa örhängen
fredag: gröna lund med , angie, curry och Olivia.
lördag: slagg hos olivia.
söndag: Grönan antagligen
 

vem blir itne glad av sånt här?


vem blir inte glad av sånt här? Jo det blir iallfall jag ! Tack så mycket " D " skulle va kul att veta vad du heter om jag känner dig eller inte :) fortsätt så att skriva kommentarer, Det gör mej glad och  mer positiv och får mej att vilja skriva mer !

Men nu är jag vaken wiho, kunde inte skriva mer igår för när ja skulle logga in på bloggen var det fel lösenord :S?! Men sedan nu så märkte jag att det var en knapp som hacka sig. Som tur , så va min blogg inte hackad (: Good good. Jag måste fixa mej nu innan jag rullar vidare till skolan, så lägger jag kanske bara kanske in den det beror hur mycket tid jag har kvar. Puss


10 saker ni inte vet om mej

1. Jag har fått kanske 5 vänner genom playahead.se
2. Jag hatar att bråka med mina vänner !
3. Jag har tagit piercing själv en gång
4. jag biter på mina naglar, eller   ( river bort dem )  så dem blir aldrig långa
5. Jag älskar att göra små behandlingar
6. Jag kan nästan aldrig gå någonstans utan att lyssna på musik !
7. Jag har slagit någon riktigt hårt så den fått sår , eller börjat blöda
8. Jag har mobilproblem, jag kan aldrig gå från mitt rum till toaletten utan min mobil
9. En av mina favoritbloggar är www.emssn.blogg.se
10. Jag har 6 ärr på min kropp.

ska ta ett varmt bad nu skriver efter puss !

ni måste smaka ..

..
det här paketet ! Det är som skorpor med chocklad bitar i! Mumms säger jag bara, kan sitta en hel dag och bara äta det. Som tex idag så satt jag och angie och åt dem hela dagen, jag hade med dem i min matsäck, jag har ätit några nu! Ja .. Jag kan inte säga så mycket mer än att jag älskar dem!

ni älskar bilder .. eller?

bilder från idag !


lägga ner bloggen?

Fan vad dålig uppdatering eller vad säger ni? Fan ja börjar tappa bloggen fett mycket. Men det är itne  så kul att skriva varje dag så får man liksom inga kommentarer nästan.. Jag tappar tålamodet nästan..:/ Okej ja skriver ju inte för att alltid få kommentarer jag skriver för att det är kul såklart! Men jag kommer skriva om mer saker och mycket mer om ni kommenterar för då blir man liksom glad! Så det är ju en del i bloggen att kommentera right? SÅ KOMMENTERA MERA!!


 


d r e s s c o d e

här kommer dagens outfit , hade inte precis dem här kläderna tidigare idag haha, har bytt om som ni ser ;) Men nu ska ja träffa angie i stan hon ska köpa en väska, skriver när ja kommer hem igen, i think ! Ciao

vita jeans thigts
vitt linne
svart kofta

friluftsdag

kom hem för en stund sen vi va på frilufstdag och ja , mona , sofia och hanna hade vattenkrig med killarna -.- Fan asso blev dygnblööööt ! tänkte hälla blåbarssaft på dem men då skulle deras kläder typ förstöras Haha! Men det va chill attt sluta såhär tidigt .Nu äre väl bara chill hemma. skriver igen senare.

gammal bild, när jag hade jättemörkt hår!

fuck !

Glömde bort att vi inte har sovmorgon idag faaaan! Vi börjar halv 9, 1 timme tidigare ! Åh, och ja kommer komma försent för ja ska lämna massa saker hos mamma sen äta frukost och sen skriva färdigt det här inlägget. Fan asså. Men nu måste ja stressa stressa stressa har friluftsdag idag , -.- Men skriver när ja kommer hem ! Hejdåååå

mina kläder för idag  !

-

Tar bloggpaus tills imorgon för är inte på humör på att blogga ses imorgon!

ointressant inlägg ..

Är hemma nu , förlåt för dålig uppdatering men har bara inte hunnit. Matchen blev 1-1 och ja fick fan damp på en tjej som boxa mej i ansiktet så ja trycker min armbåge rakt i hennes face ! Det känndes mycket bättre efter :) Sen snart ska ja äta mat, och sedan så ska ja kanske träffa olivia. Har inte träffat henne på fett länge känns de som.. ! Men har nästan inte tagit några bilder idag så gör det imorgon tror jag. Men nu så ska ja duscha , ciao !

inköpt

Nu är jag hemma hos ellen,  och vi har vart på stan och köpt lite saker:) Vi va på söder och hitta massa  nya affärer vi inte sett förr. Så det var kul , men vi köpte bara på dem vanligaste affärerna h&m och gina tricot. Det var kul att man får hem något för det  är ju alltid så när man har pengar så hittar man nästan aldrig vad man vill ha men sen när man inte har pengar då hittar man massa saker.. Det är rätt dåligt faktiskt haha! Men snart ska vi till fotbollen. här kommer bilder på det ja köpt!

