Vinnarna i fototävlingen


FÖRSTA PLATS:Sonia,  www.ssonias.blogg.se

ANDRA PLATS: Sara, www.sarruss.blogg.se & Ida www.iiduuu.blogg.se


 TREDJE PLATS: Ellen Tanaka. www.everytimee.blogg.se

NY BLOGG: www.rebeccaochlizette.blogg.se

Om ni vill hitta mig , finns jag på min och lizettes blogg: www.rebeccaochlizette.blogg.se där vi båda kommer blogga. Visst det låter dåligt och allting vet inte riktigt vad ni tänker men jag kan LOVA er med stora bokstäver att den här bloggen är sååå mycket bättre. Sedan ni som undrade om fototävlingen så har jag kvar den tills imorgon. För just nu så funkar inte min msn sak. Puss på er. Jag hoppas verkligen ni läser våran blogg. Den kommer vara SÅÅÅÅ mycket bättre! Fast nu när jag är borta i 4 dagar så kommer bara lizette blogga! Men kika in.


tråk

Har skittråkigt just nu , ska kanske gå och träffa någon.. Men ingen kan typ , men ska smsa lite folk och fråga;) Bästa sättet. NÅGON AV ER SOM KAN TRÄFFAS?:)

Summer feeling

Iallfall.. Idag så har jag varit med Julli, Mona och Lizette. Jag och Lizette var och bada i lilla essingen först sedan så mötte vi dem på långholmen och sedan så åkte vi till smedis pga att det va så mycket folk på långholmen. Vi gick ut till öarna och satt och grilla. Riktigt chill. Så grilla vi våra korvar haha, och så hade vi fanta o cola. Sedan så bada alla.. och ja börja garva ihjäl mig, för sen skulle ja och Julli bada på en sten som va fett hal och va typ 10 meter ;o driver inte! haha sedan så bada alla igen.. så drog vi till stranden och sola. Alla 4 låg på 2 handukar. Sen haha asso jag julieta o Lizette dog av garv asso, för de va en tjockis, en liten tjej som typ va 9 år och va skit tjock! typ som alla oss 3 :O Så går hon med hakklapp när hon åt och kunde inte simma och allting. Haha fyfan va vi garva förutom mona som fick ångest typ och tyckte synd om henne som knappt kunde gå! Shit fett taskiga vi är egentligen men det va skitkul. Sedan så tagga ja hem för jag måste packa för ska på Örebrocup imorgon med fotbollslaget..
bilder kommer från igår och idag!

Och mona som inte kalla sig brun.. Haha ja e fan blekfis ! Och varför jag täcker är för min hand såg helt sär ut.

älsklings sessan !

Mona

Mona igår när vi också grillade !

Ja och Julli igår

Byta blogg..

Ska byta blogg och börja blogga med Lizette istället! Tycker det har blivit rätt tråkigt att blogga själv. Känns som om jag aldrig har något att skriva om! Så nu så ska jag blogga med lizette ist ! Hoppas ni läser den och att ni gillar den lika mycket som ni gillar min:) Puss på er. Vi ska fixa design och sånt, så ingen länk till den blir det än !


Sola

Nu så ska jag och Ellen ner till Rålis och sola i think! Ska  bli brun som en pepparkaka:) Sen så ska jag träffa Lizette som jag saknat såååååå mycket, och ja är den första vännen som kommer få komma hem till henne ! Coolt va? ;) skit coolt! Nej men, vi hörs som sagt senare. Puss på er.

Jag för rätt längesedan!


Little new design

Tack ellen för den fina designen hehe.. Jag va fett taskig jag sa: aa du kan fixa de och de och de och de och de så sover jag tills du är klar. Nu har du lite att jobba på! " haha så fick hon 1 timme på sig. Sedan när mitt alarm sattes på så vakna ja inte så hon satt hela natten och gjorde min lilla design :) Sedan så hade Ellen spelat in när jag sov typ.. haha det lät skitroligt!
Men hörni? Fototävlingen tar slut snart, den tar slut imorgon så skicka in bilder nu!

LOVE U.

Hej Rebecca. Nu har jag fixat din design hela natten, inte för att det här hänt så mycket, bara lite småsaker... Ville bara skriva det här som ett test inlägg också. För nu är jag lite trött och jag hoppas du är nöjd nu också :) Idag har varit en jättebra dag med dig och allt vi har gjort tsm är så sjukt mycket. Vi har ju fan bara känt varran i mindre än ett år men vi har endå fler minnen än vad de allra flesta nog har efter flera år. Älskar dig tvilling, godnatt och hoppas du blev nöjd med det jag gjorde :P Puss<3



My day in a summersun

Ja.. Vi åkte till Ropsten och möttes där. Mammas kompis mötte oss med hennes båt och skjutsade oss till Tranholmen. När vi kom dit så skulle vi gå runt hela ön hehe men lyckades inte precis.. Vi gick runt ön flera gånger alltså vi gick runt i cirklar. Men tacken var att vi hittade smultron och blåbär! Så jävla gott. Sedan så hittade vi tillbaks och då hade mamma redan gjort mat. Så vi åt maten som dem gjort och fick en daim som efterrätt. Nyttigt va?; ) Sedan så solade vi rätt mycket, vet inte direkt om jag fick färg men efter en kvart eller något så spruta ja ketchup på Ellen. Snällt va? Då blev hon fett sur så jagade hon mig ner till vattnet och då bestämmde vi oss för att bada. Vi bada me bh o troser, sedan så kom alla killar ner.. -.- Haha asso vi såg ut som två flodhästar som bada och skrek för det va så kallt ! Haha. Sen så åkte vi hem runt 9. Så har vi ätit middag nu bara vid 10.

Lilla Ellen..

Rebecca, det ser ut som jag har oranget hår :O


MAT

Ska käka nu, vi hörs snart ..!

Tranholmen

Nu så ska jag fixa mig och klä på mig något somrigt! Ska till Tranholmen med Ellen nu och jag vet inte vad vi kommer göra där. Kanske sover över eller något så kan man grilla. Eller så solar  vi hela dagen lång! Haha. Det är första gången jag åker hit så får se om jag gillar det eller inte för mamma har ju hyrt en liten stuga hela Juli där. Men ska bara vara där i 2 veckor. Jag tror inte det finns någon data där tyvärr så kommer itne kunna blogga på ett tag. Men vi ses! Puss

Resultatet


Före..

Efter:
Tadaaaaaaa!!!
Så blev resultatet man ser kanske inte så mycket men i verkligheten så är det liksom ljusbrunt typ:)


Slingning

Har precis slingat håret och det håller på att torka..vet inter om de blev så jättebra men det ser rätt okej ut nu! Mamma och ja sitter och käkar chips. Vi kollar på en skit bra film också, som är fett läskig och weard. Iallfall så har jag suttit med det här inlägget i typ en halvtimme för ja kollar på filmen haha, så det kanske låter lite konstigt! Aja puss på er.

Slingor eller mörkbrunt?