örhängen

lip gloss

jeans thights
det var allt jag köpte!


kommentera

Vaknade nyss och vi hade bestämt att sola från kl: 8 på morgonen.. hehe så blev det inte, båda somna om direkt. Och nu är vi här. Båda fixar sig som galningar haha. ! Men nu får ni komma med kommentarerna? Va har hänt hörrni? vad vill ni att ja ska skriva om? Ja skulle bli skit glad för svar.. Så koommentera ja bits inte..! :) Men nu ska vi iallfall äta frukost och sedan tagga till söder för att shoppa lite saker:) Puss

bild tagen från igår!


vår kväll / natt


vår kväll

driver

driver

ursäkta bh

lördag kväll!

Kom hem typ nyss, vi va i rålis och påvägen hem så äre några killar som går framför oss, och en är packad och går runt och lyssnar på musik och dansar skit konstigt haha, sen va de en skitfin kille ja döööör! Skitfina ögon och gulligt léende.. Skulle göra allt för att få hans nummer! Men vi snacka me dem och dem va trevliga och allt och bjöd på  tuggumi och va skit sköna. haha:) Fan att vi inte fick deras nummer och dem skulle på fest tror ja. Sen så drog vi till daglivs och köpte en kenza tidning, godis, coca cola och choklad. Så vi har en hel del att göra ikväll :) Här är två cp bilder på mej och ellen..


cp bild nummer 1!                                                        cp bild nummer 2!

ciao

nu drar vi till rålis, bilder kommer då. Ha det bra. Puss !

lukta gott är aldrig fel ..!

Här är några parfymer som jag bara ÄLSKAR!

paris hilton

escada

dkny

Britney spears

victoria secret

Naomi Campell

Det var några av mina favoriter eller favoriter och favoriter några som jag gillade iallfall. Vilka parfymer använder du dagligen eller gillar? :)

sajk

Nu är mobboffret ( ellen) hemma hos mej. Jag har nyss gett pappa hans presenter. Och haha jag och mobboffret bråkar om vem som läser snabbast så nu har vi bestämt att man ska skriva en text med 40 ord så ska den andra läsa de högt så ska man ta tid.. haha fan va töntiga vi är! Eller speciellt ellen!! :) Hon leker ängel .. men tro mej hon är djävulens dotter!  Men nu så ska vi köra vår lilla tävling, vi skriver texten sen som vi skrev i bloggen! Puss

Dagens blogg

Dagens blogg för idag blir Lizette särndal. Men ni kan kalla henne särdal! Hon är en skit söt liten tjej som är omtänksam och alltid vill finnas där. Hon skriver om sitt liv, sin häst, vänner och mycket mer. Hon har haft över 20 bloggar tror jag, för att det alltid har vart någon som hackat hennes bloggar . Så nu får vi hoppas att den här lilla söta bloggen inte raderas.
tryck här . Värd att läsa! nu så ska hon fixa min design. Gulligt va?

Street dance


ja döör  va grymma dem är, skulle göra va som helst för att kunna dansa så där bra ! Så jävla sköna. Fuck fuck fuck att ja suger  på att dansa street. -.-

ÄLSKAR SOMMAREN!

Kom hem för en timme sen typ hehe, har tagit lite bilder här, och OMG.. där ja åt godaste natchos! Med massa såser och skit stor tallrik också! bara 55 spenn tror ja. Restaurangen låg på kungsholmen också så det var inte så långt. Nu är det bara att vänta på att ellen ska komma det lilla segot haha. Ska platta håret lite också sen så ska ja lägga mej på balkongen och sola. Jag lovar efter sommarlovet så kommer ja va lika brun som .. hm.. haha kom inte på något just nu dåra men brun kommer jag vara. För ja ska sola dygnet runt! :) .. nästan. Och jag är överlycklig typ för det är sommar nu! från maj till september. Fifan va skönt. Då är jag blond tror jag. För man ska ju va lite blond på sommaren sen på vintern brunhårig eller vad tycker ni? Haha här kommer bildeeerna :) Ha så kul ! Va ska just DU göra idag?:) kul att få svar! dem 3 första som svarar får 2 kommentarer av mej ! :)


bara jag som älskar såna här godisar?

leopard

Duscha för ett tag sen nu har jag klätt på mej, det blev en leopard linne med en svart tub kjol och ett par leopard örhängen och svarta strumpbyxor. Hur låter det? Själv tycker jag att det är väldigt fint och elegant. Men vad tycker ni? Iallfall så ska vi snart gå ut och äta lunch ( familjen ) , sedan så ska ja träffa ellen senare ikväll. Men nu så ska ja ladda musik till min ipod, ( hann aldrig igår.. ) eller hann och han så klart att ja hade tid men höll på och somna vid databordet.
Vi hörs snart . CIAO!

Btw, jag har kastanjevatten på mej om ni tycker jag ser lite brun ut hihi:)


det finns alltid hopp..