Snälla alla svara nu.. Ska jag göra blonda slingor eller färga mörkbrunt? Vet verkligen inte.. Behöver eran hjälp! Slingade aldrig igår för det var stängt. Men snälla ja mååste ha eran hjälp! För om ja ska slinga mig måste det bli riktigt jävla bra och inte randigt, eller så har jag mörkbrunt. Vad tycker ni? Snälla skicka en kommentar. I need your help!


!!!!!!!!!!!!!!!

FYFAN VAD JAG ÄR ARG PÅ MAMMA! JAG HAR BARA LUST ATT BO HOS PAPPA NU.  ELLER RYMMA SOM JA GJORDE IGÅR.. FYFAN ASSO..

Tired

Har precis laddat över playmobile så man alltid slipper gå in på datan, iallfall så har jag det nu! Jag och Tora har tjaffsat lite på morgonen också för jag tog kort på henne haha! Sen så fick hon för sig att "gå" men sedan så kom hon tillbaka som jag visste. Så  nu lyssnar jag på min presslåt som ääääääääger.
Vad händer idag då sötisar?:)


OUTFIT


Linne från -  London
Vit tubkjol från - London
Rosa kofta - Toras
Svarta strumpbyxor ( syns inte så mycket.) - h&m

Fint väder?

Nu så är jag hemma med Torra Tora:) Haha vi va hemma hos henne först och sedan vid 9 så drog vi t mammas kompis sedan så har vi mest suttit ute hela kvällen och snackat i lur och med varanndra. Riktigt chill. Fast det regnade ju skit mycket.. Trååååkigt väder för att vara midssommar!  Juste jag glömde att jag hade slagsmål med min brorsa idag haha. Ja sparka han i ansiktet typ och han drog ner mig på golvet de gjorde fett ont asso.. Snart så ska vi nog kolla på en skräckfilm eller något. Måste städa också! Vi hörs ska lägga in dagens outfit också nu i ett annat inlägg!

Food

Är hemma hos mammas kompis nu och har precis ätit massa pajer, svenska potatisar och köttbullar. Det är många vuxna här, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Alla vuxna pratar om adhd och sjukdomar. Sedan så ska det typ komma en skitstor hund hit.. Hoppas den bara inte hoppar upp på mig hehe! ( Som vissa hundar kan göra ) Sedan så blir alla sura för att min mobil bombas med sms hela tiden och då blir alla vuxna störda av det dem pratar om ( sjukdomar & adhd.) .. Jag ska nog dra ut till min bror snart för han är nog också rätt uttråkad. Eller kanske inte ? Ska se vad han sysslar med! Tyvärr så har jag inga bilder just nu för jag är inne på någon annans data. Big kiss.

Midssommar

Nu så ska jag åka till någon sak där vi ska fira midssommar. Fan vad tråkigt asså typ bara vuxna där? Iallfall så har jag inte sminkat mig, eller något, men jag är nyduschad och har klätt på mig kläder. Men vet inte om jag ska ha på mig det jag har satt på mig. Iallfall det är midssommar och inget vidare väder "/ Synd. Men det är ju ljusaste dagen på året. Men nu skriker mamma att vi ska gå, så får skynda mig att sminka mig. Vi hörs, lägger in hur jag ser ut idag sedan också.

haha jag kom ihåg den dagen..

Slingfärg

Jag ska snart gå till Åhléns och köpa blondslingfärg. Jag ska nämligen göra blonda slingor i mitt hår. Det känns fint med ljusbrunt hår och ljusa slingor till sommaren. Så nu så ska jag bara byta om och sedan så går jag dit. Men måste försöka få lite pengar av mamma för jag har ju bara pund. Ciao Ciao



 


Fototävling

Fototävlingen
Jo jag tänkte ha en fototävling.. Det är ju första gången så jag tänkte ha det nu. Har tänkt på det en stund och nu så ville jag ha det! Temat ska vara sommar och ni ska försöka ta så fina bilder ni kan på något ni tycker är sommar. Det kan vara på tex: en blomma, solen, en strand, någon bild på dig. Ja ni får helt ta vilken bild ni vill, bara det är sommar.

Regler:
Jag vill att ni ska skriva er namnteckning på bilden.
Ni får högst skicka 2 st bilder.
Lämna din bloggadress.

Hur gör jag?
Jo du skickar in bilder till min mail-adress som är [email protected] så skickar du bilderna, sedan så skriver du i mejlet ditt namn och din bloggadress.. Sedan så väljer jag ut dem 3 som är finast. Så blir det 1a 2a 3a.

Priset?
Ja, som jag sa innan så blir det ju en som blir etta och en tvåa och en trea. Den personen som blir etta får En länkning, 3 kommentarer och kanske om jag är snäll får den en länk i mina länkar där i menyn! Den som blir tvåa får En länkning och 1 kommentar. Den personen som blir trea sist men inte minst så som man brukar säga får helt enkelt en länkning!

Ett exempel.

Torsdagsgodis

Nu så är vi hemma igen, vi har vart och köpt godis och marabou sommar. Den är fett god! Det är den vanliga marabou mjölkchokladen och små jordgubbasbitar i. Så köpte vi också en fanta exotic, en skitgod blandning! Iallfall så var vi i rålisparken och satt under den där vita statyn, eftersom det regnade.. Så ja.. Juste när vi va påväg ner så kommer det några killar som tog våran godispåse och tog godis haha. Så vi började garva fett mycket, sedan så gav dem oss påsen igen så va det ett stort hål i den haha. Ja det är ju vad som hänt just nu, mamma kom ju in i mitt rum för någon minut sen och sa att det var någon bra film på 2:an? Nej den är typ i sepiaeffekt och är gammal från typ 1800 - talet. Puss


sista osminkad!!

Me like godis

Nu så drar vi ut och köper some god stuff. Goodis :) Vi är skit sugna på det :) sedan så ska vi ruttna framför tvn i guess.. eller kanske går och badar ? Ja jag vet iallfall inte . Puss

bild från london.. Visst ser det ut som typ en sagovärld? Hahahahaha

BILDER


HOPPAS DU BLIR GLAD NU


 


Mobil

Ni som undrar så heter min mobil t700 och har väldigt bra funktioner med 3,2 mpx kamera, sköna knappar och lätt att smsa på. En Sony Ericsson mobil och vet inte hur mycket den kostar. men det var nog ett rätt så bra pris !


17 juni

Så nu är jag hemma och Ellen är här. Hon ska sova här ikväll och snart så ska vi gå och fika. Sedan så ska jag berätta om London om jag orkar. Jag är så trött.. har ju flygit och så har jag typ inte sovit särskillt mycket inatt. Men men jag orkar! Har städat mitt rum lite också .. Eller egentligen ingenting hehe, men ska göra det. Juste jag har fått min nya mobil idag också den är skitbra, och har bra fotokamera. Det var tyvärr inte den jag önskade mig men den här är mycket bättre :) Angie måste skicka alla bildeeer snart! Men här kommer iallfall en bild på mig och Angie i london.. Inget speciellt egentligen men något iallfall!

och Angie ska såklart kolla ner som hon gjorde på alla bilder vi tog.. Okej jag gjorde ju också så men det var inte mening för jag blinka just då.

Kläder

A ni vet ju att jag köpte rätt mycket kläder i london, har inte tagit kort på allt men här är en del.
Sedan så har angie massa bilder på oss när vi är i london, måste be henne att skicka dem.






Sedan så köpte jag en väska ett smycke en tröja ett linne och örhängen.

Neeeeeej åk inte

Nu åker min sandra .. I 6 veckor ska hon vara borta i brazilien:( Fan ! Just nu när jag nyss kommit hem och allting! Det suger verkligen ! Men Lizette är ju i Sverige som tur.

i gonna miss you baby ! .. Haha exakt sån näsa har hon nu :) Hon är sig lik.

HOOOME

NUuuuuuuuuuu är jag hemma :D Fattar ni vad glad jag är ! Jag har shoppat som fan också och jag ska berätta allting imorgon för orkar inte göra det just nu ! Jag kom hem vid 11 idag sedan så åkte jag direkt till Alexandra och nu så är Lizette också här. Jiiiiippiiii vad glad jag är just nu :) Hoppas ni är lika glada för att jag är tillbaka nu! Puss på er nu så ska vi fixa oss för kvällen !

Lizette is here!

Rebecca din lilla bajskorv som är i London fyller år idag! Hela 13 år blir hon hih.
du fattar inte hur mycket du betyder för mig, jag älskar dig värkligen syster.
hoppas du får världens bästa dag nu!
din Lizette <33 :D

Glass i stora lass

Nu så sitter jag , Alex o lizette och kollar på Blame. Den är skitläskig.. Alla sitter tätt in till varann av rädsla. hihi ! Sedan så har vi ätit glass med 3 smaker. Chocklad, citron och jordgubb, sedna så hade vi vit chocklad till, jordgubbar och hallon, kex. Det var skitgott ! Så nu så sitter alla tjockisarna i soffan proppmätta.. Eller iallfall jag hehe. Angie har kommit nyss också och hon glömde mobiljäveln..! Men nu så ska  jag packa lite! Bussen går om en halvtimme :) Puss


2 pictures

Nu taggar jag till morsan och städa lite. Sedan så ska jag träffa Alex och Lizette som sagt. Vi får höras, Ciao !

två bilder från igår hahahahhaha jag garvar ihjäl mig när jag ser andra bilden (;

London

Nu så ska jag berätta lite om london bättre än  att göra det sen då jag kommer vara så stressad. Iallfall. Mitt plan går tjugo i tio till london ikväll. Jag ska dit med Angela, mamma, Philip, mammaskompis & mammas kompis barn. Vi kommer bo mitt i london och vi ska bla: gå på Madame toussue ( stavning)
En jättestor köpgalleria, Big ben, och lite annat. Det var det jag kom på haha. Sedan så fyller jag ju också år imorgon ! Jag hoppas ni grattar mig. Kanske ringa ? Eller skicka sms skulle vara kul.
Jag kommer inte kunna blogga kanske några gånger, men vi får se.
Föresten jag är i London från
12/6 - 17/6



Morning

Hej sötnosar. Har inte bloggat på ett tag. Men jag och Olivia har geekat sims haha! Sedan så har vi sovit ändå tills nu,
skönt skönt att slippa alla tidiga dagar ! Just nu så kollar vi på mtv och lyssnar på musik, ska nog ta och äta frukost snart också, är rätt så hungrig. idag så ska jag träffa lizette och alex. Så det ska bli kul. Sedan så glömde jag att berätta från igår, men jag kom till grönan runt nio tyvärr så var nrj slut. Jag var med mona och Olivia där , men sedan så gick Mona hem och vi stannade kvar en stund. haha ni vet dem där elefantekarussellen den åkte vi, funny ! Sen så drog vi hem. Iallfall nu så ska jag fixa mig lite, ska vara hemma kl: 12. Puss älsklingar !

Biiig !

Tänk efter..

Tänk efter lite nu.. Vad skulle man göra utan musik? I ens vardag så är det ju musik nästan vart man än går. I affärer, man kanske har sin lilla egna ipod med sig, eller radion, eller tv/datan. Nästan överallt finns det musik. Tänk om det inte fanns artister som vi lyssnar på våra ipod's hela tiden. Tänk om "sjunga" inte fanns..? Om jag ska vara ärlig så skulle jag inte kunna vara utan musik faktiskt ! Liksom musik gör en glad och något som jag hatar är när det är tyst runt omkring en .. Kanske inte när man sover dåra men annars. Vi borde faktiskt tacka han som kom på ipoden/mp3 spelare, radio/tv-data. Vi borde till och med tacka alla artister som vi  lyssnar på nästan varje dag ! Tänk förr i tiden så fanns det ju inte musik, eller jo dem spelade med trä klubbor haha. Människan är speciell måste jag påpeka och väldigt smarta. Jag ville bara säga att jag älskar min ipod. Lyssnar på den nästan varje gång jag går till skolan, är på stan, eller innan jag går och lägger mig. Så jag vill bara säga Tack till att ni skapade en ipod som har förendrats många liv ! Eller mer rättare sagt musiken har förändrat ditt liv.

Känner ni samma sak? Puss

Gratis mat

Nu så är jag hemma hos mamma , har vart på brommaplan med angie och hämtat mina nycklar, tyvärr så tog hon itne med mobilen .. Men men ! Vi var i brommaplan en stund där erbjöd dem mat och sånt gratis ! Vi fick solrosfrön som vi gick in på mc och tog salt på och åt. Gott var det. Sedan så drog Angie hem och jag hem. På tåget hem var det kö.. Eller asså det var flera tåg framför så man fick vänta på en hållplats i kanske 10 min. Skitjobbigt ! Men nu är jag här. Har packat lite saker för både jag och Olivia vill ha lite kul ikväll.. Hehe berättar sen.



Brommaplan

Nu så ska jag sminka mig lite sedan så ska jag åka till brommaplan för att möta Angie som har mina hemnycklar och en mobil som jag ska få låna :) Tack älskling ! Sedan så åker jag hem till mamma hämtar mitt minneskort och fixar fram en väska och sedan taggar jag hem till pappa igen. Men vi hörs. Ska nog ta med mig kameran också ; ) Puss

Pictures from yesterday

Nu så är jag hemma hos Olivia. Vi har ju varit hemma hos mig, vi gick upp och köpte chips och läsk bra start på morgonen ? Iallfall så kollade vi på titanic, men sedan så orkade inte vi kolla längre och då fixade vi oss lite och drog hem till Olivia. Jag ska sova här ikväll ! Mys. Ikväll så ska jag gå på grönan och sedan sova hos Olivia somsagt. Det här blir ju min sista natt i Stockholm , för ni vet ju att jag ska åka till London. Där ska de köpas mycket mycket ! Jag kommer nog inte kunna blogga där.. Tyvärr ! Men kanske går till ett internet café någon dag. Sedan så kommer vi ju fota där skitmycket alltså jag och Angie. Vi har laddat upp bilder ifrån igår också. Här kommer dem !