Ge aldrig upp för något du vill eller älskar hur jävla jobbigt
det än är kämpa och hoppas på det bästa för till slut kommer det bli så
som du ville. Efter det så kommer du
aldrig ångra dig.

happy birthdey

Ja må han leva , ja må han leva, jaa må han leva ut i hundrade år. Ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska så ska han leva ut i hundrade år. hip hip hurra hurra hurra hurra !
den lilla låten sjöng ja och min bror till pappa när han sov, frukost på sängen är aldrig fel. Ja ska ut och köpa lite presenter snart också. Hihi kanske lite snålt men ska ge två geyshior och en blomma:) Hoppas han blir glad iallafall för det är ju tanken som räknas visst? Iallfall ellen ska sova hos mej idag och vi hittar väl på något skoj! hahaha (: Men nu så ska ja borsta tänderna så sen:) hihi.


ett måste

måste bara lägga in dem här två videorna med " some people want it all " & " life goes on " . Jag vill bara skrika ut när ja hör dem här låtarna dem är så härliga. Men nu ska ja ladda lite musik t ipod sen sova. Då kan ni räkna med att dem här två kommer finnas i ipoden!


ice storm

Tjabba! Filmen tog slut för ett tag sen har bara inte orkat blogga:) Men imorgon så ska ja blogga som fan ! i promise. Men hur som helst filmen va lite gammaldags men ja gillar faktiskt såna filmer :D typ som ' en amerikansk varulv i london ' eller ' fido' . Haha mitt godis är också snart slut! Känner mej tjock i magen efter allt godis! Fan asså. Imorgon så är det lördag funny , eftersom ja va ledig i torsdags så känns det som det är söndag imorgon? Men jag ska sova snart tror jag. Lyssnar på bästa musiken just nu om ni har hört låten " some people want it all - alicia keys " Väcker sjjukt många minnen.. Men ska sova nu.. vi hörs imorgon eller inatt i don't knew.

bild från idag.

Det här ..

.. ska jag klara mej utav den här fredagen, massa godis och en pommac! Sedan blir det ju såklart film ! Just nu så kollar jag på något program på mtv. Haha fan den bästa kanalen musik , roliga skämt pogram mode ibland, ja ni fattar. ingeet annat speciellt kommer nog hända, skriver kanske i pauserna eller efter filmen för den har börjat nu den börja kl: 21.00. ups.. början är juu viktigast ! Men ciao måste springa upp till övervåningen nu ! :)

brun ? haha ja vet fuckface men den är nt redigerad :)

mysfredag

Är hemma nu och har ätit lite mat. Ikväll blir det bara en helt vanlig myskväll med familjen vi ska kolla på " ice storm " haha vet inte va de är för film men iallfall snart så ska ja gå och köpa godis. Kommer gå och lägga mej 12 tror jag är skit trött.. Sedan så måste ja köpa present till pappa för han fyller år imorgon. Vad ska jag köpa? Eller vad brukar man köpa till sin pappa? en slips, chocklad haha ja vet inte ! Just nu så smsar ja med några personer och gör inget speciellt precis. Vill till grönan! Fan vad ja längtar till att åka den nya saken. Men however skriver snart.

sommaar

Vi är hemma nu kom hem för ett tag sen vid 3 kanske men har inte orkat blogga liksom hallå det är sommar ! Kattungarna va för söta dem hade inte öppnat sina ögon än .. Sen så va vi med lammen också :) Vi åt korv där sedan så åt vi middag nu typ de va ris med lax. Ja har typ stukat min arm för ja ramla på en fotboll när ja mötte 6 åringar haha. Det är så jävla varmt ute nu och ja har fått lite färg. Men jag vet att ni älskar bilder så här kommer det några :)

söt :o

STOLT FOTOGRAF !

en puss på näsan:)

katterna

1 maj !

Ni har sjunkit med besökare eller alltså ja har många besökare men ni kommenterar ingenting ! :( Gör så som ni gjorde förut så kommenterar blogg om ni skriver den! :) Men måste bara visa en tröja som ja vill ha eller måste köpas iallfall !
skti fin tröja 400 kronor och rätt cool va? hihi. Nu ska vi bara fixa oss lite för vi måste till hennes mormor och kolla på kattungar och lammen som är nyfödda. Så vi kommer ta bildeeeer hehe. Ni får ha det bra ;)


sova utomhus

Godmorgon alla. Jag och ellen sov ute igår på hennes studsmatta de va skitmysigt för stjärnorna va mitt framför en och ja såg ett stjärnfall , fett coolt ! Sedan vid 5 så drog vi in i huset och där somna vi för de va lite kallt ute. Sen så har alla ungar här knackat på dörren skit mycke och trott att vi inte " sett dem" . Jaja nu är vi uppe iallfall och ska sola snart och dricka smoothie! Sen så ska vi till hennes mormor där vi ska kolla på nyfödda kattungar och får hihi.. gulligt ! Sedan så sover ellen kanske hos mej . Men vi får höras senare. Puss

den här tidningen har ja typ läst hela natten.

RSS 2.0