Godnatt

Nu så ska vi gå och lägga oss.. Båda höll på att somna när vi låg i soffan och kollade på film. Så ja, som den vanliga rubriken " vi hörs imorgon " haha. Då hoppas jag verkligen att jag får den där mobilen.. Jag kommer bli skitsur annars ärligt . Jaja.. Ska fixa mig för natten, föresten hade besökarrekord igen jippi ! Puss

sötisen Olivia


Grönan

Nu är jag och Olivia hemma , vi sprang till Daglivs skitsnabbt så det inte stängde ! Vi var ju på grönan och vi åkte allt man kan tänka sig. Tyvärr så är min kamerra hemma hos mamma så därför är det inga bilder. Men vi tog bilder med Olivias mobil ! Hihi. Vi träffade Olivias kompis Isabelle och Mona. Sedan så drog Isabelle och så va vi en stund med Mona. Sedan så drog hon.. Så var jag med Olivia. Vi körde chokladhjulet också men vi va typ 3 nummer över.. Fan ! Jag som har vunnit chockladhjulet 3 år i rad på bara nummer 3. Coooolt va? =) haha, sedan så har vi bara käkat chips och som nu är slut tyvärr.. Jaja vi hörs snart igen :) Puss på er.

jag hoppas..

Att jag får den här mobilen i födelsedagspresent imorgon av pappa.. annars blir jag sur hihi !
En kameramobil med 3,2 mpx.

snygg är den också, finns även i vit , och vit -röd


Jag älskar er.

Lizette älskling , vi börjar komma närmre och närmre varann för varje dag som går.. Vi garvar och har det kul tillsammans. Visst det kan ju hända att vi bråkar och sånt men det gör väl alla? Kom ihåg smset du skrev på typ höstlovet.. Vene om du mena  de men blev fan skitglad, fick liksom energi typ haha. Nej men ja va glad och alting. De va så fina ord du skrev asså..  Sen har vi sköna minnen haha. Vi har gjort så mycke på så lite tiiid. Ärligt vi tappa kontakten ett tag förut och gjrode aldrig något tsm längre, men nu har vi bara kul tsm sitter och garvar åt dålig humor och allting haha. Du ska veta att ja älskaardig

Alex.. Hur ska ja beskriva dig med ord? Ett och ett halvt år tillsammans är rätt lång tid eller hur? Du finns alltid här för en samma sak med lizette! Du stöttar mig när jag mår dåligt och ja vet itne hur jag ska tacka dig. Vi har det alltid kul tillsammans oavsätt vi sitter på en öde ö utan mat haha. Nej men jag har faktiskt alltid roligt med dig. Syster, bästavän <3 Det finns inget " tro " i föralltid för det SKA vara vi föralltid eller hur? Jag äkskar dig så otroligt jävla mycket bara så du vet. Du är en del av mig. I love u



triiiiiiiiiiiiiiio


Billys Pizza

Nu är jag hemma hos pappa en billys pizza sitter i mikron och snart kommer den pipa.. Okej den pep nu men.. Men jag har inte mitt smink här hos pappa, så jag har tagit en found dassion som man fick i en liten kartong sedan så har jag tagit röd ögonskugga som rouge. Haha men det sitter faktiskt skitbra, och håller länge ! Ännu ett tips. Ikväll så kommer lilla Olivia hem till mig, vi ska till grönan på kvällen sedan så ska  vi kanske hyra en film så sover hon över här ! Det va skitlängesen jag va på grönan meed henne så det ska bli funny. Inte ett så intressant inlägg men nu  måste jag faktskt hämta pizzan.. hehe

wihoo..

Hur ser det ut på din skärm?

Min design är jättefin och så på min data och lizettes data, men på alexs data så såg min design helt knas ut. Men som det gör på den här ( minatyrbilden ) så ska det inte se ut ska ni veta ! Okej..? Ser min design ut såhär på eran dator? Tacksam för svar ! 


bara att klicka på den för förstoring.

Mama trio & little trio

Nu så har vi vaknat och ätit frukost vi sov ju på alexandras studsmatta inatt.. Men vet  ni vad som hände? Jo det börja ösregna mitt i natten.. Så vi blir heelt blöta asså. Skit jobbigt sen så gick vi in och la oss i hennes gästrum. Iallfall min och lizettes och alex mamma var ju här igår och det var första gången dem träffades ! Det verkade iallfall som  om dem hade det rätt kul. Så det var ju också bra ! Sedan så åt vi en skitgod middag  som hennes mamma gjort på egen hand. Det var nog allt från igår.. Nu så ska vi bara fixa oss sedan så ska alla tagga typ. Jag ska hem tror jag sen. Skriver mer när jag kommer hem , och förlåt för dålig uppdatering !

Fika

Nu så ska jag gå till ett litet mysigt fik och fika med mamma. Det var rätt längesen ja och hon gjorde något så därför, sedan för det är gott och trevligt höhö ! Ha ett trevligt sommarlov medans jag är borta =) Snart kommer jag tbx till bloggen ! kanske om någon timme ? Well i don't know. Mona ska också hem och vi har ätit oss tjocka nu med pasta.. aaaaah.. Gott gott !

Lång dag på grönan

Nu är jag hemma efter en lång dag på grönan, visst vi var där bara i 3 timmar men det kändes så jävla långt ! Ingen hade pengar och ingen hade ätit mat eller något. Så alla drog hem och nu så sitter mona hos mig. Vi håller på att göra pasta, sedan så ska jag göra den goda såsen ja och angie kom på :) Hihi ! Iallfall ni kanske undrar vem ja va med på grönan? Jo det var alex och lizette, sedan så kom mona ! Puss, bilder kommer senare


Skolavslutning

Nu är vi vakna, är jävligt trött eftersom jag somna runt 12 igår och vakna kvart i 7.. Men angie plattar sitt hår jag har klätt på mig typ hälften och snart så ska hon göra lockar på mig. Vädret ser ju inge vidare idag? De är fan skolavslutning ! Men vi ska typ ändå bara vara inne på hela skolavslutningen.. Ni vet väl att topmodell är varje dag kl: 8 på morgonen? Det är skit kul att se när man nyss vaknat och har sovmorgon så lägger man sig ner i soffan med lite frukost och kollar på det ! Jaja Puss

The summer is here

Tack lizette för den fina designen. Angie ligger i min säng nu och typ sover ? Jag sitter uppe iallfall för jag är inte ett dugg trött.. Imorgon är det sooooooooommmmaaaaaaarrrrrr loooooooooov !? Det har gått hur snabbt som helst från vintern till sommaren. Någon som håller med? Liksom om 4 dagar åker jag till london med Angie.. Fifan vad roligt asså ! Vi kommer gå på stan dygnet runt haha :) Nej men vi kommer verkligen ha det mysigt där ! Nu så ska jag ta angies mobil och spela spel.. Hoppas hon inte vaknar bara då blir det ett jävla liv hihi.

1 år gammal från turkiet !

Lockigt vs platt ?

Har kollat lite på tv nu, på momma's boys. Så jävla kul asså ! Haha, angie sover över här idag och hon ska fixa ny blogg imorgon tror jag. Iallfall vi sitter i min säng och Angie har lockat mitt hår lite med min plattong. Duktigt. Så dagens fråga blir ska jag ha lockigt hår imrogon eller platt ? Jag ska nog ha lockigt , men men man vet ju aldrig vad som väntar.. Vi ska också tvätta Angies långa löshår, sedan så ska jag tvätta alla mina sminkborstar för ni vet ju vad som kan hända? Det kan samlas äckliga smådjur där i borsten usch !


Jaaaag ser hemsk ut på bilden jag veeet, inget smink eller någonting ! Men vilket ?

Påtal om skorna

Det var några som undra om det var klack på skorna. Ja det är det, kanske runt 5 cm höga. Här får ni en bild, men den ser lite konstig ut för den står lite snett !

( dem är myyyyycket finare i verkligen måste jag påpeka ! )

New shoes

Nu är jag hemma och har vart och köpt skor på skopunkten. Träffade Olivia, Josefina och Joy där ! Det börjar bli väldigt bra priser på skor där faktiskt ! Mina kostade 199:- Sedan så såg jag massa skor som jag sett förut som kostade 100 kr billigare. Iallfall så blev jag väldigt nöjd med mitt köp. Mamma ska ge mig pengar och allting sen. Så det blir bra. Dem här skorna ska bäras imorgon då det är skolavslutning !


Väntar..

Nu så väntar jag på angie, hon ska komma hit snart snackar med henne i luren och hon är på alvik nu. VI ska på stan och jag ska köpa skor till skolavslutningen. Ska antingen köpa vita klackskor eller pumps. Vet inte riktigt men jag hittar väl något. Haha Angie berätta om en fett rolig kille som satt på tåget, han lät typ som en fågel och tjuvvissla till angie. Sen så strippa han vid stångarna i tunnelbanan! Haha vad finns det för människor nu för tiden?:) Puss



Same

Jag satt och målade naglarna när vi va i klassrummet haha, men hade verkigen ingenting att göra så då passade jag på ! Iallfall sedan när jag satt på bussen så kom jag på att mitt nagellack va nästa exakt likadan färg som mitt linne.. Skumt men roligt :)

det är mer likt i verkligheten än bilden.

Måndag

Nu så är jag hemma. Drog hem från skolan för vi skulle sitta inne i ett klassrum i typ en och en halv timme? Och då orkade inte jag det och gick hem, plus att jag hade skit mycket att bära..Iallafall så åkte jag hem. Så nu så ska jag titta om vi har något gott man kan äta här hemma ! Är skithungrig kanske för att jag inte hann äta frukost imorse eller lunch i skolan. Jaja nu så ska jag bara njuuuta av livet ta lite kort som ni gillar sedan så räknar jag med att Lizette fixar min design som hon har lovat fett länge..

Ellen = seg

Nu så ska vi tagga till skolan. Ellen är fett seg hon har kmappt klätt på sig kläder ? Jävla sego ! Ja  är redan klar liksom. Jag säger bara seeeeg. I skolan så ska vi typ bara städa och chilla så jag kommer sluta rätt tidigt antagligen. Puss på er.


 


Dresscode



linne- h&m
linne under-  vet inte
vit tröja - ?
strumpbyxor - h&m


08.15

Godmorgon , vi  vaknade för en stund sen och nu så ska vi gå upp.Vi ska kanske locka håret, sminka oss fint och göra oss fina. Hoppas jag. Har kollat lite på dollyblond.se så duktig och är bara sig själv ! Det gillar jag. Inga bilder just nu, kanske beror på hur jag ser ut nu. Puss på er det är frukost dags nu.

Det här

har vi levt på hela kvällen! Coca cola och chips. kan det bli bättre ? Nej det tror jag inte ! Vi lyssnar på musik och ellen ska fixa min design och så ska vi måla mina naglar kanske. Imorgon så börjar vi båda typ 10. Så det blir chill. Haha det är fan skitsvårt att skriva på datan när man har lösnaglar :O snart så ska vi ta bort sminket fast jag har typ inget smink idag. Duktigt ! Jag satsar på solbränna ist haha. Skriver mer sen ikväll om jag orkar. Nu så ska jag tvinga ellen att fixa min design lite. Puss och kanske godnatt.


Lika som bär?


jag är såå seriös! Putar med läpparna, spänner näsan    Men ellen är visst seriös ..hahahahhhahahahha
och gör ögonen små...               . Jag är SÅ SERIÖÖS !

Tips


Om du tex inte har något långt linne som täcker ruumpan haha så kan du ta ett linne och sätta i midjan så ser de ut som du har ett linne under. Plus det påverkar inte dig för om du sätter det på rätt sätt så känns det inte som att du har ett linne där!
(Olivia lärde mig )

det är så fint att ta något  mild färg på läpparna först sedan läppglans. Test it !

lösnaglar ! Kostar bara 50 kr som du kan fila helt själv i vilken form du vill och så kan du måla dem rosa eller någon fin sommarfärg. Det är så sjukt fint på sommaren :)
http://recept.nu/polopoly_fs/1.149336!image/324580716.jpg_gen/derivatives/w450/324580716.jpg
Bild från google. Men ni måste ju bara testa pasta med lime och någon god krydda ! Testa det jag äter det nu liksom!

Ja det var några tips för idag ! Puss på er


Jag saknar mitt hår

Jag saknar mitt hår när det inte va alls slitet och var mörkbrunt ! Jag vill ha mörkbrunt hår nu nu nu men ändå inte .. För vill va lite blond till sommaren. Ska nog göra ljusa slingor eller något likande. Åh ja blir fett ledsen när jag ser dem här gammla bilderna på ellens data när det va hur fint som helst ! Nu är det jättefult :(


och såhär ser jag ut nu..


Im gonna sleep at Ellens home

Nu är jag hemma hos Ellen jag fick sova hos henne ! Så just nu så håller ellen på att pröva massa kläder som hon vill ha på sig imorgon. Själv sitter jag här med hennes minidata. Den e fett söt men jobbig att skriva på ! Iallfall så ska vi ut snart och köpa matsäck till lilla ellen :) Jag lovar att ikväll så ska jag köra "tips" sak ! La tips from rebecca. Haha! Puss och kram

ser lite sur ut :)


Måste fixas !

Nu så ska jag städa och fixa mig, sedan så ska jag åka till ellen ! Kameran följer med :) Jag tar kort på outfiten där sötnosar!

Singoalla

Juste.. När jag köpte matsäck med Tove så köpte jag Singoalla kakor. Sedan så hade jag glömt att ta med dem när vi hade utflykt på fredagen sedan så tänkte jag nu på dem så kom jag på att den låg i min soffa bakom en kudde hihi! Så nu har jag proppat i mig ett helt paket ! Inte nyttigt, men gott :) Singoalla gör en glad faktiskt har jag märkt. Men som den gammla reklamen " Hur äter du din singoalla? " haha.



Dusch

Ska ta en skön dusch nu, efter de ska jag nog köpa glass och kanske äta något. Puss på er :)


About London

Matchen slutade inte så bra, det blev 3-0 tll dem men dem höll ju typ på att vinna gothiacup , och dem är fett duktiga jämfört med oss haha ! nej men nu är jag hemma och solen shteeker (;  Kanske sätta sig på balkongen med en glass och sola. Så man blir lite brun. Jag åker ju till london om typ 7 dagar :O Fyfan vad ja ska handla kläder o massa saker. Ska köpa:
*skor
*tröjor
*smink
*underkläder
*Jacka
*hårförlägning ( kanske )
*Väska
*body lotion

Ah det är allt jag kommer på just nu , som jag ska köpa, det kommer ju bli säkert andra saker också ! Man får hoppas på de bästa. Puss


Fotbollsmatch pågång

Nu så ska jag till fotbollsmatch och möta hammarby, vi kommer ändå förlora så jaja man behöver inte satsa stort. Eller förvänta sig att vinna. Haha ! Puss

Fuuuuuuck u :)

Eyes on fire


skön låt att lyssna om man vill ha lugn och ro.. Nu så ska jag lägga mig för ska upp tidigt och spela match. Hejdå hörs imorgon.

korkskruvar

När jag kom hem lite tidigare idag så hittade jag såna där saker som man sätter fast i håret för att det ska bli lockigt, ( kommer inte ihåg vad det heter ) Iallfall så satte jag bara på mig 3 st i luggen för hade inget att göra. Sedan först nu så märkte jag att jag inte hade tagit ut dem haha :O Så min lugg va helt lockig ! Tänker inte visa , för det ser hur fult ut som helst ! Haha men jag märkte att jag hade dem kvar när jag tog en egobild på mig :) Hihi korkad som jag är !


Fråga & Svar

Nikki Flink om Detta fucking fält måste fyllas i:
fett fina läppar (: vilket läppglans har du?

först så brukar jag ta ett mörkrosa läppstift med bara lite så det blir en mild färg. Sedan så tar jag ett läppglans från Kicks som jag köpte för 10 kr. Det är otroligt bra och ger en fin klar rosa färg. Inte ljusrosa och inte mörkrosa lite sådär rödljusrosa typ. Hoppas du fick det svaret du sökte! Puss


Tur

Juste glömde berätta om igår. När jag och ellen va på stan så är det två tjejer framför när vi går.. Sen så flyger det en hundralapp och dem ba; tog den och ba; yes shit ja hitta en hundralapp. Sen ja ba; ja berej Ellen gå fram till dem och säg att de va du som tappa den. Sen så gick hon fram och ba; Vare du som hitta en 100 lapp? Hon ba; aa vadåra? Ellen ba; Det var min, jag tappade den. Så fick vi den haha :) Och eftersom det var min idé och det var ellen som gjorde det så dela vi fiffti fiffti! 50 kr var. Det var en sak som var tur för igår..

Andra saken va när vi va hemma hos angie så har dem hästar i en hage brevid sin tomt. Så gick vi in i hagen och klappa dem sen så kom vi på ännu en idé och det var att Curry skulle hoppa upp på en häst och rida. Så gick hon upp på en häst och så blev hon fett rädd så hon börjar skrika och så får hästen damp och sparkar med bakbenen uppåt ni vet och ställer sig på två ben :O Och vi blir fett rädda för Curry ramlade av! Sen så sprang vi ut och ja va så rädd så jag sprang rakt in i elstängslet och under det. Men som tur så hade hon inte skadat sig :)

Linne

Det var det här linnet som jag beställde som nu hänger i min garderob! Jag älskar det. Så fint att ha till sommaren. Men ska bara sy lite på den, för den är lite för stor där bak alltså att banden är lite för långa så ska sy in det. Det här linnet finns även i lila-vit och vit. Bara 150 kr. Men om man ska vara lite smart så ska man inte köpa kläder nu, för om en vecka så är allt på rea, "sommarrea". Så det är väldigt dumt av mig att jag köper massa kläder nu för det kanske är halva priset på de nästa vecka? Vem vet, Puss


Resultat

Så här blev mina naglar efter en halvtimmes filning och klistra och fixa ! Har inte målat dem än men dem ser väl helt okej ut? Jag blev iallfall nöjd, och det som är så bra är att man kan ha dem hur länge som helst, alltså dem är inte lätta att gå sönder med sprickor och sånt skit!


Det vill man inte missa

Ikväll kl: 19.00 så är det fotbollsmatch mellan sverige och danmark. Det vill man ju inte missa eller hur? Men jag tror jag kommer göra det.. För ska ut och äta på restaurang med familjen för det är sveriges nationaldag lalala. Så tråkigt men ändå roligt ! Jag tror sverige kommer vinna med 2-1 faktiskt. Gissning bara. Man får ju hoppas på bästa eller hur? Iallfall så har jag och ellen druckit lite juice och ätit macka och kakor. Mumsigt. Ska göra lite "tips" i nästa inlägg..


Som alltid

så kör jag dagens dresscode ! Klädde bara på mig snabbaste jag hittade hos angie.

Allting är angies kläder, och jag orkar inte kolla vart allt kommer ifrån på lapparna. Kiss

Hos Ellen

Är hemma hos ellen nu, vi va ju på grönan och åkte massa saker! Det var jätteroligt förutom att ja aldrig träffa Angie eller sara.. Synd. Men iallfall så åt vi remmar där. Men vi åkte hem vid halv 5 för det var så kallt ute. Vi tog båten hit och nu så sitter vi och kollar på mtv. Jag är fett hungrig, vi ska nog kolla om det finns glass i köket. Det skulle inte vara fel höhö! Puss och kram, Ellen ska skriva nu.



I love this place


here i come ;)

Grönan

Shit förlåt bloggen för dålig uppdatering. Men jag ska alltså nu till grönan och vara där med ellen, ska träffa angie och sara sen där. Har inte träffat sara på skitlänge! Så de ska bli kul :) Men ellen vågar ju inte åka något .. haha! Men bilder kommer senare tror jag. Men bara så ni vet så bloggar jag senare ikväll för jag kommer ju vara på grönan. Puuuuusssss!

lite stökigt på sängen.. De måste jag också städa !

angie e sur

angie e sur
................
...............
...............


2 mil

Är hemma hos angie nu med ellen och curry. Vi har typ gått 2 mil bara för att komma hem till lilla angie., Typiskt att de inte är stadsmänniskor.Haha ! Tyvärr så har jag ingen bild på tröjan jag köpte men kan ta från  deras hemsida. Jag och ellen har köpt present till angie också. Blondinerna lyssnar på " hejhejhej ja e bara 14 år " -.- Alla sitter med e n dator var här förutom ellen för hon är mobbad. Somm alla vet? Jaja nu så ska ja chilla puss !


Taggar

Nu så drar jag och ellen till stan och köper present till angie, när vi hemma hos angie får ni se min söta tröja också :) Hörs sen. Puss!

Vilket?

nu så har jag klistrat på lösnaglarna och nu så ska jag bara välja vilken färg jag ska ha.. Ni får välja åt mig !:)

knallrosa eller rosa beige?

Picnik i ett klassrum?

Shit ja slutade typ kvart i 11. Vi gick aldrig till någon strand för ingen i vår klass pallade så vi åt picnik i vårat klassrum istället och kollade på en film ! Typ en norsk film men bättre än ingenting iallfall. Men nu är jag här ! Ska fixa mina naglar, sedan så ska jag svara på lite fråger. PUSS


Utflyktsdag

Gud har vart uppe hela natten nästan och kollat på tv, och läst lite böcker och så.. Liksom vad ska man göra kl: 3 på natten? Sedan så har mamma fixat min lunch också. Asså fyfan vi ska ut i det här regnet ? Så ska vi ha sandslottstävling? roligt. haha! Har nästan inget att skriva om. Ellen gjorde en skit söt text om mig. kolla in www.everytimee.blogg.se . Gulligt gulligt. Ska nog sätta på mig kläder, fixa mig, äta frukost sedan fixa naglarna kanske om jag hinner. Puss


Detta fucking fält måste fyllas i

Haha ja känner mig som mormor haha svär ja sitter i min säng sen dricker te och kollar på något konstigt program! Haha sen så smsar ja me lite folk, och snart ska ja lägga mig tror ja. EEEEEN god lunch väntar på mig höhö ! Kyckling, pasta pesto, tomater kakor ja vene vad men ja kommer äta som ett matvrak :O Okej nu så ska jag inte skriva lika oseriöst som ellen brukar. Men nu blir de inge mer bloggning för mig. Puss på er vi hörs imorgon, har sovmorgon då också ;)

haha kolla hur konsiga mina läpper ser ut? Haha som ett cp :)
ciao

Saker som följde med mig hem!


Adidas byxor från intersport- 400 kr
lösnaglar från kicks - 50 kr


Handla med Tove

Har precis varit ute med Tove och handlat mat till utflykt imorgon hihi! Vi gick först till ica och jag köpte kycklingvingar, pasta, pesto, tomater och kakor ! Tove köpte pasta. Sen vare en fett skum kille som försökte kladda en glass på tove, haha! Hon blir fett förvånad sen så gick vi där i från och gick till daglivs. Där träffade jag Olivia också:) Den gulliplutten! Sedan på hemvägen så snacka vi om gammla minnen som typ på grönan för 2-3 år sen , eller när hon sov hos mig så gjorde vi massa konstiga saker hah! Eller när vi va hemma hos henne för första gången haha. I remember everything.
Iallfall tove om du läser de här så ska du veta att jag saknat dig bombat mkt ..



störd på Bikbok

Guuuud vad jag är glad måste jag säga ! Har köpt lite av det jag ville och imorgon så ska jag köpa en tröja som jag lagt undan.  Sedan så hade jag mer pengar än väntat ?:O Juste det var en skitkonstig tjej som jobbade i BikBok.
här är "samtalet "
 
Alex: Ja skulle vilja lämna tillbaka den här tröjan, här har du kvittot och jag har inte använt den en enda gång!
Kassan: Okej , då ska vi se ..
Alex: ja..
Kassan: Vi kan tyvärr inte göra så att du lämnar tillbaka den för att vi kan inte sälja den i vår butik.
Alex: Va? varför?
Kassan: Jo för att den luktar inte butik !
Alex: vaaa?
Rebecca ( jag): Ursäkta varför kan hon inte lämna tebaks den?
Kassan: Jo för att den luktar inte butik?!??!
Alex: men guud ? hahahaha


sen så stack vi där i från asso jävla idiot asso..


Stan

Så är äntligen hemma från skolan, nu så ska jag bara vänta tills alex kommer hem till mig, för vi ska ju på stan som jag skrev tidigare.Jag tar med mig 280 kr + presentkortet ! Så har jag pengar till det jag behöver. Pratar också i telefon med ellen nu också vi förbereder oss om vad vi ska köpa till lilla angie! Haha lite kul men hon fyllde år i februari så våran present blev lite försenad också. Åh gud nu så ska jag och alex springa i det här fula vädret ? Fyfan !


Måste ha

Den här söta toppen måste måste måste jag bara ha! Så sjukt söt och fin att ha när man har en härlig solbränna. Jag säger bara i love it.


Sovmorgon 5 dar i streck

Så då va man vaken! Jag har kollat in lite bloggar jag gillar att läsa : ) Ingen är hemma just me. Vad ska man hitta på då? Jag har sovmorgon till kl: 10.00. Vi har faktiskt fått 3 holtimmar på morgonen 3 dar i den här veckan! Tisdags, onsdags och torsdags, och imorgon ( fredag ) så börjar vi 9. Yes ! Letar lite kläder som jag vill köpa på h&m 's sida. Försöker hitta något somrigt som ingen annan har. För ska på stan lite senare idag med alexandra. Det som jag har planerat att köpa är: lösnaglar, träningsbyxor, linne/tröja och kanske ett smycke. Dem sakerna ska jag försöka att hitta. Men men man vet aldrig vad man hittar. Puss och ciao har ingen bild just nu på hur jag ser ut. Tar snart ! Men nu ska ja äta frukost.


 


Twilight

Inte för att jag är västa twilight nörden eller nörd och nörd men jag är inte en sån som är besatt av han Edward Cullen. Jag är inte "kär" i honom heller. Men det ska ju komma ut en till film så det får man ju inte missa? För den första filmen var ju ganska bra. Så ja hoppas den här är lika bra !

Har börjat läsa boken också för alla säger att den är bättre än filmen? Sant ?


Rebecca har fått brev..


åh.. vad kan det här vara..? : D

spänningen kommer wohoo ..

what ? :O

Oléeee presentkort på Intersport är inte heller så dåligt :)
haha jag fick det här brevet för att jag och saga vann på att sälja mest lotter! Hon sålde bara 8 lotter mer än mig! Sedan var det ju vissa som sålde 40 st hihi


Life goes on

Om du gråter över någon, ställ dig upp va stark och gå med starka ben.
Om någon snackar skit, bry dig inte om den som gör det! Du ska inte visa att du blir sur/ledsen för då tycker personen det är roligt och fortsätter.
Om någon får dig att gråta, håll upp hakan, gå som om du är kung och låt inte dina tårar sjunka lika lågt som personen som fick dig att gråta göra.


Gå din egna väg oavsätt vad.. För någon dag kommer det du väntat på att hända och det kan hända , nu, om ett år, eller om en dag ? Vad vet jag. Följ ditt egna spår säger jag bara. Det kommer du längst med!


Kungsträdgården

Nu så ska jag berätta lite kort om min dag. Jag mötte upp Ellen på fridhemsplan och då så åkte vi till kungsträdgården. Där fick vi 10 trislotter så skulle vi sälja dem till folk där. Jag sålde och sålde och sålde från kl: halv 2 till halv 8.. Långt arbete faktiskt ! Och gissa hur många lotter jag sålde ? Jo 132 st ! Japp ni hörde rätt. tänk det var liksom helt vanliga trisslotter som jag bara gick runt med och frågade folk om dem ville köpa. Jag fick säkert in några tusen på det. Sedan lite dricks också ! Bättre och bättre blir det ju för varje dag. Nu är det snart sommarlov liksom och bara en normal skoldag. För imorgon så är det en helt normal skoldag, på fredag så ska vi på " utflykt " på måndag ska vi typ bara städa i skolan och på tisdag är det skolavslutning. Hur bra är inte det? Min kamera vill inte ladda upp bilder just nu .. så ja slänger in någon bild ! Puss på er


Bara så alla vet

Bara så alla vet så raderas taskiga kommentarer direkt. Jag tar inte åt mig ett skit av det ni skriver som är taskigt. Så ja det är bara det jag ville säga :) Om ni tycker och tänker saker om mig, så behöver ni inte säga de, för det raderas ändå direkt och ja glömmer bort det ni skrivit på nolltid ;) Så ja det var allt ja ville säga, alltså är det ingen idé att ni kommenterar så taskigt som ni gör :)

10 dagar

Det är nu 10 dagar tills jag fyller år! Dagarna bara ruschar förbi. Liksom kom ni ihåg när det var vinter ? De va ju inte för så länge sen. Tiden har gått jättesnabbt iallfall hoppas bara att sommarn går snabbt ! Det jag önskar mig är:

* pengar
*presentkort
*kläder
*örhängen
*Skor
*väska
*navelpiercing/tandbling
*hårförlägning



Det var lite saker jag önskar mig, det finns ju mer jag önskar mig haha! Men hoppas någon bryr sig iallfall så det inte blir som förra året -.- att alla glömde bort min födesledag ... 
puss 



Skor

Ska ja köpa sånna här skor till skolavslutningen? Det vore jättefint med vita skor eller kanske bruna också? Hjäääälp mig !? Jag har velat ha sånna här skor sjukt länge, men har glömt bort hela tiden att ja ska köpa dem! Ska kolla på dem någon dag i veckan !

brown or white ? :)


.

Nu så blir det tv, Gossip Girl boken och mobilen. Imorgon så ska jag till grönan med oivia.. så ni får räkna med att det inte blir så mycket bloggning ! Juste mitt hår har blivit fett mjukt efter hårinpackningen. Good good ! Sedan imorgon så ska Emma ta med sig sin förra mobil så ska jag kanske få låna den om den funkar såklart. För hon sa att 5:an inte funkade? Eller ibland.. Det är ju typ den knappen man använder mest när man skriver sms. Men men vi får se imorgon hur de blir helt enkelt.. Ska smsa henne nu på direkten! För min mobil suger bokstavligt talat ! Man kan inte lägga in ord i ordbok , den har inte bluetooth , den har ingen bra kamera, man kan inte ha låtar på den, den är halvpaj och det finns inga roliga spel !!!! Hahahahahhaha. Men det är något som brukar underhålla mig när jag har tråkigt!


Gossip Girl

Juste fick låna en Gossip Girl bok av Ellen. Alla säger att dem är sjukt bra så varför inte testa?


Läxor är så tråkigt

Jag är nog den ända just nu som inte kollar på Paris hilton pogramet? Men jag orkar inte.. Har gjort läxor och jag somnade minst 5 gånger. Mamma fick väcka mig hela tiden haha ! Men är fett trött. Men nu är det fixad och sitter här med mitt jesushår hahahahahhah! Asso dem som vet vad ja menar borde garva nu :P Det hände något konstigt just nu? Min text blev till kursiv och fet text? Säkert för ja tryckte på någon knapp. Men ni får nöja er med det ! Snart börjar ju desperate housewives, det får man absolut inte missa ajt? ska ladda upp bilder nu från kameran. Puss

haha

Tråkigt med inga kommentarer.. Men nu så ska jag sätta igång med mitt " spa " Fan vad skönt de kommer bli ! Kommer kanske göra en hallon smoothie till :) Så sjukt nice asså. aja chill, ja skriver senare ;)

Style by today

  
framifrån                                                                                       bakifrån
klänning - lindex
tröja - gina t
shorts - h&m
strumpbyxor - h&m


Tisdag är slappdag för mig

Tjena mittbena ! Nu är jag sur för jag är verkligen vrålhungrig och mamma har inget gott här hemma.. Men jag får väl nöja mig på kakor. De är ju gott men ingen riktig mat precis. Ellen ringde nyss och sa att hon ville komma hem till mig för att hämta hennes shorts, kanske stannar hon här ett tag. Men det som jag måste göra från 5 är följande :

1. Göra läxor.
2. städa mitt rum.
3. Göra hemma spa
4. desperate housewives
5. ÄÄÄÄÄTAAAAAA
nice life! Alltså är det bara att chilla här hemma. Puss på er


Det måste fixas !

Dags att gå till skolan nu! Efter skolan så ska jag göra hårinpackning, ansiktsmask, måla naglarna och fixa ögonbrynen. Vi hörs då efter skolan. Slutar kl: 15.00. Puss på er !

ja du.. Mina toppar är väldigt sliiiiitna :O


Great

Ville bara säga ...Besökarrekord igen! :) Keep going sötisar <3



Håltimme

Nu så är jag hemma, vi fick håltimme från våran slöjd , eller det var bara jag som fick gå först hihi ! Sedan så behövde jag ändå gå hem eftersom jag hade glömt idrottskläder.. Så det ja ska göra nu är att städa lite på mitt rum, packa ut de ja inte behöver ha i min väska som tex: Sovkläder? så det är bara att sätta igång ! Ja drar till skolan vid kvart över 9. Jag börjar 35 över 9 ! Så hinner jag i perfekt tid. Puss på er

Chill

Nu så ska jag och lilla Emma kolla på tv! Vi hörs imorgon:) Puss

kolla vad söt Emma va i lugg ? :O

Inköp

Den här söta klänningen följde med mig hem idag! Love it. Den är grymt söt tycker jag och man kan använda den som klänning och tröja och kjol ! Smart va? För endast 150 :- från lindex. Den klänningen ska bäras av mig den 9:onde juni alltså då skolavslutningen är.


Happy girl

Är skitglad just nu ! Allting känns så bra helt enkelt. Sommaren är här, kläder rullar på, har köpt min klänning som ja ska ha på skolavslutningen och solen skiner igenom glasrutan. Jag är glad och allt är bäst just nu : ) Jag och Emma drog till stan efter skolan och vi letade efter lindex i kanske 1 år? Ja vet inte riktigt men jävligt lång tid tog det iallfall kan ja lova er! Sedan tillslut så hittade jag det som jag sökt efter en jättesöt klänning som många av mina kompisar även har. Men jag struntar i det för den är så jävla fin ! Iallfall så gick vi till mc och köpte mat och tog med det till humlegården och sedan så åt vi där i solen sedan så snacka vi där ett tag och chilla. Sedan drog vi hem till henne, gick ut med hennes hund och nu är vi hemma hos henne igen ! Jag vet inte vad vi ska hitta på nu.. Emma ligger i sin säng och lyssnar på lugna favoriter och sjunger till haha. Men nu så ska ja ta en bild på mitt inköp. Puss på er !



Vad har jag hittat?

Ja hittade massa fina väskor , accecoarier, halsband i min garderob? Som ja aldrig sett förut som bara har fått ligga där längst in.. Blev lite chockad faktiskt ! Vissa saker va fint och vissa inte :) haha ! Men här är en sak som ja hitta.
en slags plånbok.. med massa pärlor och sedan guld där uppe, skitfin. Njut av mina fina nymålade naglar!


clothes for today


Okej nu vet ja inte riktigt om de stavas så , men jag har tagit kort på min lilla outfit  ! Hoppas ni gillar den:)
Vit tröja
vitt linne
cheap monday jeans
rosa kofta. ( men ska byta kofta till något annat :) )



rekord!

Fick besökarrekord igår ! JIPPI ! *smile*

RSS 2.0